VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
αφού πιάσαμε τιε ςυχές... θα ήθελα να έρθει αυτό το μωρό... ..θέλω να ακούσω γνώμες...θέλω Adriana Rodrigues με 100 για 1 ώρα, γίνεται ?
αφού πιάσαμε τιε ςυχές... θα ήθελα να έρθει αυτό το μωρό... ..θέλω να ακούσω γνώμες...θέλω Adriana Rodrigues με 100 για 1 ώρα, γίνεται ?
αφού πιάσαμε τιε ςυχές... θα ήθελα να έρθει αυτό το μωρό... ..θέλω να ακούσω γνώμες...
...έτσι ;)Ρε Μαρίκος έχει και καλύτερες ρε συ...αλλά ξέχασα έχει ΚΑΙ μπουτάρες...
Ρε Μαρίκος έχει και καλύτερες ρε συ...αλλά ξέχασα έχει ΚΑΙ μπουτάρες...
Η Ιβάνα έχει πιό μπουτάρες απ΄αυτήν Μαρίκος
.... ;)....Η Isabelly είναι γυμνασμένη με σφιχτό κορμί, η Ivana φέρνει λίγο σε χλαπάτσα
Η Isabelly είναι γυμνασμένη με σφιχτό κορμί, η Ivana φέρνει λίγο σε χλαπάτσα
φαινεται πολυ καλη
θα φανε καλα οι Φαιακες!
γαμωτο, δεν ειχε καρτα αλλαγης το δωρο...Τι Pamela και μαλακιες! Αυτή έπρεπε να σου κάνουν δώρο τύπε!
καλά κάνεις και το αναφέρεις...να ενημερωσω για κατι... Η Sabrina Rios που δυστυχως εφυγε πριν καλα καλα ερθει στο ts dating ανφερεται πως ειναι ακομα εδω. Προσοχη, το τηλεφωνο της το εχει η Yvana οποτε οποιος καλει τη Sabrina μιλαει μαζι της
David την ειδες εκ του συνεγγυς την Ivana?
σαν τα μπουτια του τοροσιδη εχει... το εγραψα και αλλου πως εχει πεσει τρελο photoshop
ετσι δεκτο...Μην βριζεις Τοροσιδη αδερφε...
Αν μου εδινε 1.000 ευρω, παιζει να της εδινα μια πιπα...το εχω διασταυρωσει απο πολλους φιλους εδω μεσα