καλησπερα φιλε μου !!! Μετα την πρωτοχρονιατικη επισκεψη στην μικρη alice σε σπιτι στο παγκρατι ... απο κοντα πολυ ομορφη τελειως γυναικεια εμφανιση λεπτο σωμα με πεταχτο κωλαρακι γυρω στα 21-22 με πολυ απαλο και ωραιο δερμα, ελαχιστα αγγλικα ,αλλα οκ τα βρηκαμε, στα του αγωνα τωρα ... πιπα καλη με προσπαθειες να τον ρουφηξει ολον σαλιωμα καργα γλυψιμο μπαλακια .μετα απο 20 λεπτα πιπα αφου με κοιτουσε στα ματια και ειχα γινει πυραυλος την γυρισα στα τεσσερα για να την καρφωσω (ειχε προηγηθει το αναλλογο κωλοδαχτυλιασμα κατα την διαρκεια της πιπας χωρις διαμαρτυρια ) εβαλε λιγο τζελ και της τον καρφωσα με αργες κινησεις γιατι πονουσε στην αρχη ... μετα απο κανα 5λεπτο το κωλαρακι εστρωσε και την γυρισα ιεραποστολικο για να βλεπω την ομορφη φατσουλα της. και με μια αεροπλανικη κινηση παντα με καρφωμενη την ψωλη την εφερα επανω μου για να τα δωσει ολα σε ενα γαμισι με κουνηματα τυπου ζουμπα οπου δεν αντεξα και κατεθεσα!!! τωρα οσον αφορα τους παθητικους μετριο πουλακι με στηση σε ολη την διαρκεια του αγωνα . της αρεσει το παθητικο περισοτερο απο οτι μου ειπε και ειχε μερες να το κανει καθως ολοι οι πελατες την θελανε ενεργητικη !!!
αφου πηγα για ντουζακι οταν βγηκα μου ειπε αν θελω να κατσω λιγο ακομα χωρις χρεωση για δευτερο γυρω αλλα (λογω ηλικιας 45plus) το απεφυγα ... γενικα πολυ καλο μωρο καθαρο με ενα κωλαρακι να το πιεις στο ποτηρι.
πιπα χωρις προφυλακτικο.. μην ξεχασω να πω οτι εκανα μαλακια και στο τηλεφωνο δεν ρωτησα τιμη και αφου εφτασα μου ζητησε 150 για μιση ωρα και 200 για μια ωρα .... οταν καταλαβε οτι τα πηρα και της ειπα οτι δεν παιζουν αυτες οι τιμες στο ελλαντα και θα φυγω μου το γυρισε σε 150 ευρω και βλεπουμε για την ωρα. και οπως προαναφερα τελικα μου προτεινε να παραμεινω για δευτερο γυρο φρεε!!! τι να πω!!!