Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Κ οι σταρ πάντως σε τιμες στα ιδια επιπεδα ειναι.  Αντε ίσως 50 παραπανω το πολύ.  Απλά οι τιμές σε άλλες χώρες είναι λίγο πιο πάνω.  Σε Ισπανία Ιταλία Πορτογαλία είναι τα ιδια.

Αν μιλας για λατινες σταρ ετσι ειναι, ετσι κι αλλιως αυτες θα ερθουν να κατσουν στην Ευρωπη οσο περισσοτερο γινεται
Οι Αμερικανες ειναι αλλη περιπτωση, ακομα και στην Αμερικη τα τουρ τους εχουν τιμες στα 1000$
Μια φορα εχω καταφερει να βρεθω με καποια γνωστοτερη Αμερκανα και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, τουλαχιστον η τιμη ηταν νορμαλ

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Αν μιλας για λατινες σταρ ετσι ειναι, ετσι κι αλλιως αυτες θα ερθουν να κατσουν στην Ευρωπη οσο περισσοτερο γινεται
Οι Αμερικανες ειναι αλλη περιπτωση, ακομα και στην Αμερικη τα τουρ τους εχουν τιμες στα 1000$
Μια φορα εχω καταφερει να βρεθω με καποια γνωστοτερη Αμερκανα και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, τουλαχιστον η τιμη ηταν νορμαλ
Εισαι εγκυκλοπαιδια!  :-*

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
  Αν μπορουσες να πας με Yasmin lee η mia Isabella πληρωνες οσο και να ηταν...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
  Αν μπορουσες να πας με Yasmin lee η mia Isabella πληρωνες οσο και να ηταν...
Δεν το βρισκω υπερβολικο αυτο που λες
Αν και η Μια ζηταγε γυρω στα $1000 χωρις σεξ, μονο ραντεβου, ασε που δεν ειχε και καλες κριτικες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Δεν το βρισκω υπερβολικο αυτο που λες
Αν και η Μια ζηταγε γυρω στα $1000 χωρις σεξ, μονο ραντεβου, ασε που δεν ειχε και καλες κριτικες
1000usd χωρις σεξ και τι προσφερε μονο παρεα..?

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Επίσκεψη στην κοπέλα: πριν μερικές μέρες.

Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος με καλά προσόντα και αρκετή διάθεση για παιχνίδι και στους 2 ρόλους. Όμως το διαμέρισμα στο Θήσειο είναι απαράδεκτο, οπότε καλύτερα για ξενοδοχείο στο μέλλον...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος με καλά προσόντα και αρκετή διάθεση για παιχνίδι και στους 2 ρόλους. Όμως το διαμέρισμα στο Θήσειο είναι απαράδεκτο, οπότε καλύτερα για ξενοδοχείο στο μέλλον...
χάου ματς;; (εκτός από διάθεση... γλωσσόφιλα κλπ πως τα πάει;;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606

εχω παει κ σ πολυ χειροτερα ναι δεν ειναι οπως πρεπει αλλα οκ...αλλα τ μωρο εχει πολυ διαθεσει κ τ αξιζει...αληθεια ποσα εδωσες????

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
150 για 1 ώρα

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Μαστρο-Γλυκομούτσουνε.......... στο ιντερνετ τα είδα !
Σοβαρά τώρα. Βλέπω και άλλες πόλεις στο ts-dating (πιστεύω και πολλοί άλλοι) όπου και έχω πέσει πάνω σε αγγελίες Αμερικλανίδων τρανς που στην τιμή έγραφε 1.000 usd/hour σε τουρ. καλό απόγευμα.

που τα ειδες αυτα ρε μάστορα;;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
υπάρχουν κριτικές για την Λέμε

Menios star

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή βραδιά. Εχει τιμησει κανείς τούτη δω? Σκέφτομαι να παω σε καμια αλλοδαπη τρανς και δεν ξερω σε ποια?
Την έχω δοκιμάσει.  Καλή. Από τα ξένα έχουν πλακωσει θα προτιμούσα την Κελμανη που είναι εργαλείο η την Μελιννα.  Αν και υπάρχει παντα η εγγυηση γα γερά γούστα της Σαρας και ΒΙΒΗ.  Ενώ αν είναι για κατάσταση gfe και κουκλα είναι η Λοχανυ . Διαλεξτε και θα πιάσουν τα μπικικινια  ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom