δοκίμασε κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Greekraider
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Does any one know of any shemales coming to zakynthos this summer ....waiting to hear from anybody
έμπειρος τρανς νεαρός
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν μόλις επέστρεψα. Nicolly πολύ καλό το μωρό. Πολύ όμορφο κ παιχνιδιάρα. Γουστάρει κυρίως να είναι ενεργητικη αλλά μόλις σηκώθηκε δεν λέει να δοκιμάσει Πολύ χοντρό κ εξαιρετική στύση. Πολύ καλή.
δοκίμασε κανεις?
Τί λές ρε κοπελιά, πώς τους προλαβαίνεις τους πελάτες?
LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Η ταρίφα είναι η γνωστή; 150 η ώρα;Λοιπόν μόλις επέστρεψα. Nicolly πολύ καλό το μωρό. Πολύ όμορφο κ παιχνιδιάρα. Γουστάρει κυρίως να είναι ενεργητικη αλλά μόλις σηκώθηκε δεν λέει να δοκιμάσει Πολύ χοντρό κ εξαιρετική στύση. Πολύ καλή.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
μία αναλυτική περιγραφική κριτική στις "κριτικές" θα βοηθούσε πολύ κόσμο διαχρονικά...Λοιπόν μόλις επέστρεψα. Nicolly πολύ καλό το μωρό. Πολύ όμορφο κ παιχνιδιάρα. Γουστάρει κυρίως να είναι ενεργητικη αλλά μόλις σηκώθηκε δεν λέει να δοκιμάσει Πολύ χοντρό κ εξαιρετική στύση. Πολύ καλή.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μία αναλυτική περιγραφική κριτική στις "κριτικές" θα βοηθούσε πολύ κόσμο διαχρονικά...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Απο 6 Μαιου (αυριο δηλ) ξαναγυρίζει και η Bianca Hills στην Αθηνα. Αυτο που αλλάζει είναι η τιμολογιακή πολιτική της, αφού αρπάζει την ευκαιρία, και αυξάνει τα προγραμματα της κατα 1 πενηνταρικο. Μπορει να το αξίζει, δεν ξέρω.... Αλλα ξενερώνεις με τέτοιες τιμές και κυρίως με τέτοιες αλλαγές.
Φυσικά καπιταλισμο έχουμε...
Carlo.Kneels
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Απο 6 Μαιου (αυριο δηλ) ξαναγυρίζει και η Bianca Hills στην Αθηνα. Αυτο που αλλάζει είναι η τιμολογιακή πολιτική της, αφού αρπάζει την ευκαιρία, και αυξάνει τα προγραμματα της κατα 1 πενηνταρικο. Μπορει να το αξίζει, δεν ξέρω.... Αλλα ξενερώνεις με τέτοιες τιμές και κυρίως με τέτοιες αλλαγές.
Φαντάζομαι ότι οι τιμές που είδες είναι του ts-dating.
Ελπίζω να είναι τιμές Κύπρου γιατί αλλιώς θα πάθει ότι συνέβει και με τους φόρους...όσο αυξάνονται οι εισφορές τόσο μειώνονται τα έσοδα.
Κανένας μάνατζερ να την συμβουλέψει?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Φαντάζομαι ότι οι τιμές που είδες είναι του ts-dating.
Ελπίζω να είναι τιμές Κύπρου γιατί αλλιώς θα πάθει ότι συνέβει και με τους φόρους...όσο αυξάνονται οι εισφορές τόσο μειώνονται τα έσοδα.
Κανένας μάνατζερ να την συμβουλέψει? δεν πεζει Μουτρο να πας κ ν μην είναι στη μέρα της κ ν τ κλαψεις;;;;;;είναι πολλά τ φράγκα σορυ αλλά κ ν τ χ δεν θ τ εσκαγα
Carlo.Kneels
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
δεν πεζει Μουτρο να πας κ ν μην είναι στη μέρα της κ ν τ κλαψεις;;;;;;είναι πολλά τ φράγκα σορυ αλλά κ ν τ χ δεν θ τ εσκαγα
Και βέβαια παίζει να μην είναι στη μέρα της... παντού παίζει αυτό.
Αυτό που λέω είναι ότι αν ανεβάσει τις τιμές, εγώ δεν τα σκάω και νομίζω ότι το ίδιο θα κάνει και πολύς κόσμος.
Και θα το κάνω από πείσμα και μόνο, παρά το ότι την γουστάρω...
Μπορεί να είναι πάααρα πολύ καλή αλλά τουπέ και σταριλίκι ας πουλήσει αλλού!
Εξάλλου στην αγορά αυτές τις μέρες οι εναλλακτικές είναι πολλές και καλές!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
εσυ πως ξέρεις προκαταβολικά ότι θα αυξήσει τις τιμές της;;Απο 6 Μαιου (αυριο δηλ) ξαναγυρίζει και η Bianca Hills στην Αθηνα. Αυτο που αλλάζει είναι η τιμολογιακή πολιτική της, αφού αρπάζει την ευκαιρία, και αυξάνει τα προγραμματα της κατα 1 πενηνταρικο. Μπορει να το αξίζει, δεν ξέρω.... Αλλα ξενερώνεις με τέτοιες τιμές και κυρίως με τέτοιες αλλαγές.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
εσυ πως ξέρεις προκαταβολικά ότι θα αυξήσει τις τιμές της;;
Δεν ανεβάζω πληροφορίες έτσι.
Την είχα παρει τηλ πριν παει στην Κυπρο αλλα δεν ήμουν Αθηνα εγω. Δεν ξερω αν απαντάει αυτη στο τηλ. Μου είπε 1 ώρα --> 150 ευρω.
Πηρα πληροφορίες απο παιδια εδω μεσα και σας ευχαριστω. Καποιοι απο εσας βοηθατε πραγματικα (και εσυ, δεν εχω λόγο να το κρυψω).
Της εστειλα μηνυμα στο ts dating τελικα και μου απαντησε : I come back day May 06 to athens, my fees changed 30 min 150
Παρατήρησα ότι είχε ανεβασει τις αυξημενες αυτες τιμες όταν ήταν στην Κυπρο. Μετα αυτος ο τιμοκαταλογος εξαφανιστηκε. Επίσης παρατηρησα ότι σε μια κριτικη απο εδω, πριν παει Κυπρο, ενας πληρωσε 200 ευρω για μια ωρα (φυσικα μπορει να παιχτηκαν extra).
Θα δουμε. Ελπιζω να αλλαξει γνωμη..γιατι είναι πολλα... Αλλα πιο πολυ με ξενερωνει το οτι το κανει τωρα αυτο...
Carlo.Kneels
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
... Αλλα πιο πολυ με ξενερωνει το οτι το κανει τωρα αυτο...
Αυτό ακριβώς!
ΤΕΛΕΙΩΣ αρπάχτρα οπότε αν τις αυξήσει, από μένα [size=12pt]x[/size] !
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Αυτό ακριβώς!
ΤΕΛΕΙΩΣ αρπάχτρα οπότε αν τις αυξήσει, από μένα [size=12pt]x[/size] !
θα δει το αποτέλεσμα και θα τις αλλαξει πάλι...
LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Εγώ είχα δώσει 200€ σε μια ώρα, αλλά με αμοιβαίο τελείωμα..
Κάτι που επιχείρησα και χτες με Nicolly, αλλά δεν έκατσε!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
. Τi να σας πω ρε παίδες πολλά τ λεφτά για μία ώρα όπως κ ν χει ελπίζω να περάσετε καλά όποιος από σ παειΕγώ είχα δώσει 200€ σε μια ώρα, αλλά με αμοιβαίο τελείωμα..
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Αυτη ειναι η δυναμη του χρηματος και καλα κρατη απο οτι φαινεται....το κακο ειναι οτι ευνοουνται τα ξενα προιοντα απο τα ελληνικα!!!!. Τi να σας πω ρε παίδες πολλά τ λεφτά για μία ώρα όπως κ ν χει ελπίζω να περάσετε καλά όποιος από σ παει
έμπειρος τρανς νεαρός
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παιδια η αλλαγή τιμολογίουπάρχει πρέπει να σημάνει μαύρο. .Ένα γαμησι είναι δεν αξίζει αν και εγώ έχω κάνει καλές κριτικές στις εν λόγω κοπέλες. ε όχι. Για προσοχή λίγο. Οι άλλες πάντως δεν άλλαξαν. Στης Καισαριανής ισχύουν τα ίδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις