Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι αν φτιαχτει μαζι σου θα προλαβει να σκεφτει "αχ ειναι απλως μια βιζιτα δεν ειναι τσοντα αρα θα τα παρω στο προσωπο οχι στο στομα".
αντιθετα αν της μυριζεις ή δεν της αρεσει η φατσα σου θα χαμογελαει αμα την ετοιμαζεις για πιτσιλιμα στα μουτρα...
παιζει και η χημεια ξες και αν ειναι ξεκουραστη και χαλαρη, δεν ειναι ενα πιατο φαϊ απο το ιδιο ταψι το σεξ ακομη και το πληρωμενο.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν εχεις αδικο, αλλα υπαρχουν μερικες που ειναι συστηματικα αδιαφορες στην συνευρεση και βαριουνται που ζουν, ας εισαι και ο σουπερ παιδαρας
αλλα και αλλες αντιστοιχα που καυλωνουν με ολους

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Τα λευτα ειναι το παν....

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Επισκεψη στην Αννιτα σημερα το απογευμα και πραγματοποιηση του σχετικου test drive.Το πιπινοτρανσακι αυτο, ανηκει στη κατηγορια ελαφρων βαρων και αγωνιζεται με τον ομιλο της Υβανας με εξαιρετικη θα ελεγα επιτυχια.Ιταλοβραζιλιανα,με μονιμη εδρα την Αυστρια, ειναι πολυ φιλοτιμη και ευγενικη, δεκτικη, και το κυριοτερο μιλαει Αγγλικα και συνενοειται ανετα.Κορμι με σωστες αναλογιες ,θηλυκο, αλλα αναγλυφο και καλογυμνασμενο με σφιχτους αθλητικους μηρους και τελειως επιπεδη κοιλια.Βυζακια τουμπανα ,ολοκαινουργια,αλλα λογω του οτι πονουσαν ακομη μου αρνηθηκε ευγενικα να της τα ρουφηξω.Κωλαρα φυσικη, τουρλωτη, χωρις ομως την υπερβολη που παρατηρουμε συχνα στις Βραζιλιανες.Τατουαζ στην πλατη και την κοιλια, piercing στον αφαλο.Εργαλειο φυσιολογικου μεγεθους με πολυ καλη στυση.Εχυσε, χωρις να της το εχω ζητησει.Γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Απ οτι μου ειπε ,σκοπευει να ξαναελθει Ελλαδα, αρα λογικα θα πρεπει να κανει φιλοτιμες προσπαθειες.Το μονο περιεργο ειναι οτι οι φωτογραφιες στο site της Υβανας δεν ειναι δικες της ,αλλα της Kallena Rios.Θα πρεπει να το διορθωσουν ,γιατι ειναι πραγματικα κορμαρα και δεν εχει λογο να μην βαλει τις δικες της.  

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Επισκεψη στην Αννιτα σημερα το απογευμα και πραγματοποιηση του σχετικου test drive.Το πιπινοτρανσακι αυτο, ανηκει στη κατηγορια ελαφρων βαρων και αγωνιζεται με τον ομιλο της Υβανας με εξαιρετικη θα ελεγα επιτυχια.Ιταλοβραζιλιανα,με μονιμη εδρα την Αυστρια, ειναι πολυ φιλοτιμη και ευγενικη, δεκτικη, και το κυριοτερο μιλαει Αγγλικα και συνενοειται ανετα.Κορμι με σωστες αναλογιες ,θηλυκο, αλλα αναγλυφο και καλογυμνασμενο με σφιχτους αθλητικους μηρους και τελειως επιπεδη κοιλια.Βυζακια τουμπανα ,ολοκαινουργια,αλλα λογω του οτι πονουσαν ακομη μου αρνηθηκε ευγενικα να της τα ρουφηξω.Κωλαρα φυσικη, τουρλωτη, χωρις ομως την υπερβολη που παρατηρουμε συχνα στις Βραζιλιανες.Τατουαζ στην πλατη και την κοιλια, piercing στον αφαλο.Εργαλειο φυσιολογικου μεγεθους με πολυ καλη στυση.Εχυσε, χωρις να της το εχω ζητησει.Γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Απ οτι μου ειπε ,σκοπευει να ξαναελθει Ελλαδα, αρα λογικα θα πρεπει να κανει φιλοτιμες προσπαθειες.Το μονο περιεργο ειναι οτι οι φωτογραφιες στο site της Υβανας δεν ειναι δικες της ,αλλα της Kallena Rios.Θα πρεπει να το διορθωσουν ,γιατι ειναι πραγματικα κορμαρα και δεν εχει λογο να μην βαλει τις δικες της.  

Ηταν και η Σαμιρα οταν την επισκευτικες ? Αν εχεις κανα λινκ με τις κανονικες φοτο της αννιτας ποστατερε το να δουμε τι παιζει

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
πάντως ρε φίλε για να σου πω την αλήθεια, αν είχα τα φράγκα να πάω στην Yvanna, η annita  θα ήταν η τελευταία μου επιλογή.....Samira ή Agatha θα δοκίμαζα....αλλά γουστα είναι αυτά...

Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Ηταν και η Σαμιρα οταν την επισκευτικες ? Αν εχεις κανα λινκ με τις κανονικες φοτο της αννιτας ποστατερε το να δουμε τι παιζει
Πολλες φωτογραφιες της Σαμιρα θα βρεις στο Facebook [samira danner], και θα κρινεις μονος σου.Εκ του φυσικου δεν μπορεσα να την δω ,γιατι παντα η Υβανα φροντιζει να μην βλεπει ο πελατης το υπολοιπο team.Oσο για την Αννιτα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα.Σε διαβεβαιω ομως οτι ειναι κορμαρα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Πολλες φωτογραφιες της Σαμιρα θα βρεις στο Facebook [samira danner], και θα κρινεις μονος σου.Εκ του φυσικου δεν μπορεσα να την δω ,γιατι παντα η Υβανα φροντιζει να μην βλεπει ο πελατης το υπολοιπο team.Oσο για την Αννιτα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα.Σε διαβεβαιω ομως οτι ειναι κορμαρα.

ευχαριστω για την ενημερωση το ξερω οτι ειναι πολυ επαγγελματιας σε αυτα η Υβανα εδω εχει καλοδιωσει ολο το σπιτι με καμερες
απλα ειπα να ρωτησω μηπως και... δεν εχω λογο να μην σε πιστψω για την Αννιτα απλα τα γουστα διαφερουν που και που οποτε ειναι καλητερες οι φοτο!!

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
οσο και εντυπωσιακες να ειναι ,, ειναι φαστ φουντ κατασταση
να πληρωνεις 100 γιουρα για 30 λεπτα δεν προλαβαίνεις ουτε να καυλαντισεις
αν θελει καποιος να  :knockinb: 2 φορες τη βδομαδα το ωριαιο προγραμμα ειναι 150χ8=1200 ευρω
κανει υπομονη ενα μηνα και φευγει ταυλανδη (500 εισητηριο+700 για 10 μερες και γαμαει αβερτα κουβερτα )
και μαλιστα τετοια εργαλεια...

Συνημμένα

• jenny mnl.jpg
    jenny mnl.jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 24

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αν θελει καποιος να  :knockinb: 2 φορες τη βδομαδα το ωριαιο προγραμμα ειναι 150χ8=1200 ευρω
κανει υπομονη ενα μηνα και φευγει ταυλανδη (500 εισητηριο+700 για 10 μερες και γαμαει αβερτα κουβερτα )

εσυ δλδ πας με τρανς 2 φορες την εβδομαδα;

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
αν διαβαζες σωστα θα καταλαβαινες οτι παω ταυλανδη καθε δευτερο μηνα,,,,και εκει εχει παρτυ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σοφα λογια :rockon:

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301
εσυ δλδ πας με τρανς 2 φορες την εβδομαδα;

Χαχαχαχα!!! Κεγω το ιδιο σκεφτηκα. Μαλλον διαβαζουμε λαθος... ;)

Παντως καλα τα λεει ο φιλος, απλως υπερεβαλε ελαφρως στους μαθηματικους υπολογισμους. 
Ταιλανδη ειναι ΑΛΛΗ κατασταση, παραδεισος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom