mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
περιμενε να ερθει isabella μεσα στο καλοκαιρι αν ερθει, καμια carvallho, ή ferrari
Φίλε μου έχεις πάει μαζί καλό.απο πρόγραμμα τι παίζει και από λεφτά... είναι όμορφη από κοντά..
Ο Πετρούνιας με μακρυά μαλλιά ;
Ένα πέρασμα έριξα σε διάφορα σάιτς. Δε διάβασα πολύ καλά πράγματα.
Επίσης, μάλλον είναι ψώνιο. Σε κάποια σάιτς είδα πως ζητά πρώτα να της στείλεις σέλφι, ενώ τονίζει πως αξιώνει "high fee".
Κρίμα, γιατί έχει γλυκό πρόσωπο (αν και προσωπικά προτιμώ τις καυλόφατσες), ενώ το σώμα είναι θανατερό.
ελα εισαι τυχερος, σε λιγες μερες ερχετε η yuliΠαιδια καλημερα, ψαχνω καποια με μεγαλο εργαλειο που να χυνει και να ναι δυνατη στις υπερεσιες της.. να σε βαζει κατω και να μην σε αφηνει να κουνηθεις, γλωσσοφιλα κτλπ. Κατα προτίμηση να μην ειναι αντρουα φαση, να ναι θυλιπρεπης οσο παειΖ μπορει να προτεινει καποιος ;; Ελληνιδα ή ξενη δε με νοιαζει.
Πολύ καλή πίπα δεν έκατσε να την πηδηξω γτ την είχα μεγάλη λέει.Φίλε μου έχεις πάει μαζί καλό.απο πρόγραμμα τι παίζει και από λεφτά... είναι όμορφη από κοντα..
Για αυτή τη yuli πολλά έχω ακούσει..τόσο καλή είναι;να πω ότι δοκίμασα και lisy lopes που ο πουτσος της είναι σαν προβοσκίδα κ οριακα περπατάωελα εισαι τυχερος, σε λιγες μερες ερχετε η yuli
Τόσο μεγάλη την έχει η Λίλι;Πολύ καλή πίπα δεν έκατσε να την πηδηξω γτ την είχα μεγάλη λέει.
Για αυτή τη yuli πολλά έχω ακούσει..τόσο καλή είναι;να πω ότι δοκίμασα και lisy lopes που ο πουτσος της είναι σαν προβοσκίδα κ οριακα περπατάω
Πολύ καλή πίπα δεν έκατσε να την πηδηξω γτ την είχα μεγάλη λέει.
Για αυτή τη yuli πολλά έχω ακούσει..τόσο καλή είναι;να πω ότι δοκίμασα και lisy lopes που ο πουτσος της είναι σαν προβοσκίδα κ οριακα περπατάω
Από της Ντόρας είναι πιο μεγάλος;Της Yuli ειναι 2 εκατοστα μεγαλυτερος απο της Lisy και πιο χοντρος.
Από της Ντόρας είναι πιο μεγάλος;
Ποια είναι η συμπατριώτης ;Πηγαινε οπου θελεις αλλα μαθε οτι η φραση «no limits” ειναι κωδικος για «γαμαω ακαποτα» που τον εχει καθιερωσει αλλη συμπατριωτισα της. Οποτε… προσεξε.
Ποια είναι η συμπατριώτης ;
Εγώ μόνο σε μια αγγελία το έχω δειΟποια περιλαμβανει αυτη την φραση στην αγγελια.
Εγώ μόνο σε μια αγγελία το έχω δει