SamillySantos Shemale in Athens. 20 CM TRA LE GAMBE GRASSO, PESANTE E POTENTE, ANCHE MOLTO FEMMINILE.Alta tensione super novità per la prima volta ad Atene. Corpo da scandalo, culo insaziabile
www.ts-dating.com
sabrina29cama Shemale in Wroclaw. BEST PLEASURE IS ALWAYS WITH ME Hello my dears! My name is SABRINA CAMARGO . I am a young Brazilian princess, super feminine, gorgeous and very sexy. I am thin,
www.ts-dating.com
Λοιποοοόν , επειδή κανένας πούστης (ΛΟΛ) εδώ μέσα δεν κάνει εξερευνήσεις προς ανακάλυψη "νέων" ταλέντων έκανα εγώ 2 κασκαντεριλίκια.
13/32014
Το 1o η S.S. (!!!) είναι συμπαθής , όμορφη , ευγενική με εργαλείο , φιλιά με χείλια αλλά αρκετά χοντρή εως πολύ και είναι και ψηλή (1.85) οπότε εγώ αν και πέρασα καλά δεν θα την ξαναεπισκευτώ . Βρίσκεται στην γνωστή τραβελοφωλιά τής Λένορμαν . Οταν έφευγα δε μόλις είχε φτάσει - με βαλίτσες κλπ - η Deilly Reis μετά απο "τουρνέ" στην επαρχία (έχουμε βρεθεί παλιά με αυτήν τέλη του 2022 σε αυτό που τώρα είναι το σπίτι τής "Bianca Oliveira" στην Καισαριανή/Παγκράτι (ξέρω πολλά αλλά δεν μιλάω...)
14/3/2024
Η 2η εξόρμηση ήταν φανταστική ! Η Sabrina ...βυζιά αρκετά μεγάλα , μαλακά ,ΚΩΛΑΡΑ !!! , γλωσσόφιλα , ακα τσιμπού ,69 με γλυφοκωλοεξερευνήσεις - από μέρους μου - ενεργητικά εγώ πρώτος μετά αυτή όπου έληξε και αυτή η σεμνή τελετή . Απο ομορφιά σε στύλ Βραζιλιάνας Ιθαγενούς και μοιάζει λίγο στην προαναφερθείσα "Bianca" αλλά στο όπως είναι ΄κανονικά δηλ. στην αντρική της εκδοχή - είπαμε ξέρω πολλά- αλλά είναι οκ.
Το μόνο κακό οτι μετά την συνεδρία μας θα πήγαινε στον γνωστό τραβελογιατρό Μακρυ...... για ολική επέμβαση στο πρόσωπο ( κούτελο , μήλο Αδάμ κλπ ) το οποίο προφανώς σημαίνει πωσ θα πρέπει να είναι off για κάποιο διάστημα .
Αυτά ... κάντε και καμμιά δουλειά να ενημερωνόμαστε , όχι όλα έτοιμα !
May the Cum be with you .