Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.
Πολλές καλές έχουμε απλά πιστεύω είναι αντι επαγγελματικές ...πρέπει να υπάρχει χημεία τη εννοώ πρέπει να της αρέσεις να θέλουν να σε γαμησουν αν σε γουστάρουν θα σε ξεκολιασουν καλά ?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καλή χρονιά να έχουμε παιδες και κάλο βράδυ

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.
Είναι ελάχιστες φίλε μου δικές μας που αξίζουν στο ενεργητικό, στα δάκτυλα του ενός χεριού, απ' τη δική μου εμπειρία. Ας πούμε μία αξιοπρεπής παρουσία είναι η Ντόρα Αθήνα, και η Αμάντα στη Θεσσαλονίκη (άντε να βάλω και την Ιωάννα που είναι πολύ όμορφη). Παλιότερα υπήρχαν και κάποιες ακόμη που είτε έχουν χαθεί ή κάνουν περιορισμένα ραντεβού με παλιούς τους πελάτες και δεν βάζουν πλέον αγγελίες και δεν τις βρίσκεις, αλλά ούτως ή άλλως έχουν μεγαλώσει. Ίσως και 1-2 ακόμη, αρκεί να είναι στα κέφια τους. Αλλά και πάλι όλες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τα τουμπανέϊρος που έρχονται, όταν έρχονται, αραιά και πού. Καλή χρονιά να έχουμε!

Τελευταία τροποποίηση:

Νταρκο

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
8
Πόντοι
0
Είναι ελάχιστες φίλε μου δικές μας που αξίζουν στο ενεργητικό, στα δάκτυλα του ενός χεριού, απ' τη δική μου εμπειρία. Ας πούμε μία αξιοπρεπής παρουσία είναι η Ντόρα Αθήνα, και η Αμάντα στη Θεσσαλονίκη (άντε να βάλω και την Ιωάννα που είναι πολύ όμορφη). Παλιότερα υπήρχαν και κάποιες ακόμη που είτε έχουν χαθεί ή κάνουν περιορισμένα ραντεβού με παλιούς τους πελάτες και δεν βάζουν πλέον αγγελίες και δεν τις βρίσκεις, αλλά ούτως ή άλλως έχουν μεγαλώσει. Ίσως και 1-2 ακόμη, αρκεί να είναι στα κέφια τους. Αλλά και πάλι όλες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τα τουμπανέϊρος που έρχονται, όταν έρχονται, αραιά και πού. Καλή χρονιά να έχουμε!
Να σε καλα φιλε καλη χρονιά,ισως να δοκιμασω Ντορα η Τζουλι λογου θετικες κριτικές.

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πια είναι η Ιωάννα; Μπορείς να ανεβάσεις αγγελία της;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
η ντορα νομιζω οτυ ειναι αυτο που λεμε επαγκελματιας μ τ ολα της !!!!!!!στ θεμα κρεβατι ειναι οκ χωρος οκ συμπερηφορα οκ ντουζακι σου πρωτηνη απο μονη της βασηκο ....αλλες δεν σ αφυνουν να πας ουτε τουαλετα και θελουν κ 70 ρε πατε καλα !!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πια είναι η Ιωάννα; Μπορείς να ανεβάσεις αγγελία της;
Θεσσαλονίκη είναι, κατεβαίνει, βέβαια, που και που Αθήνα.
Εγώ όσες φορές πήγα μαζί της πέρασα πολύ καλά, αλλά έχει αμφιλεγόμενες κριτικές.
Υπάρχουν και άλλοι που γράφουν ότι δεν πέρασαν καλά μαζί της.
Εδώ κριτικές της: https://www.bourdela.com/transexual/iwanna-trans/
Οπότε έχε το και αυτό υπόψη σου φίλε.

Τελευταία τροποποίηση:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Θεσσαλονίκη είναι, κατεβαίνει, βέβαια, που και που Αθήνα.
Εγώ όσες φορές πήγα μαζί της πέρασα πολύ καλά, αλλά έχει αμφιλεγόμενες κριτικές.
Υπάρχουν και άλλοι που γράφουν ότι δεν πέρασαν καλά μαζί της.
Εδώ κριτικές της: https://www.bourdela.com/transexual/iwanna-trans/
Οπότε έχε το και αυτό υπόψη σου φίλε.
Κ γω είχα περάσει καλά μαζί της..

CharisPsolaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες μηπως ξερει κανεις αμα εχει ανεβασει η Katy καπου καμία φωτο με το εργαλειο της;

kostas_bi

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Όχι φίλε μου, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποια με τέτοιο μέγεθος που να πηδάει έτσι.
Η Ηρω αν και δεν έχει στήθος απλά έχει μεγάλη και της αρέσει να γαμαει έτσι ειδικά αν καταλάβει οτι εισαι παντρεμένος ή στα πρώτα βήματα σου σαν παθητικός

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
H Ντόρα γαμάει έτσι. Αν και βασίζεται κυρίως στην "προίκα" της και λιγότερο στον ρυθμό.

Καλά, αν πετύχεις και τα δύο, είναι το απόλυτο.

Νταρκο

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
8
Πόντοι
0
Η Ηρω αν και δεν έχει στήθος απλά έχει μεγάλη και της αρέσει να γαμαει έτσι ειδικά αν καταλάβει οτι εισαι παντρεμένος ή στα πρώτα βήματα σου σαν παθητικός
Θα στον εχει ανοιξει καλα για να το λες?

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Η Ντόρα καλή είναι, την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Δεν μπορώ να πω ότι γαμάει έτσι, αλλά είναι μια χαρά. Την Ηρώ δεν την έχω δοκιμάσει παρ' ότι βλέπω καλό εργαλείο, δεν ξέρω μου βγάζει κάτι κρύο στις φωτό, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα να την δοκιμάσω κι αυτήν, αφού ακούω καλά λόγια.

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Η Ντόρα καλή είναι, την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Δεν μπορώ να πω ότι γαμάει έτσι, αλλά είναι μια χαρά. Την Ηρώ δεν την έχω δοκιμάσει παρ' ότι βλέπω καλό εργαλείο, δεν ξέρω μου βγάζει κάτι κρύο στις φωτό, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα να την δοκιμάσω κι αυτήν, αφού ακούω καλά λόγια.
Εγώ πάντως την Ηρώ όταν την είχα πάρει τηλ. μου είπε 150 και είχε και υφάκι φαντάζομαι από κοντά. Με το που άκουσα την τιμή της το έκλεισα ?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Και ή Σαμπρίνα έχω ακούσει Γαμαει καλά...

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Εγώ πάντως την Ηρώ όταν την είχα πάρει τηλ. μου είπε 150 και είχε και υφάκι φαντάζομαι από κοντά. Με το που άκουσα την τιμή της το έκλεισα ?
Άκυρο παίδες ξανά πήρα τηλ. και είχε άλλη φωνή την μπέρδεψα με αλλη. 50 μου είπε και αν τελειώσει και αυτή 80 όποιος έχει πρόσφατες εμπειρίες μαζί της και μπορεί να μου πει αν αξίζει στο ενεργητικό ... γιατί σκέφτομαι να πάω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom