Νταρκο
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.Όχι φίλε μου, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποια με τέτοιο μέγεθος που να πηδάει έτσι.
Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.Όχι φίλε μου, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποια με τέτοιο μέγεθος που να πηδάει έτσι.
Πολλές καλές έχουμε απλά πιστεύω είναι αντι επαγγελματικές ...πρέπει να υπάρχει χημεία τη εννοώ πρέπει να της αρέσεις να θέλουν να σε γαμησουν αν σε γουστάρουν θα σε ξεκολιασουν καλά ?Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.
Είναι ελάχιστες φίλε μου δικές μας που αξίζουν στο ενεργητικό, στα δάκτυλα του ενός χεριού, απ' τη δική μου εμπειρία. Ας πούμε μία αξιοπρεπής παρουσία είναι η Ντόρα Αθήνα, και η Αμάντα στη Θεσσαλονίκη (άντε να βάλω και την Ιωάννα που είναι πολύ όμορφη). Παλιότερα υπήρχαν και κάποιες ακόμη που είτε έχουν χαθεί ή κάνουν περιορισμένα ραντεβού με παλιούς τους πελάτες και δεν βάζουν πλέον αγγελίες και δεν τις βρίσκεις, αλλά ούτως ή άλλως έχουν μεγαλώσει. Ίσως και 1-2 ακόμη, αρκεί να είναι στα κέφια τους. Αλλά και πάλι όλες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τα τουμπανέϊρος που έρχονται, όταν έρχονται, αραιά και πού. Καλή χρονιά να έχουμε!Δλδ φιλε για παθητικους;Καμια καλη;Ας την εχει και πιο μικρή.
Να σε καλα φιλε καλη χρονιά,ισως να δοκιμασω Ντορα η Τζουλι λογου θετικες κριτικές.Είναι ελάχιστες φίλε μου δικές μας που αξίζουν στο ενεργητικό, στα δάκτυλα του ενός χεριού, απ' τη δική μου εμπειρία. Ας πούμε μία αξιοπρεπής παρουσία είναι η Ντόρα Αθήνα, και η Αμάντα στη Θεσσαλονίκη (άντε να βάλω και την Ιωάννα που είναι πολύ όμορφη). Παλιότερα υπήρχαν και κάποιες ακόμη που είτε έχουν χαθεί ή κάνουν περιορισμένα ραντεβού με παλιούς τους πελάτες και δεν βάζουν πλέον αγγελίες και δεν τις βρίσκεις, αλλά ούτως ή άλλως έχουν μεγαλώσει. Ίσως και 1-2 ακόμη, αρκεί να είναι στα κέφια τους. Αλλά και πάλι όλες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τα τουμπανέϊρος που έρχονται, όταν έρχονται, αραιά και πού. Καλή χρονιά να έχουμε!
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πια είναι η Ιωάννα; Μπορείς να ανεβάσεις αγγελία της;Είναι ελάχιστες φίλε μου δικές μας που αξίζουν στο ενεργητικό, στα δάκτυλα του ενός χεριού, απ' τη δική μου εμπειρία. Ας πούμε μία αξιοπρεπής παρουσία είναι η Ντόρα Αθήνα, και η Αμάντα στη Θεσσαλονίκη (άντε να βάλω και την Ιωάννα που είναι πολύ όμορφη). Παλιότερα υπήρχαν και κάποιες ακόμη που είτε έχουν χαθεί ή κάνουν περιορισμένα ραντεβού με παλιούς τους πελάτες και δεν βάζουν πλέον αγγελίες και δεν τις βρίσκεις, αλλά ούτως ή άλλως έχουν μεγαλώσει. Ίσως και 1-2 ακόμη, αρκεί να είναι στα κέφια τους. Αλλά και πάλι όλες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τα τουμπανέϊρος που έρχονται, όταν έρχονται, αραιά και πού. Καλή χρονιά να έχουμε!
Θεσσαλονίκη είναι, κατεβαίνει, βέβαια, που και που Αθήνα.Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πια είναι η Ιωάννα; Μπορείς να ανεβάσεις αγγελία της;
Κ γω είχα περάσει καλά μαζί της..Θεσσαλονίκη είναι, κατεβαίνει, βέβαια, που και που Αθήνα.
Εγώ όσες φορές πήγα μαζί της πέρασα πολύ καλά, αλλά έχει αμφιλεγόμενες κριτικές.Τρανς Ιωάννα ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ
Γειά σου μαναρακι αν σου αρέσουν θυληκα διαφορετικα κορίτσια με καλά προσόντα και αληθινές φώτο, τότε θα χαρώ να σε γνωρίσω.. προσοχή αυτή είναι η αγγελία μου... Περνούν φώτο μου και παριστάνουν εμένα... 6944410205kanesex.com
Υπάρχουν και άλλοι που γράφουν ότι δεν πέρασαν καλά μαζί της.
Εδώ κριτικές της: https://www.bourdela.com/transexual/iwanna-trans/
Οπότε έχε το και αυτό υπόψη σου φίλε.
Η Ηρω αν και δεν έχει στήθος απλά έχει μεγάλη και της αρέσει να γαμαει έτσι ειδικά αν καταλάβει οτι εισαι παντρεμένος ή στα πρώτα βήματα σου σαν παθητικόςΌχι φίλε μου, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποια με τέτοιο μέγεθος που να πηδάει έτσι.
Θα στον εχει ανοιξει καλα για να το λες?Η Ηρω αν και δεν έχει στήθος απλά έχει μεγάλη και της αρέσει να γαμαει έτσι ειδικά αν καταλάβει οτι εισαι παντρεμένος ή στα πρώτα βήματα σου σαν παθητικός
Πράγματι ….Θα στον εχει ανοιξει καλα για να το λες?
Εγώ πάντως την Ηρώ όταν την είχα πάρει τηλ. μου είπε 150 και είχε και υφάκι φαντάζομαι από κοντά. Με το που άκουσα την τιμή της το έκλεισα ?Η Ντόρα καλή είναι, την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Δεν μπορώ να πω ότι γαμάει έτσι, αλλά είναι μια χαρά. Την Ηρώ δεν την έχω δοκιμάσει παρ' ότι βλέπω καλό εργαλείο, δεν ξέρω μου βγάζει κάτι κρύο στις φωτό, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα να την δοκιμάσω κι αυτήν, αφού ακούω καλά λόγια.
Άκυρο παίδες ξανά πήρα τηλ. και είχε άλλη φωνή την μπέρδεψα με αλλη. 50 μου είπε και αν τελειώσει και αυτή 80 όποιος έχει πρόσφατες εμπειρίες μαζί της και μπορεί να μου πει αν αξίζει στο ενεργητικό ... γιατί σκέφτομαι να πάω ?Εγώ πάντως την Ηρώ όταν την είχα πάρει τηλ. μου είπε 150 και είχε και υφάκι φαντάζομαι από κοντά. Με το που άκουσα την τιμή της το έκλεισα ?