Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
Ξαναήρθε η Ferrari
Ο λόγος που ποσταρω είναι να αναφέρω την εμπειρία μου.
Η κοπέλα δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα βίντεο και τις φωτό,μάλλον είναι αρκετά χρόνια πίσω
Αρκετά περισσότερα κιλά και καλοφτιαγμένες πλαστικές.
Δεν είναι πρόσχαρη και είναι στα όρια να την πεις ιδιόρρυθμη.Με έκοψε δέκα φορές γιατί πονούσε και τελείωσα χειροκίνητα.δεν την συνιστώ ,τζάμπα τα χρηματα
Σιγά μη στραβοπουτσιασης.

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
Μη πατε με καμια Ελληνίδα θα σας πειραξει!!!!!! ????????????
πανε και τα δινουν στις ετοιμες τις ξενες. και η δικες μας παλευουν και τους βγαινουν την πιστη για 50 ευρο. μη σουλουπωθεί καμια που εχει προοπτικες πόσες κούκλες ελληνιδες χωρίς στήθος στης αγγελιες...

steam

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
79
Πόντοι
0
πανε και τα δινουν στις ετοιμες τις ξενες. και η δικες μας παλευουν και τους βγαινουν την πιστη για 50 ευρο. μη σουλουπωθεί καμια που εχει προοπτικες πόσες κούκλες ελληνιδες χωρίς στήθος στης αγγελιες...
Γιατί ξέρεις εσύ αν πάω μόνο με ξένες ή και με Ελληνίδες;

steam

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
79
Πόντοι
0
γενικα μιλαω. βλεποντας τα νηματα. κλαιγεστε κιολας μετα...
  • :cheesy:
Προσωπικά δεν κλαφτηκα απλά έβαλα μια κριτική για να να το έχει κάποιος υπόψιν του σε περίπτωση που θελήσει να παει

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
γενικα μιλαω. βλεποντας τα νηματα. κλαιγεστε κιολας μετα...
  • :cheesy:
Καλησπερα Αντριαννα, δεν χρειαζεται να σου πω ποσες απο τις εγχωριες εχουν τα δικα σου υψηλα στανταρντ. Μπορω να σκεφτω αλλες 2 ισως 3 αλλα οχι παραπανω. Οποτε τις ξενες φταιμε ολοι και δεν εξαιρείται κανείς.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.627
Πόντοι
456
γενικα μιλαω. βλεποντας τα νηματα. κλαιγεστε κιολας Προσωπικά έχονταε εμπειρία με τρανς μόνο απο΄Πουκέτ που πηγαινω απο το 2005, εδώ δυστυχώς ήταν για εμένα η πλήρης απογοήτευση.Μιλάμε κανονίζπυμε ταξιδεύω 110 χιλιόμετρα με τη μηχανή και μετά α αυτό δεν το κάνω πίπα μόνο με προφυλακτικό το 2018 αυτό ,η άλλη πας εκεί βλέπεις έναν άντρα με περούκα που προσπαθεί να μιλήσει με γυναικεία φωνή,η τρίτη σου δείχνει πως σε συχαίνεται ,δεν το βλέπω να το ρισκάρω ξανά.Και απο εμφάνιση 1,81 90 κιλά πρών πρωταθλητισμο σε άθλημα κάθε μέρα 3 χλμ κολύμπι δηλαδή δεν είμαι και ο κουασιμόδος,,αλλά όταν το κάνεις επαγγελματικά δεν γίναται ο άλλος να πρέπει να είναι μανεκέν.Και έχεις στο line το 28χρονο κουκλί πιο όμορφη και από γυναίκα πότε θα έρθεις daddy και άλλα τέτοια τόσο χαροτωμένα που σου γίνεται πέτρα εξ αποστάσεως.αυτά και συγνώμην αν κούρασα

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Δεν έχει να κάνει τόσο με το αν έχουν στήθος ή όχι (που και αυτό μετράει βέβαια), αλλά με το γεγονός ότι πολλές είναι πολύ κακές επαγγελματίες, έχουν κάκιστη συμπεριφορά, και φολιάζουν και ξεπετάνε πελάτες. Λίγες είναι που εξαιρούνται, στα δάχτυλα του ενός χεριού, όχι παραπάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Εγώ 3 μήνες είμαι Ελλάδα και πηγα 1 φορά επί πληρωμη. Έδωσα 50€ και τα κλαίω ακόμα. Η χειρότερη εμπειρία μου με μια τρανς η οποία κατά τα άλλα ήταν όμορφη αλλά στο σεξ, το τέλειο μηδέν. Αν θέλω να ξαναπάω θα προτιμησω την Αντριάνα. Πάντως για τις βραζιλιανες ειδικά επειδή τις ξέρω γιατί έχω ταξιδέψει Βραζιλία και έχω παει με πολλες εκεί, είναι κατ αρχήν παλιοχαρακτηρες και εκεί δε παιρνουν ούτε τα μισά απ ότι ζητάνε εδώ. ΡΕ ΝΤΟΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ????

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Εγώ 3 μήνες είμαι Ελλάδα και πηγα 1 φορά επί πληρωμη. Έδωσα 50€ και τα κλαίω ακόμα. Η χειρότερη εμπειρία μου με μια τρανς η οποία κατά τα άλλα ήταν όμορφη αλλά στο σεξ, το τέλειο μηδέν. Αν θέλω να ξαναπάω θα προτιμησω την Αντριάνα. Πάντως για τις βραζιλιανες ειδικά επειδή τις ξέρω γιατί έχω ταξιδέψει Βραζιλία και έχω παει με πολλες εκεί, είναι κατ αρχήν παλιοχαρακτηρες και εκεί δε παιρνουν ούτε τα μισά απ ότι ζητάνε εδώ. ΡΕ ΝΤΟΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ????
Είναι λάθος η σύγκριση που κάνεις. Οι Βραζιλιάνες στη Βραζιλία, παίρνουν κατ' αναλογία, όσα παίρνουν οι Ελληνίδες στην Ελλάδα (και λίγο λιγότερα γιατί το επίπεδο ζωής στη Βραζιλία είναι πολύ χαμηλό). Όλες οι Βραζιλιάνες, όταν κάνουν τουρ σε χώρες τις Ευρώπης παίρνουν πάνω-κάτω σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, περίπου τα ίδια λεφτά (εκτός από Ισπανία που είναι πάρα πολλές και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός = ο νόμος της αγοράς). Και επειδή έχεις γράψει ότι ήσουν για κάποια χρόνια στην Αγγλία: πόσα παίρνουν εκεί οι Βραζιλιάνες; Οι περισσότερες (ιδίως οι γνωστές) 200 ακατέβατα. Το θέμα δεν είναι πόσα παίρνουν οι Βραζιλιάνες στη Βραζιλία ή οι Ταϋλανδές στη Ταϋλάνδη που εκεί το επίπεδο διαβίωσης είναι πολύ χαμηλό (όσοι έχουν πολλά φράγκα να πάνε εκεί, γιατί μόνο τα εισιτήρια και τα λεφτά που θα χαλάσεις είναι πολλά, ok, θα δώσουν λίγα στις βίζιτες, και λοιπόν;), αλλά το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι εγχώριες εδώ (εκτός κάποιων εξαιρέσεων που πόσες φορές να πας μαζί τους στην τελική, κάπου βαριέσαι), είναι πεταμένα λεφτά. Ακόμη και να είναι 50 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.925
Πόντοι
206
Ξαναήρθε η Ferrari
Ο λόγος που ποσταρω είναι να αναφέρω την εμπειρία μου.
Η κοπέλα δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα βίντεο και τις φωτό,μάλλον είναι αρκετά χρόνια πίσω
Αρκετά περισσότερα κιλά και καλοφτιαγμένες πλαστικές.
Δεν είναι πρόσχαρη και είναι στα όρια να την πεις ιδιόρρυθμη.Με έκοψε δέκα φορές γιατί πονούσε και τελείωσα χειροκίνητα.δεν την συνιστώ ,τζάμπα τα χρηματα

Η αλήθεια είναι πως έχει βάλει κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά, απέναντι σε εμένα τουλάχιστον, ήταν ευγενική, το παλαμάρι της φουλ μάχιμο και έχυσε ποτάμια (μολονότι δε γάμησε για πολλή ώρα - κανένα τέταρτο και αυτό σκάρτο). Εκτίμησα πως, ενώ είχαμε συμφωνήσει να έχει και κάτουρο στο μενού (50 έξτρα), και της έδωσα εξαρχής όλο το συμφωνηθέν ποσό (δεν ζήτησε χρήματα ή έστω την πρόλαβα), μου είπε πως δεν είχε και επέστρεψε τα 50 χωρίς δράματα. Μέχρι και αν δε μου άρεσε με ρώτησε και προθυμοποιήθηκε να μου επιστρέψει όλο το ποσό αν ήθελα. Δεν ξέρω αν ήταν ένδειξη επαγγελματισμού ή βαριόταν να πηδήξει, αν και τείνω προς το πρώτο, γιατί μια χαρά πήγε το πράγμα από εκεί και πέρα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
Βραζιλιάνες έχει καλές, που μένουν Βραζιλία μιλάω. Κορυφαία είναι μία που είχε έρθει το 2019 Ελλάδα για λίγο. Είναι η Emilly Weickert

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
και πολυ μακρια γλωσσα για τους tongue fetishist!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
στα πλαισια του fitness τετοιο σωμα ειχε η queen Athina οπως και η ντεζη και ηταν κλεισμενες συνεχως. Το ιδιο θεμα της ελειψης υπαρχει και στα call girls. Εαν υπηρχαν τετοια κορμια θα ειχαν σβησει ολη την αγορα!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
στα πλαισια του fitness τετοιο σωμα ειχε η queen Athina οπως και η ντεζη και ηταν κλεισμενες συνεχως. Το ιδιο θεμα της ελειψης υπαρχει και στα call girls. Εαν υπηρχαν τετοια κορμια θα ειχαν σβησει ολη την αγορα!!!
Προσπερνώ το σχόλιο της Αντριάννας λοιπόν και συνεχίζω. Όχι, έτσι δεν είναι (ίσως ήταν) η Νταίζη και έτσι σίγουρα δεν είναι ούτε η Αθηνά. Και σίγουρα στην Ελλάδα αν μία τέτοια φιτνεσ υπήρχε θα είχε μαζέψει όλο το χαρτί της αγοράς. Ούτε την ξέρω την Emilly τη Βραζιλιάνα ούτε που έχω πάει μαζί της. Παρακολουθώ όμως διεθνή φόρουμ και έχω μιλήσει με συναγωνιστές που την είχαν πάρει τον Οκτώβριο του 2019 όταν βρισκόταν στο Olympic Hotel στην Αθήνα. Ναι, δεν είναι ο σούπερ νιάου χαρακτήρας. Είναι λίγο σκυλί αλλά σαν ενεργετική αλλά και σαν παθητική φυσάει.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
πηγαίνετε με κατι παραπανω σας γαμανε και χωρις καποτα... τα βλέπουμε και στις φωτο που ανεβαζουν για να σας δελεάζουν. επισης πολη με παίρνουν και μου προσφερουν και 300 για ακαποτο. και συχνα οχι μια στο τοσο. ετσι και εγω κανω μπλοκ με την μια. φανταζομαι για να το ζητάνε ποσες πανε χωρις καποτα. πολυ επαγγελματιες πρεπει να ειναι αυτες...
Δεν ξέρω ποιός σου λέει να τον πάρεις ή να σε πάρει χωρίς καπότα. Απλά θα ήταν μαλάκας.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάω με αλλοδαπές τρανς,.
ΠΟΤΕ, ούτε μία φορά δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσει κάποια χωρίς προφυλακτικό.
Και ποτέ δεν το ζήτησα βέβαια.
Το σεξ χωρίς προφύλαξη είναι η μεγαλύτερη ανοησία.
Ζάρια με τη ζωή μας ποτέ δεν παίζουμε.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι απλά κομπλεξικά.
Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και περνάει τη ζωή του όπως γουστάρει.
Και δεν πέφτει σε κάνεναν λόγος.
Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν άλλον.

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
Δεν ξέρω ποιός σου λέει να τον πάρεις ή να σε πάρει χωρίς καπότα. Απλά θα ήταν μαλάκας.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάω με αλλοδαπές τρανς,.
ΠΟΤΕ, ούτε μία φορά δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσει κάποια χωρίς προφυλακτικό.
Και ποτέ δεν το ζήτησα βέβαια.
Το σεξ χωρίς προφύλαξη είναι η μεγαλύτερη ανοησία.
Ζάρια με τη ζωή μας ποτέ δεν παίζουμε.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι απλά κομπλεξικά.
Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και περνάει τη ζωή του όπως γουστάρει.
Και δεν πέφτει σε κάνεναν λόγος.
Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν άλλον.
ωραια εγω ειμαι παθητικη. το λεω και αγγελιες και εδω!! καθονται και λενε

Τέτοια ψωλαρα κρίμα να μη γαμησει ...​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom