Γράφω για δύο εμπειρίες με κάποιες κουβανές.
1η, πριν από 20-30 μέρες,
https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/xxlsexo-en-patras_i1258431, όταν ήταν Αθήνα.
Χώρος που την συνάντησα στην Αριστοτέλους, ΒΙκτωρίας, συμπαθητικός και το δωμάτιο καθαρό.
Μετά από παζάρι, για 80 μου έλεγε στην αρχή, της είπα 30, το κλείσαμε τελικά στα 40 ευρώ, για μισή ώρα.
Δεν έχει στήθος (κρος), κοντούλα, ούτε είναι τόσο ωραία στην εμφάνιση, εργαλείο όμως σούπερ το οποίο έγινε κάγκελο απ' τα πρώτα δευτερόλεπτα και ήταν ντούρο όλη την ώρα. Είχε πολλή όρεξη, γαμούσε πολύ ωραία, και όσο έχανε σε εμφάνιση, το κέρδιζε στην όρεξη και γαμούσε πολύ ωραία. Στην αρχή πήγε να τον βάλει χωρίς λιπαντικό (δεν είχε), ευτυχώς που πάντα έχω στην τσάντα μου προφυλακτικά και λιπαντικό. Αλλαγή πολλών στάσεων, που συνέχιζε απτόητη, και στο τέλος (παρ' ότι δεν είχαμε συμφωνήσει να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή), έχυσε αρκετή ποσότητα, ενώ καθήσαμε τελικά περίπου 40-45 λεπτά.
Συμπερασματικά: Χάνει πολύ στην εμφάνιση (δεν την λες με τίποτε όμορφη, κάτω του μετρίου), ωστόσο πολύ καλή στην πράξη, ωραίο εργαλείο, είχε πολλή όρεξη, και δεδομένης της τιμής που ήταν αρκετά χαμηλή, 40 μόνο που τελικά είχε και δικό της χύσιμο, δεν τα έκλαψα. Με άριστα το 10, θα της έβαζα 7-8 στην πράξη, αλλά 2-3 στην εμφάνιση.
2η πριν 3-4 μέρες,
https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/anayansi_i1258429.
Ο λόγος που πήγα ήταν ότι στις φωτογραφίες που έβγαζε κάτι πολύ πρόστυχο και γούσταρα.
Χώρος στην Φυλής, πάλι Βικτώρια, πολύ χάλια, πραγματικά χάλια. Σωματότυπος πολύ πιο παχιά απ' ότι στις φωτογραφίες (πρώτη απογοήτευση), και εδώ ήταν η μαλακία μου: έπρεπε που την είδα στην είσοδο, να την κάνω με ελαφριά και να φύγω. Δεν το έκανα όμως, και είπα να της δώσω μια ευκαιρία.
Της είχα κάνει ήδη παζάρι τηλεφωνικά, μου έλεγε στην αρχή για 70, τελικά κλείσαμε στα 40.
Ξεκινάμε της είχα ζητήσει να είναι ενεργητική, δεύτερη απογοήτευση. Μύριζε πολύ άσχημα όταν πήγα να την γλύψω και δεν άντεξα παραπάνω από 1 λεπτό, χάλι μαύρο. Εν πάση περιπτώσει, επειδή ήδη της είχα δώσει τα 40 και δεν ήθελα να φύγω άχυστος, ξέχασα εντελώς το να είναι εκείνη ενεργητική αφού δεν γινόταν να την γλύψω για να καβλώσει, και την έστησα στα 4 να την γαμήσω στα γρήγορα, να χύσω να τελειώσουμε.
Ξεκινήσαμε, μετά από 3-4 λεπτά τον βγάζω λίγο έξω και η καπότα τίγκα στη μερέντα. Πέταξα κατευθείαν την καπότα, βάρεσα μαλακία στα γρήγορα με θέα την χοντροκωλάρα της και την έχυσα.
Όταν τελειώσαμε, αναρωτιόμουν, πώς τελικά έκανα τέτοιο κασκαντεριλίκι, πώς άντεξα τόση σιχαμάρα και κατάφερα να χύσω, έφυγα στα γρήγορα βουρ για το σπίτι μου να κάνω απολύμανση πραγματικά, γιατί αισθανόμουν λες και βρομούσα ολόκληρος με την πάρτη της...
Χρόνος που έκατσα, δεν πρέπει να ήταν παραπάνω από 20 λεπτά. Και αυτά που κατάφερα να κάτσω, ήμουν ήρωας...
Εμφάνιση = 1 στα 10, Στην πράξη = 0 στα 10 (κανονικά γι' αυτήν θα έπρεπε να υπάρχει αρνητική βαθμολογία).
Μάλλον η χειρότερη συνεύρεση που έχω κάνε με τρανς στη ζωή μου, σιχαμάρα....
Υ.Γ.1. Παρ' ότι η 1η δεν ήταν κακή συνεύρεση, συνολικά αυτές οι 2 εμπειρίες με τις κουβανές, ήταν αρκετές. Δεν ξαναπάω με κάποια απ' αυτές ούτε τζάμπα. Χίλιες φορές να σκάω 150άρι με κάποια βραζιλιάνα, αλλά να πάω με κάποια που αξίζει και θα έχω να το θυμάμαι. Μαύρο, κατάμαυρο. Ειδικά η 2η ήταν ότι πιο σιχαμένο έχω συναντήσει.
Υ.Γ.2. Αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε το κασκαντεριλίκι με δαύτες, μην δώσετε όσα ζητάνε (70, 80, ή 100), παίρνουν άγριο παζάρι.
Υ.Γ.3. Μου είναι αδιανόητο εγώ ως πελάτης όταν πηγαίνω με κάποια τρανς να πηγαίνω σούπερ καθαρός, και να συναντάω κάποια που να βρωμάει κατ' αυτόν τον τρόπο. Κανένας σεβασμός. Δηλαδή έλεος!!!
Υ.Γ.4. Κάποιοι φίλοι μου γράφετε σε pm κριτικές για κάποιες κοπέλες, ωστόσο δεν βλέπω να γράφετε δημόσια κριτικές, είτε στα νήματα που υπάρχουν για κάποιες, είτε δώ. Δημόσια όμως πρέπει, ώστε να μπορούμε να αποφεύγουμε τις δύσκολες καταστάσεις, και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές και να μην τρώμε φόλες.