Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
to thema einai oti eimai energhtikos mono kai an arxizei kai me kunhgaei me to fournoksulo ti kanoume???
Ελα υπερβολες
to thema einai oti eimai energhtikos mono kai an arxizei kai me kunhgaei me to fournoksulo ti kanoume???
να γλυστρησεις για να σε προλαβει.. μη νομιζει οτι εισαι κι ευκολος..to thema einai oti eimai energhtikos mono kai an arxizei kai me kunhgaei me to fournoksulo ti kanoume???
να γλυστρησεις για να σε προλαβει.. μη νομιζει οτι εισαι κι ευκολος..
Παιδες πηγα κ επειδη γινανε κατι μπερδεματα, δε θα θελα να βαλω κριτικη. Παντως συνηστω προσγειωση για να μην τσακιστουνε ! Οσοιθελουν πληροφοριες σε π.μ.
* Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
αυτα λέγονται στον αερα αδερφε εκει παει πολυ κοσμος .....Παιδες πηγα κ επειδη γινανε κατι μπερδεματα, δε θα θελα να βαλω κριτικη. Παντως συνηστω προσγειωση για να μην τσακιστουνε ! Οσοιθελουν πληροφοριες σε π.μ.
Μας τρομαζεις αρχηγε μου....... μηπως τους την επεσε το ΣΔΟΕ, :SΠαιδες πηγα κ επειδη γινανε κατι μπερδεματα, δε θα θελα να βαλω κριτικη. Παντως συνηστω προσγειωση για να μην τσακιστουνε ! Οσοιθελουν πληροφοριες σε π.μ.
Παιδες πηγα κ επειδη γινανε κατι μπερδεματα, δε θα θελα να βαλω κριτικη. Παντως συνηστω προσγειωση για να μην τσακιστουνε ! Οσοιθελουν πληροφοριες σε π.μ.
εχεις καλη μνημη βλεπω μωρη γρια εμήπως βγήκε ο Μπόλτ με περούκα , όπως σου συνέβη την άλλη φορά που πήγες σε Βραζιλίανες ?
εχεις καλη μνημη βλεπω μωρη γρια ε
οχι ρε δε τρεχει μια.έλα μωρή πουτάνα νικάκι, παρεξηγήθηκες ? σόρρυ και πούσαι είμαι 30 something χρονών τάχουμε ξαναπεί αυτά.
εγώ είχα πάρει την Υβάννα όταν είχε πρωτοέρθει....Μιας και μιλαμε για τις νεες αφιξεις αλλοδαων τρανς..εχει ασχολιθει ποτε κανεις με τις 2 ''τρανσομαμαδες'' Υβαννα και Αμαντα? Βλεπω ζουνε μομινα εδω πλεον..τις εχει παρει κανεις??
οχι ρε δε τρεχει μια.
τι 30 something ρε αρχισες να κρυβεις απο τωρα μωρο βυζιτου ;
εγώ είχα πάρει την Υβάννα όταν είχε πρωτοέρθει....
μήπως βγήκε ο Μπόλτ με περούκα , όπως σου συνέβη την άλλη φορά που πήγες σε Βραζιλίανες ?
και τότε ( πριν 2 χρόνια περίπου) μην νομίζεις πως ήταν πολύ διαφορετικη... λίγο οι μπότες όμως, λίγο ο κορσές έκρυβαν αρκετά... την είχα πάρει σε ένα ξενοδοχείο στην καλλιθέα...ήταν η πρώτη που κατέβασε την 1 ώρα στα 150€!!!!!... ως τότε ίσχυαν τα 250!!!!! ...ήταν πάντως πολύ φιλική, καλή διάθεση ...εργαλείο μέτριο και χωντροκολάρα για πολλάγια λέγε ρε Μαυρίκο, σήμερα πάντως εμφανίζεται στην υποδοχή σαν πλύστρα σε Κυριακάτικη έξοδο.
και τότε ( πριν 2 χρόνια περίπου) μην νομίζεις πως ήταν πολύ διαφορετικη... λίγο οι μπότες όμως, λίγο ο κορσές έκρυβαν αρκετά... την είχα πάρει σε ένα ξενοδοχείο στην καλλιθέα...ήταν η πρώτη που κατέβασε την 1 ώρα στα 150€!!!!!... ως τότε ίσχυαν τα 250!!!!! ...ήταν πάντως πολύ φιλική, καλή διάθεση ...εργαλείο μέτριο και χωντροκολάρα για πολλά