Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

pirkavlos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
517
Πόντοι
301

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Καλημέρα αλάνια
Ή

Ποια σας κάνει πιο καύλα;
Δεν ξερο που να παω

Εμένα καμία απ' τις δυο δε μου βγάζει κάτι σπουδαίο.
Ωστόσο, η Wanessa Klay έχει κάνει κάποια πορνό, μάλλον αρκετά παλιά. Μπορείς να τα δεις εδώ:
.
Για την Sofia δεν βρίσκω τίποτε.

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Εθνική εορτή χτες, και είχα όρεξη να «σηκώσω ψηλά τη σημαία» :-)
Πρώτη επιλογή η Μαντσίνι, αλλά δεν το σήκωνε. Κρίμα, γιατί αυτή η κοπέλα μου βγάζει κάτι…
Επικοινωνία λοιπόν με την Kakao: και κλείσιμο ραντεβού.
Στο τηλέφωνο είχαμε κανονίσει να είναι εκείνη ενεργητική.
Το διαμέρισμα γνωστό, εκεί που είχα συναντήσει την Λεόνα, στην Καισαριανή, ωραίο, καθαρό, περιποιημένο.
Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Είναι πολύ λεπτή, σκίννυ σχεδόν, καλό στήθος με πίρσινγκ, κώλος  μικρός, σανίδα, όχι όπως οι περισσότερες που έχουν βάλει μισό στρέμμα κώλο. Αν σας αρέσουν δηλαδή οι μεγάλες βραζιλιάνικες κωλάρες, δεν είναι η περίπτωσή σας. Ευχάριστη, ευγενική.
Η πρώτη επαφή στα όρθια, γλωσσόφιλα βαθιά και διαρκείας, τα οποία επιδίωξε εκείνη και φυσικά ανταποκρίθηκα.
Σιγά-σιγά πήγαμε στο κρεβάτι, η επιθυμία από μέρους της για φιλιά συνεχιζόταν, και αφού αφαιρέθηκαν τα περιττά ρούχα, ξεκινήσαμε.
Το εργαλείο της είναι καλό, σε καμία περίπτωση όμως 23 όπως λέει στο ts-dating, ίσως κοντά στα 18-19.
Την έγλυφα για αρκετή ώρα μέχρι που να γίνει πέτρα, ενώ ενδιαμέσως με οδηγούσε με τα χέρια της να της κάνω ρίμμινγκ (της αρέσει πολύ το ρίμμινγκ) και έσκυβε να πάρει κάποια φιλιά. Εναλλαγή αρκετών στάσεων, που δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν καλή, αλλά δεν ήταν έντονη. Τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελα.
Σε γενικές γραμμές η κοπέλα είναι αρκετά φιλότιμη, συμμετέχει, δείχνει τι της αρέσει της ίδιας και το ζητάει (αν και η συνεννόηση είναι λίγο προβληματική, δεν ξέρει καλά αγγλικά), θα έλεγα όμως ότι είναι πιο πολύ για gfe, κι εγώ ήθελα πιο πολύ έντονες και κίνκυ καταστάσεις, αλλά δεν έκλαψα τα λεφτά μου, η κοπέλα ήταν τίμια.
Λήξη συνεδρίας, μπανάκι (καθαρό μπάνιο, μου έδωσε καθαρή πετσέτα, όλα καλά), αποχώρηση με φιλί όπως ξεκίνησε.
Να περνάτε καλά.

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.540
Πόντοι
1.076
Εθνική εορτή χτες, και είχα όρεξη να «σηκώσω ψηλά τη σημαία» :-)
Πρώτη επιλογή η Μαντσίνι, αλλά δεν το σήκωνε. Κρίμα, γιατί αυτή η κοπέλα μου βγάζει κάτι…
Επικοινωνία λοιπόν με την Kakao: και κλείσιμο ραντεβού.
Στο τηλέφωνο είχαμε κανονίσει να είναι εκείνη ενεργητική.
Το διαμέρισμα γνωστό, εκεί που είχα συναντήσει την Λεόνα, στην Καισαριανή, ωραίο, καθαρό, περιποιημένο.
Το κόστος φαντάζομαι στα γνωστά επίπερδα.. 100 για 30΄+ 50 για τελειωμα....

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Το κόστος φαντάζομαι στα γνωστά επίπερδα.. 100 για 30΄+ 50 για τελειωμα....

Ναι, φιλαράκι. Γι' αυτό δεν το ανέφερα. Τα γνωστά. 100 για μισάωρο, 150 για 1 ώρα. Δεν πήρα αυτό που ήθελα απ' τη μια μεριά, ήθελα κάτι πιο έντονο και κίνκυ, αλλά δεν μπορώ να είμαι άδικος μαζί της. Είχε συμμετοχή και δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Η αποτίμηση συνολικά ήταν καλή. Για μένα πάντα, γιατί ο καθένας έχει τα δικά του γούστα.

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
280
Θέλω Και εγώ να πάω
Πες μας λεπτομέρειες
Είναι καλή στο ενεργητικό
Και την έχει τόσο μεγάλη όσο
Διαφημίζεται

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Θέλω Και εγώ να πάω
Πες μας λεπτομέρειες
Είναι καλή στο ενεργητικό
Και την έχει τόσο μεγάλη όσο
Διαφημίζεται

Φίλε μου τι περισσότερες λεπτομέρειες να γράψω. Τα έγραψα όλα πιο πάνω. Όχι δεν έχει 23 όπως λέει. 18 με 19 πρέπει να είναι, το έγραψα. Στο ενεργητικό δεν είναι κακή, αλλά δεν είχε τόση ένταση όση θα ήθελα. Αν με ρωτάς αν θα ξαναπήγαινα η απάντησή μου είναι δεν νομίζω.

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1

Προχθεσινη επισκεψη. Πολυ ομορφη με ωραιο σωμα και πεταχτο κωλο. Φουλ ενεργητικη με
μεγαλα προσοντα. Δεν ξερω για γλωσσοφυλα και για το παθητικο μερος της.
Χωρος στο Παγκρατι και τιμες τα κλασικα. Αγγλικα μονο οκ!!

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
280
Πόση ώρα έκατσες
Γαμαγε δυνατά?
Εχει μεγάλο? Χοντρή?
Πες μάς λεπτομέρειες

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Κανα 45' περιπου εκατσα. Ναι γαμαει πολυ δυνατα και γουσταρει και αγριαδες.
Για μενα αξιζει μια επισκεψη. Δεν ειναι φυσικα Janny Costa αλλα ειναι μια χαρα.

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
280
Με την janny costa είχα πάει
Και γαμαγε εκφυλα και πολύ ώρα
Αυτή η isabela μπορείγια
Πολύ ώρα
Και ποια των έχει πιο μεγάλο
Η  janny  η isabela?

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Επίσκεψη στην Ισαμπέλα, μετά τη σύντομη κριτική του φίλου @giorgos.
.
Συνεννόηση στο τηλέφωνο όπου εξήγησα ότι θα ήθελα να είμαι παθητικός, κλείσιμο ραντεβού για 30 λεπτά. Διαμέρισμα στο Παγκράτι, περιποιημένο, καθαρό, όλα ok. Τιμές, οι κλασικές των αλλοδαπών. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, κοντούλα λιγάκι, σώμα γυμνασμένο, φιτ, όμορφο φτιαγμένο στήθος, και μία βραζιλιάνικη υπερκωλάρα όνειρο 10 στρέμματα.
Ξεκινήσαμε, πεσμένο το εργαλείο φαινόταν γαριδάκι, ευτυχώς όμως πολύ γρήγορα μέσα σε ένα λεπτό είχε γίνει πολύ μεγάλο, σκληρό, στειλιάρι. Δεν είναι βέβαια 23 εκατοστά όπως λέει στο ts-dating, αλλά είναι μεγάλο 20-21 εκατοστά, και κυρίως δυνατό και λειτουργικότατο.
Αφού την έκανα τούρμπο, ξεκινήσαμε σεξ, όπου μιλούσε ακατάπαυστα στα Βραζιλιάνικα. Δεν καταλάβαινα γρι βέβαια, τα μόνα που καταλάβαινα ήταν τα «σαφάδα», «ίσο», «καράγιο», και άλλα ωραία που ήταν σα να ζω σε βραζιλιάνικη τσόντα.
Το μωρό ήταν πολύ δυνατό, γαμούσε έντονα, βαθιά και με δύναμη. Αλλάξαμε πάρα πολλές στάσεις, που εξακολουθούσε να πετάει βραζιλιάνικα καβλώνοντάς με περισσότερο, και κυρίως πολύ έντονα. Είχε την ένταση που ήθελα ακριβώς.
Μην τα πολυλογώ, το τέλος ήρθε μετά από πολύ ίδρωμα φανέλας που το καθυστερούσα να τελειώσω γιατί ήταν σούπερ, το μωρό ήταν πάρα πολύ καλό. Που κοίταξα το τηλέφωνό μου όταν είχε τελειώσει, είχαν περάσει 40 λεπτά plus που σε όλη τη διάρκεια ήταν ατσάλι.
Μπανάκι, περιποιημένο, καθαρό μπάνιο, καθαρή πετσέτα, και λήξη. Γυρνώντας στο δωμάτιο να ντυθώ, η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα με τουρλωμένη την κωλάρα της, και έπαιζε με το κινητό της. Δεν άντεξα στον πειρασμό να μη χώσω τη μούρη μου σ’ αυτή την υπέροχη υπερκωλάρα. Κάθισε 1-2 λεπτά και το απολάμβανε, αλλά ήδη είχαν περάσει πάνω από 45 λεπτά και είχα πληρώσει για 30. Μου το υπενθύμισε ευγενικά δείχνοντάς μου το ρολόι στο κινητό της. Οπότε ντύθηκα, αποχαιρετηθήκαμε. Όπως μου είπε θα είναι στην Ελλάδα έως τις 13 Νοεμβρίου.
Η κοπέλα είναι πολύ ωραίο και δυνατό μωρό. Αξίζει επίσκεψη, τουλάχιστο για τα δικά μου γούστα. 

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Με την janny costa είχα πάει
Και γαμαγε εκφυλα και πολύ ώρα
Αυτή η isabela μπορείγια
Πολύ ώρα
Και ποια των έχει πιο μεγάλο
Η  janny  η isabela?

Φίλε μου, γαμάει πολύ ωραία, βαθιά και για ώρα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν ξέρει αγγλικά, ωστόσο παρ' ότι δεν καταλάβαινα γρι απ' τα βραζιλιάνικά της, γούσταρα πολύ τα βραζιλιάνικα που πέταγε. Δεν είναι σαν τη Janny Costa που είναι άλλη κλάση, αλλά είναι δυνατό και ζόρικο μωρό. Αξίζει επίσκεψη κατά τη γνώμη μου, ξεκάθαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom