Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μ΄αυτή τη πορνοστάρ με το μεγάλο κυρτό καυλί που χύνει ποτάμια, έχει πάει κανείς;
μ΄αυτή τη πορνοστάρ με το μεγάλο κυρτό καυλί που χύνει ποτάμια, έχει πάει κανείς;
Εν το μεταξύ το τρίτο βιντεάκι στο ts dating είναι από την Gabriela ferrari. Ότι νάναι
Έχει κάποιος γνώμη για αυτή εδώ ;;
πανεμορφη φαινεται.
Βουρ για δοκιμη φιλε και καλα να περασεις.
Ειμαι ετοιμος να παω για καταθεση...!!!! καποιος που να με ενθαρύνει ή να με αποτρέψει ?????
Ευχαριστώ
Κυριοι μολις επεστρεψα από μια πολύ ωραια εμπειρία που ειχα με την Sabrina.
Λοιπόν η κοπέλα είναι τέρμα θυλική κάτι που εμενα με καβλωνει πολύ!
Είναι λοιπόν μία γυναικα με μέτριο εργαλειο.. οσο πρεπει για τους άπειρους.. η οποία είναι προσεγμένη.. μυροδάτη και καθαρή.
Μου πήρε μία μέτρια πίπα θα έλεγα, μετά της πήρα εγώ…. Στη συνέχεια την πήρα με τα πόδια πάνω … έχυσε… και μετά την πήρα στα τέσσερα όπου κατέθεσα σφυροκοπόντας ανελέητα.
Η τιμή 100 ευρώ για μισή ώρα.
Τίμια
Θα ξαναπήγαινα.. ή μάλλον θα ξαναπάω!!!
.....ευχαριστουμε ......σε εμφανιση ..εκτος απο αυτο που περιγραφεις και αρεσει και σε μενα...πλησιαζει στις φωτο ? Ευχαριστω
Κυριοι μολις επεστρεψα από μια πολύ ωραια εμπειρία που ειχα με την Sabrina.
Είναι λοιπόν μία γυναικα με μέτριο εργαλειο.. οσο πρεπει για τους άπειρους.. η οποία είναι προσεγμένη.. μυροδάτη και καθαρή.
Μου πήρε μία μέτρια πίπα θα έλεγα, μετά της πήρα εγώ…. Στη συνέχεια την πήρα με τα πόδια πάνω … έχυσε… και μετά την πήρα στα τέσσερα όπου κατέθεσα σφυροκοπόντας ανελέητα.
Τίμια
.....ευχαριστουμε ......σε εμφανιση ..εκτος απο αυτο που περιγραφεις και αρεσει και σε μενα...πλησιαζει στις φωτο ? Ευχαριστω
Ναι είναι ιδια με τις φώτο!!!
Τερμα θυλική και όμορφη!!! Εχει και μία "συστολή" , μετρημένη βέβαι, στη συμπεριφορά που είναι ακόμη πιο καβλωτική!!!
Βουρ μάγκες!!!
όντος κουκλάκι στις φοτο σαν γυναίκα πρέπει να είναι και από κοντά σαν μια πολύ όμορφη γυναίκα με πουλάκι !! Έχει μικρό πουλάκι; Ξέρει αγγλικά ; Έρχεται στο κέντρο σε ξενοδοχείο;Κυριοι μολις επεστρεψα από μια πολύ ωραια εμπειρία που ειχα με την Sabrina.
Τίμια
όντος κουκλάκι στις φοτο σαν γυναίκα πρέπει να είναι και από κοντά σαν μια πολύ όμορφη γυναίκα με πουλάκι !! Έχει μικρό πουλάκι; Ξέρει αγγλικά ; Έρχεται στο κέντρο σε ξενοδοχείο;
τώρα αλαζη το θέμα , εγώ θα ξενερονα έτσι .... την πείρα τηλ πριν λίγο και άκουσα μια πολύ βαριά φωνή καμία σχέση με την εικόνα που βλεπο στις φοτο !!! Επισης όταν ρώτησα για ξενοδοχείο μου είπε 300 ευρο συν το ταξί έλεος !!!!!!! Εγώ σε σπίτια δεν πάω αυτές μένουν 2 και 3 μαζί και πάντα έχουν όπλο κρυμμένο !!!!Όντως ωραία κοπέλα η Sabrina με γυμνασμένο σώμα, ποδάρες σαν πέτρα και ένα εργαλείο περίπου 12-13 εκατοστά. Μου πήρε βαθιά πίπα χωρίς προφυλακτικό και στη συνέχεια τη γάμησα σε δύο στάσεις. Από πίσω και με ψηλά τα πόδια. Στο τέλος την έχυσα απροειδοποίητα στο σώμα και λίγα βρήκαν μάτια και μαλλιά. Το κακό είναι ότι δεν ξέρει Αγγλικά και δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες. Αντί να με βοηθήσει, καθώς με είδε λίγο άπειρο, γελούσε μαζί μου, με χαρακτήρισε "crazy"και είπε καμιά δεκαριά φορές "oh my god". Αλλά αυτά δε με ενόχλησαν ιδιαίτερα, αφού έκανα και εγώ πλάκα στο σεξ. Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία.