Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Εχω πάρει και εγω την Nickblond και sofy Cortez εδώ στην Κύπρο και θα διαφωνήσω μαζί σου.

Όσον αφορά την nickblond παίζει λίγο φωτοσοπ 10% αλλα είναι εντελώς θηλυκή και πολύ τίμια επιλογή. Την πήρα σαν παθητική και έδειχνε να το απολαμβάνει και επίσης έχυσε

Όσον αφορά την sofy Cortez εχω να πω οτι οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ, από κοντά είναι πολύ μουνναρα και εντελώς θηλυκή. Την πήρα ενεργητική και ηταν από τις καλύτερες μου εμπειρίες
:rockon:

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Εχω πάρει και εγω την Nickblond και sofy Cortez εδώ στην Κύπρο και θα διαφωνήσω μαζί σου.

Όσον αφορά την nickblond παίζει λίγο φωτοσοπ 10% αλλα είναι εντελώς θηλυκή και πολύ τίμια επιλογή. Την πήρα σαν παθητική και έδειχνε να το απολαμβάνει και επίσης έχυσε

Όσον αφορά την sofy Cortez εχω να πω οτι οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ, από κοντά είναι πολύ μουνναρα και εντελώς θηλυκή. Την πήρα ενεργητική και ηταν από τις καλύτερες μου εμπειρίες

Σεβαστή η άποψη σου φιλε μου :) Τώρα διάβασα τις κριτικες που έχεις ήδη βάλει, έψαχνα πρόσφατα να βρω την Άννυ αλλά το κινητό της είναι πάντα κλειστό. Γνωρίζεις μήπως πού μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
μηπος ξερετε κάνα γουεμπσαητ με κρητικές και φοτο από εξωτερικό κλπ;
Νομίζω ηχε ξαναρθη στο παρελθόν αφτη ε

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Αδερφέ καλημέρα
Καμία γνώμη;
Πια από τις τρεις;
Για τη στεφανυ και ναταλυ24 ημε πιο πολύ
Τι λέτε ρε αλανηα
Μιλάτε ωρε

gino028

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
10
Πόντοι
0
να σου πω εγω πηγα με nataly24 και δε μ αρεσε ηταν αρνητικη στο να κανει πραγματα ενω ειχα δει καλες κριτικες λεω θα ναι μπομπα αλλα τελικα δεν ηταν! τωρα μπορει και να μην της αρεσα δε ξερω! μπορει με σενα να ναι αλλιως! οποτε θα διαλεγα στεφανυ που θελω να τη δοκιμασω κιολας!! ή τη nataliaxxl (πρωην lorena lopez)

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
να σου πω εγω πηγα με nataly24 και δε μ αρεσε ηταν αρνητικη στο να κανει πραγματα ενω ειχα δει καλες κριτικες λεω θα ναι μπομπα αλλα τελικα δεν ηταν! τωρα μπορει και να μην της αρεσα δε ξερω! μπορει με σενα να ναι αλλιως! οποτε θα διαλεγα στεφανυ που θελω να τη δοκιμασω κιολας!! ή τη nataliaxxl (πρωην lorena lopez)
Έλα ρε αλανη μου
Με έλεγα πια μου θημηζη

Ώστε η Λόπεζ ηνε η Ναταλία XXL

Ησε κοριφι

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Αγορι να σε εοτισω Κατή ακόμα
Η ναταλυ24 , κάνε μου μια πιο κάλλη περιγραφη

Δηλαδή αρνιτικι όταν λες;
Εκτός από αυτά όμως , καλό εργαληο;
Καθαρό;
Αντρουα η θηλυκιά να ουμε;
Γενικά σου έβγαζε το γκαβληαρικο
Τις σικονετε για καπονπου θελη ενεργοπαθιτηκο ;;

gino028

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
10
Πόντοι
0
εμφανιση οπως τη βλεπεις στις φωτο! στα θετικα ηταν καθαρη και βγαζει κατι το ανωμαλο!εργαλειο καλο της σηκωνεται γυρω στα (19-20cm)! στα αρνητικα δε γουσταρε ουτε να της αγγιξεις την κωλοτρυπιδα ουτε πολυ χουφτωμα γενικοτερα! να τη γαμησεις δεν ηθελε μονο αυτη να γαμησει!  εβγαζε κατι καυλιαρικο αλλα δε με συγκινησε να σου πω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom