Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 267 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.411

patroklos43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
714
Πόντοι
990
Ρε μυστες ομως αντε να βρεις κοπελα που να ξερει πως να το κανει...δεν ειναι καθολου ευκολο, αν ειχα βρει κοπελα που μπορει να σου προκαλεσει διεγερση του προστατη θα το τολμουσα (αν και το φοβαμαι λιγο, δε ξερω γιατι)

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Ρε μυστες ομως αντε να βρεις κοπελα που να ξερει πως να το κανει...δεν ειναι καθολου ευκολο, αν ειχα βρει κοπελα που μπορει να σου προκαλεσει διεγερση του προστατη θα το τολμουσα (αν και το φοβαμαι λιγο, δε ξερω γιατι)

Καταρχήν ακομα και να μην ξερει καποιος, παλι το ευχαριστιεσαι. Απλα αν ξερει, μπορει να σε κανει να χυσεις ακομα και χωρις να τον παιξεις. Είναι λογικο οι γυναικες να μην γνωριζουν και πολλα με την διεγερση του προστατη και να μην ξερουν. Από κει και περα υπαρχουν πολλοι τροποι. Τωρα αν εσυ θες οπωσηδποτε καποιον και συγκεκριμένα κοπελα οντως είναι δυσκολο

patroklos43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
714
Πόντοι
990
Καταρχήν ακομα και να μην ξερει καποιος, παλι το ευχαριστιεσαι. Απλα αν ξερει, μπορει να σε κανει να χυσεις ακομα και χωρις να τον παιξεις. Είναι λογικο οι γυναικες να μην γνωριζουν και πολλα με την διεγερση του προστατη και να μην ξερουν. Από κει και περα υπαρχουν πολλοι τροποι. Τωρα αν εσυ θες οπωσηδποτε καποιον και συγκεκριμένα κοπελα οντως είναι δυσκολο
ναι να νιωσεις οργασμο χωρις να σου τον ακουμπησει ΚΑΠΟΙΑ και μονο ΚΑΠΟΙΑ ειναι κατι που θα το ηθελα, μεχρι τοτε το κανονικο σεξακι φτανει και περισσευει

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Το εχετε καψει μερικοι, και επηρεάζει το μυαλό αυτο να το ξέρεται !!!

Συνημμένα

• 27.jpeg
    27.jpeg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 41

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Μήπως απο το πόσα αρχίδια τσιμπάει;Οπως κάνεις εσυ δηλαδή;
Οχι αυτος ειναι γκει ΑΝΤΡΑΣ. Εσυ απλα δεν εισαι ΚΑΘΟΛΟΥ αντρας. Εισαι μια ειρωνικη γυναικουλα που της αρεσει να χωνεται σε θεματα που υποτιθεται δεν την αφορουν. Ξανα λεω (οπως λενε ολοι).....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οχι αυτος ειναι γκει ΑΝΤΡΑΣ. Εσυ απλα δεν εισαι ΚΑΘΟΛΟΥ αντρας. Εισαι μια ειρωνικη γυναικουλα που της αρεσει να χωνεται σε θεματα που υποτιθεται δεν την αφορουν. Ξανα λεω (οπως λενε ολοι).....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.
Ισως δεν το πρόσεξες αλλά δεν είσαι σε gay forum.

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Ισως δεν το πρόσεξες αλλά δεν είσαι σε gay forum.
Ισως  δεν  το  προσεξες  αλλα  σε  οποιο  θρεντακι  και  να  εχεις  σχολιασει  βγαζεις  εναν  μισανθρωπισμο ....... αυτο  προσεξε  το !!!  Ουτε  αρενα  ειναι  το  σαιτ !!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όλα είναι στο μυαλο του κάθε ανθρωπου πιστευω.για παράδειγμα οι περισσοτεροι αντρες σε ηλικια ανω των 50 η κλινικη εξεταση του γιατρου για τον προστατη είναι αρχικα να χωνει το δαχτυλο του για να τον ψηλαφισει αυτό τι σημαινει ότι οσοι κανουν κλινικη εξεταση του προστατη εγιναν γκει...
η οσοι εκαναν κωλονοσκοπηση είναι παλι γκει??
το θεμα είναι πως το βλεπει ο καθενας,παντως γκει είναι αυτος που του αρεσει να τον πηδανε πρωκτικα  αντρες.

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
όλα είναι στο μυαλο του κάθε ανθρωπου πιστευω.για παράδειγμα οι περισσοτεροι αντρες σε ηλικια ανω των 50 η κλινικη εξεταση του γιατρου για τον προστατη είναι αρχικα να χωνει το δαχτυλο του για να τον ψηλαφισει αυτό τι σημαινει ότι οσοι κανουν κλινικη εξεταση του προστατη εγιναν γκει...
το θεμα είναι πως το βλεπει ο καθενας,παντως γκει είναι αυτος που του αρεσει να τον πηδανε πρωκτικα  αντρες.
Ισως  η  σωστοτερη  προσεγγιση  που  εχω  ακουσει !!!

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
το θεμα είναι πως το βλεπει ο καθενας,παντως γκει είναι αυτος που του αρεσει να τον πηδανε πρωκτικα  αντρες.
Συμφωνώ σε όλα αλλά γκει είναι αυτός που έλκεται σεξουαλικά μόνο με το ίδιο φύλο δεν έχει σημασία αν του αρέσει να πηδάει η να τον πηδάνε ήκαι τα δύο.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Συμφωνώ σε όλα αλλά γκει είναι αυτός που έλκεται σεξουαλικά μόνο με το ίδιο φύλο δεν έχει σημασία αν του αρέσει να πηδάει η να τον πηδάνε ήκαι τα δύο.

Βασικα γιατι θα πρεπει ντε και καλα να το ονομάσουμε αυτό? Γιατι πρεπει να βαλουμε έναν τιτλο οπωσδήποτε? Αυτή την λεξη εμεις την βγαλαμε. Είναι μια προτιμιση και νομιζω κανεις δεν είναι 100% καπου συγκεκριμενα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ισως  δεν  το  προσεξες  αλλα  σε  οποιο  θρεντακι  και  να  εχεις  σχολιασει  βγαζεις  εναν  μισανθρωπισμο ....... αυτο  προσεξε  το !!!  Ουτε  αρενα  ειναι  το  σαιτ !!!
Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αυτούς που και καλά κρύβονται πίσω απο το bi και λοιπά κουραφέξαλα γουστάρω να γλεντάω.
Πετυχημένα ή αποτυχημένα χαβαλές να γίνεται.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Βασικα γιατι θα πρεπει ντε και καλα να το ονομάσουμε αυτό? Γιατι πρεπει να βαλουμε έναν τιτλο οπωσδήποτε? Αυτή την λεξη εμεις την βγαλαμε. Είναι μια προτιμιση και νομιζω κανεις δεν είναι 100% καπου συγκεκριμενα
Φίλε μου το γράφω για όσους ντε και καλά αφού πάνε με άντρες με τραβεστί με κρος μετά διατυμπανίζουν το αντριλίκι τους και κρίνουν τους άλλους.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν με πουν γκέι μπάι πούστη στρέιτ δεν μου καίγεται καρφί.

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αυτούς που και καλά κρύβονται πίσω απο το bi και λοιπά κουραφέξαλα γουστάρω να γλεντάω.
Κι  εμενα  μου  αρεσει  ο  χαβαλες  και  τον  γουσταρω . Ομως  οι  επιλογε  και  οι  προτιμησεις  του  αλλου  δεν  ειναι  θεμα  που  μας  αφορα  να  ασχοληθούμε ...... Και επισης  ο  χαβαλες  μου  δεν  κρυβει  μισανθρωπισμο  αυτο  ψαξτο !!!!

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Φίλε μου το γράφω για όσους ντε και καλά αφού πάνε με άντρες με τραβεστί με κρος μετά διατυμπανίζουν το αντριλίκι τους και κρίνουν τους άλλους.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν με πουν γκέι μπάι πούστη στρέιτ δεν μου καίγεται καρφί.
Αυτος  που  διατυμπανιζει  το  αντριλικι  του  και  με  γυναικες  μονο  να  πηγαινει ....... εχει  προβλημα !!!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1

Δεν εχεις πρόβλημα με τους γκει? χαχα καλο!! Λοιπον εχω διαβασει ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ στο forum. Τα περισσοτερα από αυτά είναι το λιγοτερο προσβλητικα. Εκφρασεις τυπου "σκατοπουτσας εισαι" όταν ένα παιδι ρωταγε την γνωμη σας... Υπονουμενα με αντρες που πηδιούνται, με αδερφες και αλλα παρα πολλα. Το να λες δεν εχεις πρόβλημα είναι το λιγοτερο αστειο.

Εισαι Ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που εχει κανει τοσα αρνητικα σχολια για τους "γκει". Υπαρχει ρατσισμος αλλα εσυ εχεις φτασει στο άλλο ακρο. Για καποιο λογο όμως για τις λεσβιες δεν εχεις πει τιποτα κακο. Εισαι πολύ αντικειμενος τελικα....και με βαση το τελευταιο σε παιρνουμε ολοι πολύ σοβαρα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν εχεις πρόβλημα με τους γκει? χαχα καλο!! Λοιπον εχω διαβασει ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ στο forum. Τα περισσοτερα από αυτά είναι το λιγοτερο προσβλητικα. Εκφρασεις τυπου "σκατοπουτσας εισαι" όταν ένα παιδι ρωταγε την γνωμη σας... Υπονουμενα με αντρες που πηδιούνται, με αδερφες και αλλα παρα πολλα. Το να λες δεν εχεις πρόβλημα είναι το λιγοτερο αστειο.

Εισαι Ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που εχει κανει τοσα αρνητικα σχολια για τους "γκει". Υπαρχει ρατσισμος αλλα εσυ εχεις φτασει στο άλλο ακρο. Για καποιο λογο όμως για τις λεσβιες δεν εχεις πει τιποτα κακο. Εισαι πολύ αντικειμενος τελικα....και με βαση το τελευταιο σε παιρνουμε ολοι πολύ σοβαρα...
Με παρακολουθείς;Δεν μπορώ να πω ότι με κολακεύεις!
Με τις λεσβίες τα πάω καλά,έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα:τις γυναίκες!!!
Ξέρεις............. στα αρχίδια μου πόσο σοβαρά θα με πάρεις!!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Με παρακολουθείς;Δεν μπορώ να πω ότι με κολακεύεις!
Με τις λεσβίες τα πάω καλά,έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα:τις γυναίκες!!!
Ξέρεις............. στα αρχίδια μου πόσο σοβαρά θα με πάρεις!!

xaxaxa τελικα εισαι και αστειος. Όταν εχεις πρόβλημα με τους ομοφυλοφιλους προφανως το λογικο ειναι να εχεις πρόβλημα και με τις λεσβιες. Αλλιως δεν εισαι και ο πιο εξυπνος ρατσιστης. Η επιχειροτομλογια σου ειναι ιδια με αυτή ενός 13 χρονου αγοριου ή ενός αμορφωτου/ανωριμου ενηλικου που τριγυρνάει στα site για να εκτονωθεί επειδή δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα. Εννοείται ότι εσυ ο ιδιος κανεις προσπάθειες να μην σε παρει κανεις στα σοβαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom