ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μπορει να σε πουνε πουστη τυπε,βαλε καλυτερα ζωντανο κρεας στον πατο σου :S :S :Sγια στραπ ον σκευτομαι
μπορει να σε πουνε πουστη τυπε,βαλε καλυτερα ζωντανο κρεας στον πατο σου :S :S :Sγια στραπ ον σκευτομαι
τυπε ρωτα το μελος λιλας να σου πει :Sγεια σας μου εχουν βαλει σε μπουρδελο δαχτυλο και απο τοτε το θελω ακομα και οταν μαλακιζομαι το κανω
δαχτυλωνομε.ειναι φυσιολογικο??
τυπε αν δεν τον γεμισει με πουτσοκρεας δεν θα ησυχασει :S :S :Sρε τυπε τι σε επιασε τωρα?
ασε το κωλο σου ησυχο
ετσι δειχνει ο τυπος μαςτυπε αν δεν τον γεμισει με πουτσοκρεας δεν θα ησυχασει :S :S :S
πλαστικο ειπε τυπε,εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι αδελφιζειτυπε αν δεν τον γεμισει με πουτσοκρεας δεν θα ησυχασει :S :S :S
λες να τον μαζεψουμε για μπουγιο στον νομο και αυτον?θα τον αναλαβει ο nik τωρα τυπε με παππουδες και μαυρους :S :S :S
θα τον αναλαβει ο nik τωρα τυπε με παππουδες και μαυρους :S :S :Sετσι δειχνει ο τυπος μας
τον τρωει η σουφρα του...
εχεις και ροζ ραπτομηχανη?
ποσες ψωλες εχεις ανακουφισει τυπε :S :S :SΤο θεμα ειναι πως οσοι το δοκιμασαν πισω δεν γυρισαν!!!!!!!!!!
θα ρθει μονος του τυπε,να μοστραρει κωλοτρυπιδι :S :S :Sλες να τον μαζεψουμε για μπουγιο στον νομο και αυτον?
για να ραβει την σουφρα του τυπε μετα το ξεκωλιασμα :S :S :S
φυσιολογικοτατο τυπε......μολις φας πουτσα δεν θα θες πια δαχτυλο.... :S :S :Sγεια σας μου εχουν βαλει σε μπουρδελο δαχτυλο και απο τοτε το θελω ακομα και οταν μαλακιζομαι το κανω
δαχτυλωνομε.ειναι φυσιολογικο??
για να ραβει την σουφρα του τυπε μετα το ξεκωλιασμα :S :S :Sεχεις και ροζ ραπτομηχανη?
τυπε η ραπτομηχανη ειναι αν σου σκισουν τα βαρδουλα...?......
με προλαβες τυπε....για να ραβει την σουφρα του τυπε μετα το ξεκωλιασμα :S :S :S
τυπε εσυ νιωθεις πουστης η δεν τρεχει τιποτα ξερωγω?μονο δαχτυλο εχω βαλει και καροτο οχι χοντρα.καλα δεν εχει βαλει κανεις εδω δαχτυλο στο ποπο του?? δε σας αρεσε??