dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
θα τον στραποναρουν καλα οι κουρδοι και οι αμερικανοι.Γιατι κωλο-τριβεται συνεχως στην γκλιτσα του τσοπανη τωρα τελευταια.
ΝΑΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ
θα τον στραποναρουν καλα οι κουρδοι και οι αμερικανοι.Γιατι κωλο-τριβεται συνεχως στην γκλιτσα του τσοπανη τωρα τελευταια.
ΝΑΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ
ειναι και η φαση γαμω αλλα και το-τα δαχτυλο-α, επισης μετα το εψαξα και αλλο και προχωρησα και σε αλλα οπως δονητες κλπ μεχρι στραποναρισμα απο γκομενα και απλα ειναι απο τις καλυτερες εμπειριες!Κ γαμω ακουγετε τυπε!!
τελεια ειναιειναι και η φαση γαμω αλλα και το-τα δαχτυλο-α, επισης μετα το εψαξα και αλλο και προχωρησα και σε αλλα οπως δονητες κλπ μεχρι στραποναρισμα απο γκομενα και απλα ειναι απο τις καλυτερες εμπειριες!
Και μετά από αυτό.. Τι, ακολουθεί..; Δεν σε βάζει σε σκέψη η εξέλιξη της εμπειρίας..;ειναι και η φαση γαμω αλλα και το-τα δαχτυλο-α, επισης μετα το εψαξα και αλλο και προχωρησα και σε αλλα οπως δονητες κλπ μεχρι στραποναρισμα απο γκομενα και απλα ειναι απο τις καλυτερες εμπειριες!
γεια!!! ωραιος! με γκομενα εκανες αυταρχικο με στραπ ον?? η σε στουντιο???Και μετά από αυτό.. Τι, ακολουθεί..; Δεν σε βάζει σε σκέψη η εξέλιξη της εμπειρίας..;
να σου βαζει δαχτυλο η νοσοκομα τρελη φαντασιωση
εννοειται σε βαζει σε σκεψη η εξελιξη και αν θες το συνεχιζεις. προσωπικα το εχω προχωρησει αρκετα πιο μακρια και μπορω να πω οτι εχω βιωσει απιστευτους οργασμους και χυσιματα με γεματο το κωλαρακι μου απο τη γκομενα!Και μετά από αυτό.. Τι, ακολουθεί..; Δεν σε βάζει σε σκέψη η εξέλιξη της εμπειρίας..;
εννοειται σε βαζει σε σκεψη η εξελιξη και αν θες το συνεχιζεις. προσωπικα το εχω προχωρησει αρκετα πιο μακρια και μπορω να πω οτι εχω βιωσει απιστευτους οργασμους και χυσιματα με γεματο το κωλαρακι μου απο τη γκομενα!
μπορεις δηλαδη να ξεκινησεις με καμια σφηνα η δονητη και να φτασεις μεχρι και στραπ ον! τα προτεινω ολα!
οτι μπορουμε κανουμε για τις καυλες !Εισαι μερακλης τυπε!
Zητα επειγόντως να τη γαμισεις από κολο. Καποια στιγμη θα σου πει αγανακτισμενη ηα σε γαμισει και αυτή.πως να την πισω να μου βαλει δαχτυλο ρε παιδια? πως να το φερω με τροπο?
Zητα επειγόντως να τη γαμισεις από κολο. Καποια στιγμη θα σου πει αγανακτισμενη ηα σε γαμισει και αυτή.
ισχυει ..μου το προτεινε μια που της ζηταγα κωλο συνεχεια !