mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
ειναι ποιο μεγαλη η ηδονη οταν βαζει η γυναικα δαχτυλο στον ανδρα απο το να το κανουμε μονοι μας??
ο πίκερ λέει είναι χαοτική η διαφορά τύπε :S
ειναι ποιο μεγαλη η ηδονη οταν βαζει η γυναικα δαχτυλο στον ανδρα απο το να το κανουμε μονοι μας??
χαλαρωσε και απόλαυσε το!! Αν δεις και αγοράσει στραπ ον χώρισε την!Όντως τόσο απήχηση ρε τύποι το δάχτυλο;;; Γι'αυτό τώρα με αυτή που τραβιέμαι πήγε προς την περιοχή στην πρώτη πίπα που μου πήρε.... Την τσίμπησα από τα μαλλιά και την άρχισα στον πούτσο να αποφύγω την φάση. Την 2η φορά πήγε ξανά και απλά της πήρα το χέρι από εκεί. Τι φάση;; Τι τους έχετε κάνει;
χαλαρωσε και απόλαυσε το!! Αν δεις και αγοράσει στραπ ον χώρισε την!
το ότι είναι απελευθερωμενη είναι καλο θα βγάλεις γοουστα!Άσε ρε τύπε μην έχουμε τίποτα άλλα. Δεν πολυψήνομαι. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα, γιατί είναι καινούργιο το σκηνικό και πολλά υποσχόμενο στον τομέα. Ας γίνουν όλα τα άλλα που έχω στο κεφάλι μου και βλέπουμε.
Όντως τόσο απήχηση ρε τύποι το δάχτυλο;;; Γι'αυτό τώρα με αυτή που τραβιέμαι πήγε προς την περιοχή στην πρώτη πίπα που μου πήρε.... Την τσίμπησα από τα μαλλιά και την άρχισα στον πούτσο να αποφύγω την φάση. Την 2η φορά πήγε ξανά και απλά της πήρα το χέρι από εκεί. Τι φάση;; Τι τους έχετε κάνει;
αμα ξερει να ερεθισει σωστα τον προστατη και να σ κανει σωστο μασαζ τοτε ναι ειναι μεγαλυτερη ηδονη θεωρω!ειναι ποιο μεγαλη η ηδονη οταν βαζει η γυναικα δαχτυλο στον ανδρα απο το να το κανουμε μονοι μας??
επειδή πουστεψες εσυ θες να πουστεψουν και αλλοι για να μην αισθάνεσαι μειονεκτικα ως πουστης αναμεσα σε πραγματικούς αντρες, πουτανακι νεγροπαππουδωνΡε παιδιά βάλτε ένα κωλοδάχτυλο σε nik1410, barock και acapoeira μπας και σταματήσουν να μου πρήζουν τα αρχίδια.
ελα νομιζω ολο μεσα το εβαλε και εχυνα συναιχια μετα !!Φίλος,σου άρεσε;πόσο βαθιά στο έβαλε;εγω γαμούσα μθα 30αρα ιεραποστολικά και χωρίς να το ζητήσω μου το έβαλε μέχρι την μέση,τρελάθηκα απο καύλα,απο τότε ψάχνω τέτοια φλάσή
πως να την πισω να μου βαλει δαχτυλο ρε παιδια? πως να το φερω με τροπο?
της εξηγεις τι ακριβως κανει ο προστατης και πως ερεθιζεται ! αν ειναι δεκτικη θα κατσει να ακουσει και να πειραματιστειτε μαζι! αρχικα της λες να σου γλυψει κωλο και μετα της λες πιο εντονα με τη γλωσσα και να δοκιμασει δαχτυλο σιγα σιγα
προσωπικα εμενα μ το ειχε κανει μια 45αρα δικηγορος , μ λεει ξαπλωσε, αφου την ειχα εκτελεσει 2 φορες! και αρχισει πιπα και παιξιμο μαζι, χαιδευε φουλ και αρχιδομπαλες και ολα! κωλο ομως δεν μ ειχε πειραξει. λιγο πριν τελειωσω μ λεει πριν χυσεις να μου το πεις, χωρις να ξερω εγω λεω οκ! και πριν χυσω της το λεω και με γεμιζει παντου λαδι, και παει το δαχτυλο της προς τα πισω.. και κανει μια απαλη κινηση και το χωνει ολο μεσα !! το χυσιμο που εκανα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου !!!!! το συστηνω ανεπιφύλακτα μαγκες!
Κ γαμω ακουγετε τυπε!!
Τυπε προσεχε μην πεσεις σε καμια με μεγαλο δαχτυλο. :S :S :S