trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Φίλος μου είχει εκμυστηρευτεί, ότι η γκόμενά του (τότε) και του έβαζε λίγο δάχτυλο.
συμφωνώ!Εϊναι ωραίο.
:S :S :STυπε ενας που πιπωνει τραβελια και γαμαει αντρικα κωλαρακια ειναι ή οχι πουστης :S :S :S
ειμαι 25 χρωνον μια στα 17 μου μια μιλφ μου αγκιξε τον προστατη με στραπ ον και αλλη μια περσι σε φαση με ζευγαρι καναμε τρενακι εμενα μοπυ αρεσε και της 2 αλλα δεν ψαχνομε σαν τρελος για πουτσα
Και βέβαια είναι ωραίο ιδίως αν το γουστάρει η γυναίκα και το κάνει και σωστά είναι σκέτη καύλα.συμφωνώ!
Ουτε εσεις οι τρεις που ειπατε ψεμματα.Το περιστατικό συνέβη πριν περίπου 20 χρονια (η περίοδος που πέρασε εχει σημασία). Συζητάμε πέντε άτομα δύο κοπέλες και τρία αγόρια, η μια από της δυο κοπέλες μας ρωτάει, σας αρέσει να σας βάζουν δάχτυλο, η απάντηση και των τριών είναι όχι και η κοπέλα συνεχιζει, έμενα μας λέει οι δύο απο τους τρείς που τα είχα, μου ζητούσαν δάχτυλο. Εγώ γνωρίσω και τους τρεις που τα ειχε μεχρι τότε και κατα διάρκεια της εικοσαετίας κανένας δεν παρουσιασε κάποια ομοφυλοφιλική συμπεριφορά από όσο γνωρίζω
μμμμ καυλα ειναι!! σου εχει κανει καμια τωρα τελευταια?Εννοείτε οτι ειναι καυλα να σου βάζει δάχτυλο και να σου κάνει μασάζ προστάτη ...
παντως είναι καυλα...Δυστυχώς οχι τώρα τελευταία ...
ολα επιτρέπονται απο γυναικα..
εννοειτε!! εχεις εμπειριες?
η πλακα ειναι πως αυτο το θρεντακι ειναι το μονο σε ολο το σαη που δεν εχει φωτογραφιες λιλα με κουτσουρα στον κωλο