Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Φίλος μου είχει εκμυστηρευτεί, ότι η γκόμενά του (τότε) και του έβαζε λίγο δάχτυλο.

rabbit15cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Το περιστατικό συνέβη πριν περίπου 20 χρονια (η περίοδος που πέρασε εχει σημασία). Συζητάμε πέντε άτομα δύο κοπέλες και τρία αγόρια, η μια από της δυο κοπέλες μας ρωτάει, σας αρέσει να σας βάζουν δάχτυλο, η απάντηση και των τριών είναι όχι και η κοπέλα συνεχιζει, έμενα μας λέει οι δύο απο τους τρείς που τα είχα, μου ζητούσαν δάχτυλο. Εγώ γνωρίσω και τους τρεις που τα ειχε μεχρι τότε και κατα διάρκεια της εικοσαετίας κανένας δεν παρουσιασε κάποια ομοφυλοφιλική συμπεριφορά από όσο γνωρίζω

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
335
Πόντοι
21
ειμαι 25 χρωνον μια στα 17 μου μια μιλφ μου αγκιξε τον προστατη με στραπ ον και αλλη μια περσι σε φαση με ζευγαρι καναμε τρενακι εμενα μοπυ αρεσε και της 2 αλλα δεν ψαχνομε σαν τρελος για πουτσα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειμαι 25 χρωνον μια στα 17 μου μια μιλφ μου αγκιξε τον προστατη με στραπ ον και αλλη μια περσι σε φαση με ζευγαρι καναμε τρενακι εμενα μοπυ αρεσε και της 2 αλλα δεν ψαχνομε σαν τρελος για πουτσα

και ο λιλα μαστορα ετσι ξεκινησε και τωρα εγινε ο φοβος και ο τρομος των κουτσουρων

Kavla.cross

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει είναι το καλύτερο αρκεί βέβαια να έχει γνώσεις η κοπέλα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το περιστατικό συνέβη πριν περίπου 20 χρονια (η περίοδος που πέρασε εχει σημασία). Συζητάμε πέντε άτομα δύο κοπέλες και τρία αγόρια, η μια από της δυο κοπέλες μας ρωτάει, σας αρέσει να σας βάζουν δάχτυλο, η απάντηση και των τριών είναι όχι και η κοπέλα συνεχιζει, έμενα μας λέει οι δύο απο τους τρείς που τα είχα, μου ζητούσαν δάχτυλο. Εγώ γνωρίσω και τους τρεις που τα ειχε μεχρι τότε και κατα διάρκεια της εικοσαετίας κανένας δεν παρουσιασε κάποια ομοφυλοφιλική συμπεριφορά από όσο γνωρίζω
Ουτε εσεις οι τρεις που ειπατε ψεμματα.

cuckold_cleaner

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
40
Πόντοι
1
Εννοείτε οτι ειναι καυλα να σου βάζει δάχτυλο και να σου κάνει μασάζ προστάτη ...

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Η οι πιπίλες .... Η τα βρεφικά γάλατα ... Η τα εμβολια ... Παντως μονο τυχαίο δεν είναι ....τόσους πόλους να βγάζει η φύση απο μονη της δεν παιζει ...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εμενα  μου βαζει. και μου γλυφει και τον κωλο. καυλωνω καλυτερα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
η πλακα ειναι πως αυτο το θρεντακι ειναι το μονο σε ολο το σαη που δεν εχει φωτογραφιες λιλα με κουτσουρα στον κωλο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom