Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

indians

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευτε να κανω? ευχαριστω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευτε να κανω? ευχαριστω.
Να το κανεις.           

indians

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Να το κανεις.           
Να το κανεις.           
Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευετε να κανω? ευχαριστω.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Δώσε κάτι παραπάνω πολλά χωρίς.....

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αν δεν δωσεις 80 ευρω δεν καταλαβαίνεις αυταρχικο τυπε...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ερώτηση: Σας αρέσει το... δάχτυλο ?
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ! - 591 (48.9%)
Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει... - 209 (17.3%)
----------
ετσι τις μαθαινεται γι αυτο οι 2 τελευταιες γκομενες που πηδηξα θελουν να μου βαλουν δαχτυλο ρε ;;;;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
----------
ετσι τις μαθαινεται γι αυτο οι 2 τελευταιες γκομενες που πηδηξα θελουν να μου βαλουν δαχτυλο ρε ;;;;

:happy: :happy:

nicollesgr1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Like
4
Πόντοι
0
Η εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Η εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου
σωστος ο φιλος..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αφου και συ πουσταρα εισαι :idiot: :S :S :S

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΣΤΑ ΥΨΗ :heavymetalbig: :heavymetalbig:

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Σιγά μην γίνεις πούστης από το δάχτυλο της γκόμενας

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
----------
μη το ψάχνεις τυπε το 70% γουσταρουν δαχτυλο μη σου πω και στραπ,αυτα μου τα εχουν πει 3 ιεροδουλες μεχρι στιγμης ότι πολλοι πελατες ζητανε δαχτυλο από μονοι τους αφου πολλες φορες στο λεει η πουτανα από μονη της λες και θα σου παρει τσιμπουκι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης

+1

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μη το ψάχνεις τυπε το 70% γουσταρουν δαχτυλο μη σου πω και στραπ,αυτα μου τα εχουν πει 3 ιεροδουλες μεχρι στιγμης ότι πολλοι πελατες ζητανε δαχτυλο από μονοι τους αφου πολλες φορες στο λεει η πουτανα από μονη της λες και θα σου παρει τσιμπουκι.
Μερικες λενε δεν υπαρχει 2η καποτα.

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
174
Πόντοι
1

Εγώ το πιστεύω αυτό, επειδή έχουν αυξηθεί οι αδελφες. Τι κάνουνε και πουτανες κάτι πρεπει να σκεφτουνε για να βγαλουνε το ψωμακι τους με τόσες πουσταρες που κυκλοφόρανε τελευταίως.

Απο οτι φαίνεται έχουν οι αδελφές εισχωρήσει και στο bourdela.com
Τώρα προσπαθουν να μας πείσουν οτι είναι ωραία να σου βάζουν κολοδακτυλο. Σε λίγο θα μας πούνε αφού είναι ωραίο το κολοδακτυλο, δεν βαζετε και μια πουτσα στον Κόλο σας να δειτε τι ωραία που θα είναι. Βρε ουστ κρυφο-πουσταρες απο εδώ πέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom