You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 368K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
εχεις δοκιμασει?ναι πολυ καλο
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να το κανεις.Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευτε να κανω? ευχαριστω.
indians
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να το κανεις.
Να το κανεις.
Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευετε να κανω? ευχαριστω.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Δώσε κάτι παραπάνω πολλά χωρίς.....Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευτε να κανω? ευχαριστω.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
αν δεν δωσεις 80 ευρω δεν καταλαβαίνεις αυταρχικο τυπε...Καλησπερα η κοπελα μου μου ζητησε να κανουμε αυταρχικο και με αλλη μια γυναικα χωρις δαχτυλο η στραπ.γλειψιμο ποδιων,λουρι στον λαιμο και κατι αλλα τι με συμβουλευτε να κανω? ευχαριστω.
Ερώτηση: Σας αρέσει το... δάχτυλο ?
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ! - 591 (48.9%)
Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει... - 209 (17.3%)
----------
ετσι τις μαθαινεται γι αυτο οι 2 τελευταιες γκομενες που πηδηξα θελουν να μου βαλουν δαχτυλο ρε ;;;;
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
----------
ετσι τις μαθαινεται γι αυτο οι 2 τελευταιες γκομενες που πηδηξα θελουν να μου βαλουν δαχτυλο ρε ;;;;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ερώτηση: Σας αρέσει το... δάχτυλο ?
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
----------
nicollesgr1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
σωστος ο φιλος..Η εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αφου και συ πουσταρα εισαι :S :S :SΗ εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου
skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΣΤΑ ΥΨΗ
xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Σιγά μην γίνεις πούστης από το δάχτυλο της γκόμενας
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
μη το ψάχνεις τυπε το 70% γουσταρουν δαχτυλο μη σου πω και στραπ,αυτα μου τα εχουν πει 3 ιεροδουλες μεχρι στιγμης ότι πολλοι πελατες ζητανε δαχτυλο από μονοι τους αφου πολλες φορες στο λεει η πουτανα από μονη της λες και θα σου παρει τσιμπουκι.Ερώτηση: Σας αρέσει το... δάχτυλο ?
ΟΧΙ! - 408 (33.8%)
----------
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
Η εμπειρία του να σε παίρνει τσιμπούκι το γκομενάκι και να Σου βάζει κωλοδάκτυλο πειράζοντας τον προστάτη είναι φοβερή. Με αυτό πάντως δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος (δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσα Ίσα έχω και αρκετούς φίλους). Το πως την βρίσκει ο καθένας στην ζωή του και κατ'επέκταση στην σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Υπάρχουν αρκετοί που γουστάρουν να τον παίρνουν και να το δίνουν. Ειναι δικαίωμα τους και καθόλου κατακριτέο από μέρους μου
+1
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μερικες λενε δεν υπαρχει 2η καποτα.μη το ψάχνεις τυπε το 70% γουσταρουν δαχτυλο μη σου πω και στραπ,αυτα μου τα εχουν πει 3 ιεροδουλες μεχρι στιγμης ότι πολλοι πελατες ζητανε δαχτυλο από μονοι τους αφου πολλες φορες στο λεει η πουτανα από μονη της λες και θα σου παρει τσιμπουκι.
Μερικες λενε δεν υπαρχει 2η καποτα.
Εγώ το πιστεύω αυτό, επειδή έχουν αυξηθεί οι αδελφες. Τι κάνουνε και πουτανες κάτι πρεπει να σκεφτουνε για να βγαλουνε το ψωμακι τους με τόσες πουσταρες που κυκλοφόρανε τελευταίως.
Απο οτι φαίνεται έχουν οι αδελφές εισχωρήσει και στο bourdela.com
Τώρα προσπαθουν να μας πείσουν οτι είναι ωραία να σου βάζουν κολοδακτυλο. Σε λίγο θα μας πούνε αφού είναι ωραίο το κολοδακτυλο, δεν βαζετε και μια πουτσα στον Κόλο σας να δειτε τι ωραία που θα είναι. Βρε ουστ κρυφο-πουσταρες απο εδώ πέρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 652
- Εμφανίσεις
- 98K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις