Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 372K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,1%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 269 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.413

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Σορρυ αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση ο πούστης, η γκόμενα και το δάχτυλο με την παραμονή ή την απομάκρυνση από το site???
Δύσκολα μου βάζεις!!!  :think::2funny:
τυπε το λεει ξεκαθαρα.να μεινουν μονο οι πουστηδες στο σαιτ :S :S :S

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
οπως αισθανεται ο καθενας..προφανως για να μπαινεται εδω μεσα κατι σας ελκυει κ εσας...μια χαρα ειστε!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Η κωλοτρυπίδα τουλάχιστον στον άντρα μόνο εξάγει, αμα μπάζει γάματα, είσαι άλλη κατηγορία. Τώρα αν είναι πούτσα, δάχτυλο, δονιτής, στυλό, μπαταρία ή άλλα παρεμφρή "εισερχόμενα" δεν έχει καμμία σημασία!!!Τό'χεις στο dna! :effemine: :gay: :effemine: :gay:

τυπε δηλαδη τα κουτσουρα που βαζει ο λιλας στη σουφρα του μετρανε η οχι;   :grin: :grin: :grin: :think:

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 68

Επισκέπτης
Δηλαδή με την ίδια λογική αν μου αρέσει το δάκτυλο στον κώλο θα γίνω λεσβία;
Διαβάζεις επιλεκτικά και με στεναχωρείς, δεν ανέφερα τίποτα περι γένους θηλυκού! Αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε συγκεκριμένες ανδρικές μορφές που αρέσκονται στην ηδονή του... κώλου τους!!! ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
να φυγουμε εντελως απο το σαιτ λεει τυπε :S :S :S

τυπε αμα φυγουμε εντελως απο το σαϊτ θα χασουμε φοβερα ποιοτικα θρεντ  :S :S :S

Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.    :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε αμα φυγουμε εντελως απο το σαϊτ θα χασουμε φοβερα ποιοτικα θρεντ   :S :S :S

Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.    :S :S :S
και δεν το θελε κανεις μας τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε αμα φυγουμε εντελως απο το σαϊτ θα χασουμε φοβερα ποιοτικα θρεντ   :S :S :S

Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.    :S :S :S
Οι αγγελίες δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα; Προσπαθείς να εκμεταμευθής την αναγνωσιμότητα του thread!!! Πονηρούλη εεε;;; -15 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Διαβάζεις επιλεκτικά και με στεναχωρείς, δεν ανέφερα τίποτα περι γένους θηλυκού! Αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε συγκεκριμένες ανδρικές μορφές που αρέσκονται στην ηδονή του... κώλου τους!!! ;)

Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω.  :truce: Η υπερβολή που εξέφρασα ήταν εσκεμμένη για να δείξω ακριβώς πόσο παράλογο ηου φαίνεται το θεώρημα που εκφράστηκε νωρίτερα από άλλους - πως δηλαδή ένας στρέϊτ άντρας δε θα δεχόταν δάχτυλο στον κώλο.

Στο κάτω κάτω αν κάποιο πράγμα προσφέρει ηδονή σε μένα, αυτό δε σημαίνει πως αρέσει σε όλες τις γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom