Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Εεετσι, όλα τα πουστράκια με δαχτυλάκι ξεκινήσαν να βρούν την ηδονή του κώλου τους όμως...
Δηλαδή με την ίδια λογική αν μου αρέσει το δάκτυλο στον κώλο θα γίνω λεσβία;
Εεετσι, όλα τα πουστράκια με δαχτυλάκι ξεκινήσαν να βρούν την ηδονή του κώλου τους όμως...
τυπε το λεει ξεκαθαρα.να μεινουν μονο οι πουστηδες στο σαιτ :S :S :SΣορρυ αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση ο πούστης, η γκόμενα και το δάχτυλο με την παραμονή ή την απομάκρυνση από το site???
Δύσκολα μου βάζεις!!!
Να μείνουν και όσοι πηδάνε πουστηδες και νομίζουν ότι είναι στρ8.τυπε το λεει ξεκαθαρα.να μεινουν μονο οι πουστηδες στο σαιτ :S :S :S
να μην φυγει κανεις δηλαδη τυπε :S :S :SΝα μείνουν και όσοι πηδάνε πουστηδες και νομίζουν ότι είναι στρ8.
Η κωλοτρυπίδα τουλάχιστον στον άντρα μόνο εξάγει, αμα μπάζει γάματα, είσαι άλλη κατηγορία. Τώρα αν είναι πούτσα, δάχτυλο, δονιτής, στυλό, μπαταρία ή άλλα παρεμφρή "εισερχόμενα" δεν έχει καμμία σημασία!!!Τό'χεις στο dna!
Διαβάζεις επιλεκτικά και με στεναχωρείς, δεν ανέφερα τίποτα περι γένους θηλυκού! Αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε συγκεκριμένες ανδρικές μορφές που αρέσκονται στην ηδονή του... κώλου τους!!! ;)Δηλαδή με την ίδια λογική αν μου αρέσει το δάκτυλο στον κώλο θα γίνω λεσβία;
που να παμε ρε τυπε :S :S :S
Eντάξει, δεν είναι πούστηδες είναι πισωγλέντηδες
τα κούτσουρα συγκαταλέγονται στα παρεμφερή, τύπε!τυπε δηλαδη τα κουτσουρα που βαζει ο λιλας στη σουφρα του μετρανε η οχι;
τυπε το λεει ξεκαθαρα.να μεινουν μονο οι πουστηδες στο σαιτ :S :S :S
να φυγουμε εντελως απο το σαιτ λεει τυπε :S :S :Sσε πιο ποιοτικα θρεντ οπως η ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε
να μην φυγει κανεις δηλαδη τυπε :S :S :S
να φυγουμε εντελως απο το σαιτ λεει τυπε :S :S :S
και δεν το θελε κανεις μας τυπε :S :S :Sτυπε αμα φυγουμε εντελως απο το σαϊτ θα χασουμε φοβερα ποιοτικα θρεντ :S :S :S
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου. :S :S :S
Οι αγγελίες δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα; Προσπαθείς να εκμεταμευθής την αναγνωσιμότητα του thread!!! Πονηρούλη εεε;;; -15 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.τυπε αμα φυγουμε εντελως απο το σαϊτ θα χασουμε φοβερα ποιοτικα θρεντ :S :S :S
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου. :S :S :S
Οχι,επειδή εισαι μαλακαςγι'αυτο εφυγε ο λιλας τυπε,επειδη δεν ειναι πουστης;
Διαβάζεις επιλεκτικά και με στεναχωρείς, δεν ανέφερα τίποτα περι γένους θηλυκού! Αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε συγκεκριμένες ανδρικές μορφές που αρέσκονται στην ηδονή του... κώλου τους!!! ;)
Οχι,επειδή εισαι μαλακας
Οχι,επειδή εισαι μαλακας