Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τυπε μετα απο την καργιολα που εσερνα 2 χρονια και οταν βρεθηκα στα δυσκολα μου εκοψε και την καλημερα πιστευω οτι ειναι νομος αυτο!

Ειναι ο βασικος κανονας της γυναικειας ελξης. Αν τα διυλησεις ολα, εμφανιση, επιτυχια, τροπους, προσωπικοτητα και κρατησεις το ζουμι, η γυναικα προσπαθει να επιλεξει αυτον που υποφερει λιγοτερο και απολαμβανει περισσοτερο. Ειναι στο dna της. Ακομα και ενας ανθρωπος που ζει μια απλοικη ζωη, αν δειχνει προς τα εξω ευτυχισμενος, θα βρεθουν γυναικες που θα θελησουν να "αγορασουν μετοχες" σε αυτη τη ζωη.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τυποι εγω πιστευω δεν χαλασανε οι γυναικες αλλα εμεις οι αντρες τις χαλασαμε.ενα ποσοστο 90% των αντρων ευθυνεται γι αυτή τη κατασταση.σ αυτο το 90% ανηκουν οι αγαπουληδες οι καληνυχτακηδες οι γκομενοβοσκοι οι ασχημοι οι αποτυχημένοι οι άφραγκοι και γενικα ολοι οσοι εχουν κατι απλα λογω του ότι εχουν κατι εστω μια αδυναμια εκει τα χαλανε όλα,δηλαδη υποκυπτουν τον αντρισμο τους φαινομενικα ευνουχίζονται, χανουν τη μπαλα και η κάθε γκομενα παιζει το παιχνιδι της.βασικα να παψουν καποιοι να δινουν αξια στη κάθε μουνα που θα βρισκουν μπροστα τους.να είναι σταθεροι στις αποψεις τους στις επιλογες τους να μην δειχνουν λιγουρια σε φαση να τις γραφουν κιολας να τις τρολαρουν και λιγο.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
τυποι εγω πιστευω δεν χαλασανε οι γυναικες αλλα εμεις οι αντρες τις χαλασαμε.ενα ποσοστο 90% των αντρων ευθυνεται γι αυτή τη κατασταση.σ αυτο το 90% ανηκουν οι αγαπουληδες οι καληνυχτακηδες οι γκομενοβοσκοι οι ασχημοι οι αποτυχημένοι οι άφραγκοι και γενικα ολοι οσοι εχουν κατι απλα λογω του ότι εχουν κατι εστω μια αδυναμια εκει τα χαλανε όλα,δηλαδη υποκυπτουν τον αντρισμο τους φαινομενικα ευνουχίζονται, χανουν τη μπαλα και η κάθε γκομενα παιζει το παιχνιδι της.βασικα να παψουν καποιοι να δινουν αξια στη κάθε μουνα που θα βρισκουν μπροστα τους.να είναι σταθεροι στις αποψεις τους στις επιλογες τους να μην δειχνουν λιγουρια σε φαση να τις γραφουν κιολας να τις τρολαρουν και λιγο.

Έτσι άκριβώς είναι. Δέν φταίνε οί κότες άλλά κάποιοι "άνδρες" πού στείλανε/στέλνουν λάθος μηνύματα καί τίς /χαλάσανεχαλάνε.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
αν ζει ο πικερ πιστευω να μπει να μας γραψει το νομο του!!

Khal Drogo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πατριαρχία, οικογένεια, γυναίκες (και οχι γκομενάκια) αρχόντισσες στο σπίτι και αρσενικοί άντρες. Αυτο είναι που πολεμισαν κάποιοι τη προηγούμενη 50νταετια και αυτό είναι που πρέπει να παλέψουμε να επανέλθει.

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
ενα 70% κ αναλογα την ηλικια τους ,γουσταρουν οι γυναικες να δοκιμασουν να βάζουν δάκτυλο..Βεβαια εξαρταται αν ηταν καλη ή κακή η πρωτη τους εμπειρια...

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
ενα 70% κ αναλογα την ηλικια τους ,γουσταρουν οι γυναικες να δοκιμασουν να βάζουν δάκτυλο..Βεβαια εξαρταται αν ηταν καλη ή κακή η πρωτη τους εμπειρια...

Δεν ύπαρχει περίπτωση να βάλω δάχτυλο σε άντρα χωρίς να το θέλει και μόνο μία φορά μου το έχουν ζητήσει. Δε νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα τολμούσαν.

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Δεν ύπαρχει περίπτωση να βάλω δάχτυλο σε άντρα χωρίς να το θέλει και μόνο μία φορά μου το έχουν ζητήσει. Δε νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα τολμούσαν.
Εισαι πολυ σωστη!!καλα το εχω καταλαβει!! :erection: :erection:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
έχεις μάυρα μεσάνυχτα δυστυχώς.

τυπε μετα απο την καργιολα που εσερνα 2 χρονια και οταν βρεθηκα στα δυσκολα μου εκοψε και την καλημερα πιστευω οτι ειναι νομος αυτο!
είπαμε τύπε, τους νοιάζει μόνο η καλοπέραση του μουνιού τους και να τους πληρώνεις εσύ την χαλάουα.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Σε μια σχέση είναι δύσκολο και για τον άντρα και για τη γυναίκα να ομολογήσουν τέτοιες επιθυμίες μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη σχέσηΓι'αυτό οι περισσότεροι καταφεύγουμε στο πληρωμένο σεξ για να ικανοποιήσουμε τα γούστα μας

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.211
Πόντοι
1.206
Σε μια σχέση είναι δύσκολο και για τον άντρα και για τη γυναίκα να ομολογήσουν τέτοιες επιθυμίες μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη σχέσηΓι'αυτό οι περισσότεροι καταφεύγουμε στο πληρωμένο σεξ για να ικανοποιήσουμε τα γούστα μας
οπως το ειπες τυπε, εγω δεν ζηταω ουτε στις σχεσεις μου, ουτε στα περιστασιακα σκηνικα δακτυλο κ γενικα καποια περιεργα γουστα που εχω γιατι πολυ απλα μπορει να εχουμε θεμα, βασικο η γυναικα να ξερει να βαζει δαχτυλο.

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
σε εμενα έχει τύχει ,βεβαια με γυναικες ,απο 30-40 ετων...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Παλιότερα ούτε κατά διάνοια .Πρώτη φορά μου το έθεσε ως όρο η άλλη για να μου δώσει κωλο . 
Τελευταία το κωλοδαχτυλο συνοδεύει το γλυφοκωλι και την πίπα όλο και πιο συχνά, πλέον το θεωρώ δεδομένο από την πλευρά της ερωμένης .

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Παλιότερα ούτε κατά διάνοια .Πρώτη φορά μου το έθεσε ως όρο η άλλη για να μου δώσει κωλο . 
Τελευταία το κωλοδαχτυλο συνοδεύει το γλυφοκωλι και την πίπα όλο και πιο συχνά, πλέον το θεωρώ δεδομένο από την πλευρά της ερωμένης .

Το σημαντικό είναι να μας πεις αν σε κάνει να νιώθεις λιγότερο άντρας γιατί νιώθω πως αυτλος είναι ο ενδοιασμός των περισσότερων αντρών. Το κωλοδάχτυλο κακά τα ψέματα είναι συνυφασμένο με την ομοφυλοφιλία.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το σημαντικό είναι να μας πεις αν σε κάνει να νιώθεις λιγότερο άντρας γιατί νιώθω πως αυτλος είναι ο ενδοιασμός των περισσότερων αντρών. Το κωλοδάχτυλο κακά τα ψέματα είναι συνυφασμένο με την ομοφυλοφιλία.
Πες μας και για την αξια της παρθενιας προ του γαμου μιας και μπηκες στο μπουρδελα.κομ

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Τι κωλοδακτυλο και κολοκυθια :boobies:

Συνημμένα