You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 369K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ. Αν το κάνει καλά η γκομενα τότε ΝΑΙ!Να σου βάλει δάχτυλο είναι απόλαυση αν το κάνει σωστά.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
έχω δοκιμάσει, μαζί με μασάζ και λάδια είναι άκρως χαλαρωτικό .εχεις κανει δοκιμασει κ στραπον απο γυναικα?
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Γιατί μόνο στράπον αν έχει τίποτε άλλο μας χαλάει???εχεις κανει δοκιμασει κ στραπον απο γυναικα?
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
κ ακρως καυλωτικο...προσωπικα ενοιωσα ατελειωτη καυλα..έχω δοκιμάσει, μαζί με μασάζ και λάδια είναι άκρως χαλαρωτικό .
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ολα επιτρεπονται..Γιατί μόνο στράπον αν έχει τίποτε άλλο μας χαλάει???
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
όχι τόσο σε μένα, δεν την πολυβρίσκω από τον κώλο, πονάω εύκολα .κ ακρως καυλωτικο...προσωπικα ενοιωσα ατελειωτη καυλα..
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Πρέπει να πονέσει λίγο αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα δεν έχει νόημα.όχι τόσο σε μένα, δεν την πολυβρίσκω από τον κώλο, πονάω εύκολα .
Toυ παίρνεις και πιπα πρώτα του στραπον;εχεις κανει δοκιμασει κ στραπον απο γυναικα?
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
δεν ειναι απαραιτητο...οπως σου βγει.. εχεις δοκιμασει?Toυ παίρνεις και πιπα πρώτα του στραπον;
Τι να σου πω ρε τύπε!!!Να γίνω πούστης τώρα στα γεράματα;Δεν μου έρχεται καλά!δεν ειναι απαραιτητο...οπως σου βγει.. εχεις δοκιμασει?
lefthand
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ο καθενας κανει οτι του αρεσει...αν δεν σου αρεσει ,να μην το κανεις..Τι να σου πω ρε τύπε!!!Να γίνω πούστης τώρα στα γεράματα;Δεν μου έρχεται καλά!
Έχω δοκιμάσει δυο φορες, την δεύτερη έχυσα χωρίς να αγγίξω το καβλι μου, ήταν γαματα, ανυπομονώ ξαναεχεις κανει δοκιμασει κ στραπον απο γυναικα?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ποτε με το καλο ξανα τυπε :S :S :SΈχω δοκιμάσει δυο φορες, την δεύτερη έχυσα χωρίς να αγγίξω το καβλι μου, ήταν γαματα, ανυπομονώ ξανα
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
με κουτσουρο να δοκιμασεις τυπε, ειναι πιο γαματα ακομα λεει ο λιλαςΈχω δοκιμάσει δυο φορες, την δεύτερη έχυσα χωρίς να αγγίξω το καβλι μου, ήταν γαματα, ανυπομονώ ξανα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πλατανι τυπε :S :S :Sμε κουτσουρο να δοκιμασεις τυπε, ειναι πιο γαματα ακομα λεει ο λιλας
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε που να παμε,survivor δεν εχει σημερα,ο νομος του Πικερ αργοπεθαινει,τι θες να κανουμε,τον εαυτο σου σκεφτεσαι μονο :S :S :SΑν δεν σας αρέσει μάγκες πάτε σε άλλο νήμα, εδώ η συζήτηση προφανώς είναι για θέματα φετίχ, δεν σας πειράζει κανείς μην πειράζετε, απλά και λογικα τα πράγματα, όπως καβλωνει ο καθένας
Χαχαχα, σωστός ο τύπος εδωτυπε που να παμε,survivor δεν εχει σημερα,ο νομος του Πικερ αργοπεθαινει,τι θες να κανουμε,τον εαυτο σου σκεφτεσαι μονο :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 652
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις