scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Θα της πω καλύτερα στραπονιασμα
Θα της πω καλύτερα στραπονιασμα
Τί παίζει εκεί στην Φραπεδούπολη, γυρίζετε ταινία "Το ματωμένο σώβρακο και οι 7 κωλομπαράδες"..?
Μα πως τα πιανετε εσεις οι Αθηναιοι ρε παιδι μου,με τη μια να ουμε..
Ψαχνουμε και ενα πρωταγωνιστη τυπε,ψηνεσαι?
από χάιδεμα ξεκιναει μετα μπαινει το δαχτυλο μεσα και μετα το στραπονΔάχτυλο όχι παιδιά....Μόνο γλυψιμο και χαιδεμα την κωλοτρυπίδα μου να καυλωσω περισσότερο...Και αυτό από την γυναίκα μου όχι από κάνα ψωλαρα!!
εννοείτε αυτό εδώ ενας φιλος ηταν ποδολαγνος και το ειπε η κοπελα του και τον κορόιδευαν ολοι.καλα λεω εγω όλα τα ανωμαλα μας μονο στα μπουρδελα τουλάχιστον μη γινουμε περιγελοι.Το αγόρι της φίλης της κοπέλας μτης ζήτησε δάχτυλο του έβαλε και μετά το είπε σε όλες τις φίλες της και έτσι το εμαθα και εγώ οπότε καμία εμπιστοσύνη στις καργιες
Το αγόρι της φίλης της κοπέλας μτης ζήτησε δάχτυλο του έβαλε και μετά το είπε σε όλες τις φίλες της και έτσι το εμαθα και εγώ οπότε καμία εμπιστοσύνη στις καργιες
ρε έξυπνε δεν θα είχα πρόβλημα να το πω λέω την αλήθεια και μόνο είναι επικίνδυνο να το ζητησηςαπο σχέση η γυναίκα αν δεν κρατάει το στόμα της κλειστόΤυπε ασε τα σαπια. :S :S :S
Εσενα βαλανε δαχτυλο και το μαθανε ολες.
εγω ειμαι μεσα σε ολα..αμα σε καυλωνει η γκομενα ...τα κανετε ολα κ περνατε καλα...Θα έπρεπε να βάζουμε και ψηφοφορία με βάση την ηλικία... Η εμπειρία μου λέει ότι όσο μεγαλώνεις, τόσο θες να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα... Εγώ προσωπικά βρίσκομαι.. Στο χαιδεμα αντέ και κάνα πόντο μέσα χαχαχχαχαχα
και λοιπόν που είναι το κακρ;Το αγόρι της φίλης της κοπέλας μτης ζήτησε δάχτυλο του έβαλε και μετά το είπε σε όλες τις φίλες της και έτσι το εμαθα και εγώ οπότε καμία εμπιστοσύνη στις καργιες
τι 800 ναι ρε πουσταρες