Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 367K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 684 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.402

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τί παίζει εκεί στην Φραπεδούπολη, γυρίζετε ταινία "Το ματωμένο σώβρακο και οι 7 κωλομπαράδες"..?  :dunno:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Τί παίζει εκεί στην Φραπεδούπολη, γυρίζετε ταινία "Το ματωμένο σώβρακο και οι 7 κωλομπαράδες"..?  :dunno:

Μα πως τα πιανετε εσεις οι Αθηναιοι ρε παιδι μου,με τη μια να ουμε..

Ψαχνουμε και ενα πρωταγωνιστη τυπε,ψηνεσαι?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Το αγόρι της φίλης της κοπέλας μτης ζήτησε δάχτυλο του έβαλε και μετά το είπε σε όλες τις φίλες της και έτσι το εμαθα και εγώ οπότε καμία εμπιστοσύνη στις καργιες

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Δάχτυλο όχι παιδιά....Μόνο γλυψιμο και χαιδεμα την κωλοτρυπίδα μου να καυλωσω περισσότερο...Και αυτό από την γυναίκα μου όχι από κάνα ψωλαρα!!
από χάιδεμα ξεκιναει μετα μπαινει το δαχτυλο μεσα και μετα το στραπον

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Το αγόρι της φίλης της κοπέλας μτης ζήτησε δάχτυλο του έβαλε και μετά το είπε σε όλες τις φίλες της και έτσι το εμαθα και εγώ οπότε καμία εμπιστοσύνη στις καργιες
εννοείτε αυτό εδώ ενας φιλος ηταν ποδολαγνος και το ειπε η κοπελα του και τον κορόιδευαν ολοι.καλα λεω εγω όλα τα ανωμαλα μας μονο στα μπουρδελα τουλάχιστον μη γινουμε περιγελοι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
Και οι τάνες μιλάνε,γι'αυτο προσοχή που δίνετε τον κώλο σας.  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Τυπε ασε τα σαπια. :S :S :S
Εσενα βαλανε δαχτυλο και το μαθανε ολες.  :effemine: :gay:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τυπε ασε τα σαπια. :S :S :S
Εσενα βαλανε δαχτυλο και το μαθανε ολες.  :effemine: :gay:
ρε έξυπνε δεν θα είχα πρόβλημα να το πω λέω την αλήθεια και μόνο είναι επικίνδυνο να το ζητησηςαπο σχέση η γυναίκα αν δεν κρατάει το στόμα της κλειστό

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
κανε το να φαίνεται τυχαίο. Βάλε ένα στοίχημα και αν κερδίσεις γαμάς την γκόμενα από κώλο αν χάσεις δάκτυλο. Μετά από 1 -2 στοιχήματα χάνεις και σε δακτυλιάζει. Κανείς δε θα σε κατηγορήσει αφού είσαι κύριος και πληρώνεις τα στοιχήματα και η γκόμενα τον πήρε από το κώλο 2 φορές.  :dancing:

big20paul

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να βάζουμε και ψηφοφορία με βάση την ηλικία... Η εμπειρία μου λέει ότι όσο μεγαλώνεις, τόσο θες να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα... Εγώ προσωπικά βρίσκομαι.. Στο χαιδεμα αντέ και κάνα πόντο μέσα χαχαχχαχαχα

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να βάζουμε και ψηφοφορία με βάση την ηλικία... Η εμπειρία μου λέει ότι όσο μεγαλώνεις, τόσο θες να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα... Εγώ προσωπικά βρίσκομαι.. Στο χαιδεμα αντέ και κάνα πόντο μέσα χαχαχχαχαχα
εγω ειμαι μεσα σε ολα..αμα σε καυλωνει η γκομενα ...τα κανετε ολα κ περνατε καλα...

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Πουστης εισαι μονο αν βλεπεις αλλον αντρα και θες να τον γαμησεις ή να σε γαμησει. Ολα τα αλλα ειναι καθαρα θεμα περιβαλλοντος μεσα στο οποιο μεγαλωσε ο καθενας, πεποιθησεων, κλπ κλπ .

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
και λοιπόν που είναι το κακρ;

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
παντως κι αυτη του εβαλε κανονικα, γουσταρε το καριολακι. Μετα τι πηγε και το πε στις φιλες της; Οτι τι; Αν υπαρχει θεια δικη πρεπει να του βαλουν ολες τωρα, για να μαθει η μαλακω πως καποια πραγματα αφορουν μονο το ζευγαρι. Και μετα να τις παρει κι ολες (εκτος απο την κοπελα του φιλου)

:gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom