You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 367K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ektor Lopez έννοια σου, έχω ενημερωθεί τι παλιόπουστας είσαι. :-*
δε μιλαω με πουσταρια
Αρα εσυ που δε σκανδαλιζεσαι και αφηνεις να σου βαζει,εισαι φανερη κωλοπουστα...παντα το ηξερα απο τα γραφομενα σου,τωρα μου το επιβεβαιωσες!!!!Όσοι σκανδαλίζονται με το γυναικείο κωλοδάχτυλο είναι ομοφοβικές κρυφόπουστες. Τελεία και παύλα (Picker είσαι καύλα).
Ευχαριστω!!
Αρα επειδη εχουμε 2016 να αφηνουμε τις γυναικες να μας δαχτυλιαζουνε!!Ωραιο σκεπτικο,προοδευτικο.Αντε,καλοριζικος...
Τελος παντων εχεις την αποψη σου σεβαστη!!!! Σημασια εχει να περνας καλα το τροπο το ξερεις μονο εσυ και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Για αυτο μπορουμε να σχολιαζουμε ολοι για να εκφερουμε ολοι την αποψη μας...
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Καλά και με το να πιπιλίζεις τα βρωμερά δάχτυλα του ποδιού της κάθε απαξιωμένης ιερόδουλης του 10 εύρου, ανωμαλάρα ολκής σε κάνει Πικεράκο, αλλά το κωλοδάχτυλο είναι άλλη ιστορία. Έτσι όπως μας τα έχεις πει κιόλας η πουτάνα δαχτυλιάζει το τουρλωμένο κωλαράκι σου, ενώ εσύ πιπιλίζεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Μιλάμε πουστροφέρνεις μέχρι αηδίας! Αν σου κάνει ψηστήρι κάνας έμπειρος κωλομπαράς θα σαι στα 4 στο πιτς φιτίλι!
Επισκέπτης
Καλά και με το να πιπιλίζεις τα βρωμερά δάχτυλα του ποδιού της κάθε απαξιωμένης ιερόδουλης του 10 εύρου, ανωμαλάρα ολκής σε κάνει Πικεράκο, αλλά το κωλοδάχτυλο είναι άλλη ιστορία. Έτσι όπως μας τα έχεις πει κιόλας η πουτάνα δαχτυλιάζει το τουρλωμένο κωλαράκι σου, ενώ εσύ πιπιλίζεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Μιλάμε πουστροφέρνεις μέχρι αηδίας! Αν σου κάνει ψηστήρι κάνας έμπειρος κωλομπαράς θα σαι στα 4 στο πιτς φιτίλι!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
του θυμιζει πουτσοκεφαλο το δαχτυλο γιαυτο το ρουφαει. μιλαμε για δυνατο πουστη. με iso
Χαχαχα! Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί.
Για μένα ξέρεις τι είναι πουστριλίκι; Το να κάνεις παρτούζα μαζί με άλλον άντρα. Και μόνο η θέα μιας άλλης πούτσας δίπλα μου με αηδιάζει. Πόσο μάλλον να γίνεται και double penetration και να ακουμπάνε τα αρχίδια μεταξύ τους. Μιλάμε για τρελό πουστριλίκι!
Για μένα ξέρεις τι είναι πουστριλίκι; Το να κάνεις παρτούζα μαζί με άλλον άντρα. Και μόνο η θέα μιας άλλης πούτσας δίπλα μου με αηδιάζει. Πόσο μάλλον να γίνεται και double penetration και να ακουμπάνε τα αρχίδια μεταξύ τους. Μιλάμε για τρελό πουστριλίκι!
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
και σεξουαλικα απελευθερωμένες
Μέσα στο πέλαγος τρολαρίσματος θα προσπαθήσω να συνεχίσω την κουβέντα γιατί όντως ξαφνιάστηκα που μου το παρουσίασαν ως κάτι το απόλυτα απλό που δεν τις προβλημάτισε καθόλου.
Και όταν ρώτησα μα καλά πώς σας φαίνεται σαν σκέψη που ο σύντροφός σας σας ζητάει δαχτυλο μου είπαν μια χαρά και γενικά δεν το βρήκαν περίεργο καθόλου.
και μάλιστα ακόμα κι αν δεν το ειχαν ξανακάνει καμία δεν αρνήθηκε να το κάνει όταν της το ζήτησαν.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα λένε έτσι οι Ελλεηνίδες εκ του ασφαλούς για να το παίξουν απελευθερωμένες. Όταν τις τύχει τέτοια περίπτωση πέφτει καραμούζα την άλλη μέρα μεταξύ τους.Μέσα στο πέλαγος τρολαρίσματος θα προσπαθήσω να συνεχίσω την κουβέντα γιατί όντως ξαφνιάστηκα που μου το παρουσίασαν ως κάτι το απόλυτα απλό που δεν τις προβλημάτισε καθόλου.
Και όταν ρώτησα μα καλά πώς σας φαίνεται σαν σκέψη που ο σύντροφός σας σας ζητάει δαχτυλο μου είπαν μια χαρά και γενικά δεν το βρήκαν περίεργο καθόλου.
και μάλιστα ακόμα κι αν δεν το ειχαν ξανακάνει καμία δεν αρνήθηκε να το κάνει όταν της το ζήτησαν.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Να ζητάς κωλοδάχτυλα στη σχέση σου και να γίνει τρικούβερτος καυγάς χωρισμού στο διαμέρισμα σου!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Να είστε καλά ρε μάγκες μιλάμε έχω κλασει στο γέλιο με τις τρεις τελευταίες σελιδες ;)
Επισκέπτης
Να ζητάς κωλοδάχτυλα στη σχέση σου και να γίνει τρικούβερτος καυγάς χωρισμού στο διαμέρισμα σου!
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
τι χωρισμός ρε τύπε, εδώ η αλλη ειναι σε σχέση 5 χρόνια και πάει το δάχτυλο συννεφο , δεν νομιζω όπως λες να τον κραζει στις φιλες της.Να ζητάς κωλοδάχτυλα στη σχέση σου και να γίνει τρικούβερτος καυγάς χωρισμού στο διαμέρισμα σου!
εγω πηγα να ρωτησω μα καλα δε σου φαινεται περιεργο κλπ κι εφαγα εγω το κραξιμο οτι και καλα ειναι απολυτως φυσιολογικό
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Παίχτη αυτό με τον καυγά χωρισμού το είπα με άλλη έννοια.. Όχι να γίνει χωρισμός λόγω κωλοδαχτύλου. Απλά αν τρως κωλοδάχτυλα και πιάσει κάνας γερός καυγάς σπίτι σου θα μάθει για τα κωλοδάχτυλα που γουστάρεις(όχι εσύ) όλη η οικουμένη!τι χωρισμός ρε τύπε, εδώ η αλλη ειναι σε σχέση 5 χρόνια και πάει το δάχτυλο συννεφο , δεν νομιζω όπως λες να τον κραζει στις φιλες της.
εγω πηγα να ρωτησω μα καλα δε σου φαινεται περιεργο κλπ κι εφαγα εγω το κραξιμο οτι και καλα ειναι απολυτως φυσιολογικό
Τώρα τι να πω για την φίλη σου. Μπορεί να είναι σαν τη γυναίκα του Νίκου του Αυγέρη από το τσοντοσινεμά adult theater!
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ααα οκΠαίχτη αυτό με τον καυγά χωρισμού το είπα με άλλη έννοια.. Όχι να γίνει χωρισμός λόγω κωλοδαχτύλου. Απλά αν τρως κωλοδάχτυλα και πιάσει κάνας γερός καυγάς σπίτι σου θα μάθει για τα κωλοδάχτυλα που γουστάρεις(όχι εσύ) όλη η οικουμένη!
Τώρα τι να πω για την φίλη σου. Μπορεί να είναι σαν τη γυναίκα του Νίκου του Αυγέρη από το τσοντοσινεμά adult theater!
δεν τον ξέρω τον αυγέρη και τη γυναικα του τυπε
τι να πω πια , τόσο προχώ οι ελληνίδες και μάλιστα όχι τίποτα πιτσιρίκες ,μιλάμε για 35+
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.907
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ ριξε τον νομο σου αμεσα,δεν παει αλλο
Παρόμοια θέματα