Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 367K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 684 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.402

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αυτα τα λενε οι ομοφυλοφιλοι που κατα βαθος θελουν να αποδειξουν (στους εαυτους τους κυριως) οτι ολοι οι αντρες ειναι γκει, που απλα δεν το παραδεχονται!!! Το να δοκιμαζεις καινουρια πραγματα με τη γκομενα σου δε σε κανει αδερφη. Εχει διαφορα να σε φτιαχνει μια ωραια γυνεκα με το να σου βαζει δαχτυλο, απο το να λαχταρας μια τριχωτη τσαπου στο πατο σου ή στο στομα σου ή να θες να βαλεις τη τσαπου σου σε ενα τριχωτο κωλοτρυπιδι!!!!
Αρα ξαναλεω δεν παιζει ρολο το αντικειμενο,αλλα το προσωπο...δεν σε πειραζει να σου βαλει και δονητη στον κωλο η γυναικα...ο αντρας ομως θα σε πειραξει...
προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο γιατι ο κωλος ειναι το απαραβιαστο ασυλο του αντρα,ασχετα με το ατομο.
Απαξ και ανοιξει δεν με ενδιαφερει ποιος τον ανοιξε...
Εγω τον προτιμαω κλειστο ανεξαρτητα αν θελει η γυναικα μου να μου βαλει δαχτυλο η κατι αλλο...οσοι το δεχεστε το κριμα στο λαιμο σας...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
σ' αυτό το θεμα ποτε δεν συμφωνούμε, να το δοκιμάσουμε ή όχι?  :think:

:orchestra:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αρα ξαναλεω δεν παιζει ρολο το αντικειμενο,αλλα το προσωπο...δεν σε πειραζει να σου βαλει και δονητη στον κωλο η γυναικα...ο αντρας ομως θα σε πειραξει...
προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο γιατι ο κωλος ειναι το απαραβιαστο ασυλο του αντρα,ασχετα με το ατομο.
Εγω τον προτιμαω κλειστο ανεξαρτητα αν θελει η γυναικα μου να μου βαλει δαχτυλο η κατι αλλο...οσοι το δεχεστε το κριμα στο λαιμο σας...

Καταρχας συνεχιζεις να λες για δονητες ενω και το νημα και τα σχολια μιλανε για δαχτυλο, και δευτερον εννοειτε οτι παιζει ρολο το προσωπο αν δεν καταλαβενεις τη διαφορα αναμεσα σε μια γυνεκα και εναν αντρα τοτε κατι εχεις μπερδεψει...δεν ειναι λογικη αυτη, γτ με αυτο το σκεπτικο και εσενα τι σε νοιαζει αν σου κανει πιπα μια γυνεκα η ενας αντρας??? το προσωπο δεν σε ενοχλει??? τι διαφορα εχει αν σπρωχνεις μια γυνεκα απο κωλο?? και ο αντρας κωλο εχει??? δεν καταλαβενεις οτι με αυτα που λες αναιρεις τον εαυτο σου??? φασκεις και αντιφασκεις

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και ο Απόστολος τον έφαγε αλλά είναι αρσενικό!!!!!!! και τον γουστάρουν όλες οι γκόμενες !!!!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
σ' αυτό το θεμα ποτε δεν συμφωνούμε, να το δοκιμάσουμε ή όχι?  :think:

:orchestra:

Μονο αμα ξερει η αλλη να το κανει... αλλιως μπορει να νιωσετε και οι δυο αβολα και να σε τραυματισει κιολας κατα λαθος!!!

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26

Πιο σωστα δεν μπορουσε να ειπωθει  :hi: :hi:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καταρχας συνεχιζεις να λες για δονητες ενω και το νημα και τα σχολια μιλανε για δαχτυλο, και δευτερον εννοειτε οτι παιζει ρολο το προσωπο αν δεν καταλαβενεις τη διαφορα αναμεσα σε μια γυνεκα και εναν αντρα τοτε κατι εχεις μπερδεψει...δεν ειναι λογικη αυτη, γτ με αυτο το σκεπτικο και εσενα τι σε νοιαζει αν σου κανει πιπα μια γυνεκα η ενας αντρας??? το προσωπο δεν σε ενοχλει??? τι διαφορα εχει αν σπρωχνεις μια γυνεκα απο κωλο?? και ο αντρας κωλο εχει??? δεν καταλαβενεις οτι με αυτα που λες αναιρεις τον εαυτο σου??? φασκεις και αντιφασκεις
Εμενα και το προσωπο με ενοχλει και το αντικειμενο .Ειτε ειναι δαχτυλο ειτε οτιδηποτε αλλο...απο δαχτυλα ξεκινησαν ολοι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Gusmx5 πόσο μαλάκας είσαι; Είναι επιχείρημα αυτό που λες; Άλλο να σου βάζει δάχτυλο γυναίκα και άλλο να σου βάζει άντρας, όπως είναι άλλο να γλείφεις γυναικείο πατουσάκι και άλλο να γλείφεις αντρικό, όπως είναι άλλο να γαμάς γυναικείο κώλο και άλλο να γαμάς αντρικό, όπως είναι άλλο να φιλάς γυναίκα στο στόμα και άλλο να φιλάς άντρα. Φυσικά αν θέλεις να σου βάζουν στον κώλο εξομοιωτές πούτσας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά το γυναικείο δαχτυλάκι είναι καθαρά μέσα στα πλαίσια της straight επαφής!

για δε ενα πουστι ρε

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Εμενα και το προσωπο με ενοχλει και το αντικειμενο .Ειτε ειναι δαχτυλο ειτε οτιδηποτε αλλο...απο δαχτυλα ξεκινησαν ολοι...

Ποιοι ολοι ξεκινησαν απο δαχτυλα??? τι εννοεις??? δεν καταλαβενεις οτι ενας γκει ειναι αυτο που ειναι γιατι ψυχοσωματικα διαφερει απο εναν στρειτ??? δεν ειναι γκει γτ του αρεσει το δαχτυλο ουτε εγινε γκει γιατι του εβαλε μια κοπελα δαχτυλο (και μετα λεει ας αφησω και εναν αντρα να το κανει δεν αλλαζει τπτ... οτι να'ναι) ειναι γκει γτ τον φτιαχνουν οι αντρες οχι η γυνεκες!!! Λες και μιλαω σε παππου απο χωριο το 1930 νιωθω εν ετη 2016 δε ξερει τη διαφορα απο γκει και στρειτ και νομιζει οτι το δαχτυλο της κοπελας του θα τον κανει αδερφη!!! Ναι μεγαλε υπαρχουνε και μαγισσες να πεταξεις στη πυρα!!!

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Μα ψεμματα ρε φιλε???Τι δαχτυλα και μαλακιες!!!Αφου παραβιαστηκε,τελος!!!
ο κωλος στον αντρα ειναι μονο για εξοδο,οχι για εισοδο.

Ειναι αυτο που λενε οτι τους γαργαλαει ο κολοτρυπηδα τους φιλε  :)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Συντροφοι τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι....
και σιγα σιγα θα μάθουμε και καινούργιες απολαύσεις στην ζωή μας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εμένα μου αρέσει να πιπώνω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι θέλω να φάω πούτσα; Βασικά - τώρα που το σκέφτομαι - αυτοί που γαμάνε γυναικείο κώλο είναι λίγο κρυφόπουστες γιατί πολλοί από αυτούς θα γαμούσαν άνετα και αντρικό.  :-*

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Εμένα μου αρέσει να πιπώνω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι θέλω να φάω πούτσα; Βασικά - τώρα που το σκέφτομαι - αυτοί που γαμάνε γυναικείο κώλο είναι λίγο κρυφόπουστες γιατί πολλοί από αυτούς θα γαμούσαν άνετα και αντρικό.  :-*

τι να βλέπεις την πλάτης της Απριλιας, τι να βλέπεις την πλάτη του Μένιου

:2funny: :2funny: :2funny:

πλάτη η μια πλάτη και η άλλη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ektor Lopez έννοια σου, έχω ενημερωθεί τι παλιόπουστας είσαι.  :-*

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Τυπε με τοσο δαχτυλάκι που εχεις φαει μπαινει ασάλιωτα πλεον ή ακομη θελει προεργασία?  :think:  :S :S :S

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ποιοι ολοι ξεκινησαν απο δαχτυλα??? τι εννοεις??? δεν καταλαβενεις οτι ενας γκει ειναι αυτο που ειναι γιατι ψυχοσωματικα διαφερει απο εναν στρειτ??? δεν ειναι γκει γτ του αρεσει το δαχτυλο ουτε εγινε γκει γιατι του εβαλε μια κοπελα δαχτυλο (και μετα λεει ας αφησω και εναν αντρα να το κανει δεν αλλαζει τπτ... οτι να'ναι) ειναι γκει γτ τον φτιαχνουν οι αντρες οχι η γυνεκες!!! Λες και μιλαω σε παππου απο χωριο το 1930 νιωθω εν ετη 2016 δε ξερει τη διαφορα απο γκει και στρειτ και νομιζει οτι το δαχτυλο της κοπελας του θα τον κανει αδερφη!!! Ναι μεγαλε υπαρχουνε και μαγισσες να πεταξεις στη πυρα!!!
Αρα επειδη εχουμε 2016 να αφηνουμε τις γυναικες να μας δαχτυλιαζουνε!!Ωραιο σκεπτικο,προοδευτικο.Αντε,καλοριζικος...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:2funny: :2funny:

Τεράστιο λογικό αλμα !!!

Που καταλήγει σε άλλου είδους ''άλμα'' !!

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom