Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
το γλυψιμο εκει ειναι σουπερ για δαχτυλο ουτε κουβεντα.....

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Δεν ειναι ολοι οι αντρες πετυχημενοι στη ζωη. Καποιοι περασαμε βασανα, αρρωστειες, θανατους. Δεν ειχαμε χωρο στη ζωη μας για χαζολογηματα. Και για να βρεις γυναικα πρεπει, στην αρχη τουλαχιστον, να χαζολογησεις. Μετα το χαζολογημα θα φανει αν η αυτη η γυναικα ειναι προθυμη να αναλαβει ευθυνες και να επιμεριστει βαρη. Η γυναικα ελκυεται απο αυτον που απολαμβανει και αποστρεφεται αυτον που υποφερει.

:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel:

ypo-taktikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
οταν κατι μας αρεσει και μας απελευθερωνει ειναι σωστο το λαθος ειναι να πνιγουμε τα θελω μας.

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Κωλοδάχτυλο όχι αλλά γλείψιμο τρύπας μαζί με πίπα είναι όλα τα λεφτα

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
είπαμε τύπε, τους νοιάζει μόνο η καλοπέραση του μουνιού τους και να τους πληρώνεις εσύ την χαλάουα.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Να καλοπερνάνε και να καλογαμιούνται.
Όπως είπε κι ένας φίλος, "Sex ηλιοθεραπείας" χωρίς περιττές κινήσεις.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Μου το εχει κανει μια γκομενα πιτσιρικα 19 χρονων οταν εγω ημουνα 20.. γουσταρε να το κανει στους γκονενους της μου ειχε πει... στην αρχη δεν ηθελα αλλα μια μερα οπως με πιπωνε αρχισε χαλαρα και οχι απλα μου αρεσε... τρελαθηκα απο καυλα!!! Εχυσα τοσο δυνατα που δεν το πιστευα!!! Εννοειται πως η γκομενα ηξερε πως να το κανει....

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Μου το εχει κανει μια γκομενα πιτσιρικα 19 χρονων οταν εγω ημουνα 20.. γουσταρε να το κανει στους γκονενους της μου ειχε πει... στην αρχη δεν ηθελα αλλα μια μερα οπως με πιπωνε αρχισε χαλαρα και οχι απλα μου αρεσε... τρελαθηκα απο καυλα!!! Εχυσα τοσο δυνατα που δεν το πιστευα!!! Εννοειται πως η γκομενα ηξερε πως να το κανει....
ειναι καύλα φιλε...κ ειδικα αν σου βαζει κ δευτερο...

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
παιδια ,αν φοβοσαστε μηπως γινεται πουστηδες επειδη θελει η γκομενα να σας βάλει δακτυλο..τοτε αφηστε το site κ πηγαιντε καπου αλλου..απλα τα πραγματα..

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Το δαχτυλο ειναι δαχτυλο.Ειτε ειναι γυναικειο,ειτε αντρικο...αρα εισαι πουστης αμα σου αρεσει το δαχτυλο...
αμα σβησουν τα φωτα εκει που γαμας και ερθει ενας και σου βαλει δαχτυλο και δεν τον καταλαβεις και νομιζεις οτι ειναιο η γκομενα δε θα σου αρεσει??
Οταν αναψει το φως θα σε ξυνισει που θα δεις τον αντρα?
Straight δεν ειναι το δαχτυλο...αμα σου βαζει και δονητες η γυναικα και αυτο straight ειναι?Να ξερουμε δηλαδη...το προσωπο παιζει ρολο και οχι το αντικειμενο?
Mε τη λογικη σου αν εκει που γαμας μια απο κωλο σβησουν τα φωτα και ερθει και σου στηθει αντρας χωρις να το καταλαβεις δε θα σου αρεσει; Τι σημαινει οτι εισαι πουστης επειδη κανεις αναλ με γυναικα; Προφανως και παιζει το προσωπο ρολο και ειναι αυτο που διαχωριζει τον straigth απο τον gay

Επισκέπτης
Η κωλοτρυπίδα τουλάχιστον στον άντρα μόνο εξάγει, αμα μπάζει γάματα, είσαι άλλη κατηγορία. Τώρα αν είναι πούτσα, δάχτυλο, δονιτής, στυλό, μπαταρία ή άλλα παρεμφρή "εισερχόμενα" δεν έχει καμμία σημασία!!!Τό'χεις στο dna! :effemine: :gay: :effemine: :gay:

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
:think: :think: :think: :think: :think:
Η κωλοτρυπίδα τουλάχιστον στον άντρα μόνο εξάγει, αμα μπάζει γάματα, είσαι άλλη κατηγορία. Τώρα αν είναι πούτσα, δάχτυλο, δονιτής, στυλό, μπαταρία ή άλλα παρεμφρή "εισερχόμενα" δεν έχει καμμία σημασία!!!Τό'χεις στο dna! :effemine: :gay: :effemine: :gay:

SARANTADIO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
χαχα πουστης γινεσαι αν σου αρεσει η πουτσα φιλε...
τα παντα με γυναικα ειναι μεσα στο παιχνιδι..
οχι ρε φιλε μου ....δεν εισαι πουστης αλλα κατι εισαι με δαχτυλα στον κωλο σου ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
παιδια ,αν φοβοσαστε μηπως γινεται πουστηδες επειδη θελει η γκομενα να σας βάλει δακτυλο..τοτε αφηστε το site κ πηγαιντε καπου αλλου..απλα τα πραγματα..
που να παμε ρε τυπε :think: :S :S :S

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Eντάξει, δεν είναι πούστηδες είναι πισωγλέντηδες

Επισκέπτης
Σορρυ αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση ο πούστης, η γκόμενα και το δάχτυλο με την παραμονή ή την απομάκρυνση από το site???
Δύσκολα μου βάζεις!!!  :think::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom