Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
αρα πετυχες αυτο που θελεις τωρα μενει να το κανει πραξη!
ξεκινησε με γλυψιμο μονο....
αρα πετυχες αυτο που θελεις τωρα μενει να το κανει πραξη!
στο επομενο γλυψιμο που θα σου κανει απλα θα της ζητησεις να σπρωξει τη γλωσσα της πιο βαθεια στη σουφρα και να στη χαιδεψει απαλα και την ωρα που θα στη χαιδευει και θα ειναι ηδη μελωμενη θα της πεις να σου χωσει και ενα δαχτυλο!!!ξεκινησε με γλυψιμο μονο....
Το ρεκόρ μου είναι τέσσερα πλην αντίχειρα δάκτυλα γυναικάρας η οποία τα έστριβε κιόλας μέσα μου !
Σφιχτός μου ακούγεσαι!!Το ρεκόρ μου είναι τέσσερα πλην αντίχειρα δάκτυλα γυναικάρας η οποία τα έστριβε κιόλας μέσα μου !
Το ρεκόρ μου είναι τέσσερα πλην αντίχειρα δάκτυλα γυναικάρας η οποία τα έστριβε κιόλας μέσα μου !
Τύπε μήπως παράλληλα έπαιζε και το άσμα Τερλέγκα «κι οπως θα παίρνω τις στροφές... «;;Το ρεκόρ μου είναι τέσσερα πλην αντίχειρα δάκτυλα γυναικάρας η οποία τα έστριβε κιόλας μέσα μου !
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙΈχω φάει κανονικό fisting μέχρι το καρπό. Πόνεσε πολύ :'( :S
ανοιχτοκωλης ειναι.ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙ
καλημερα ξερετε κανενα μπουρδελο που βαζει δαχτυλο στον ανρδα η κορασιδα???
Και εσενα τι σε νοιαζει στο δικο σου μπαινει ???δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας να βάζεις κρέας στον λωκό σου τύπε;
ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!Βλεπω οι περισσοτεροι εχουν δοκιμασει. Καλα κανουν γιατι είναι απολαυση. Αυτοι που κοροϊδεύουν εχουμε καταλαβει τι ειστε εξω από εδώ. Πολύ αντριλα το ΠΑΙΖΟΥΝ ρε παιδακι μου μερικοι. Νομιζετε από εκει φαινεται ο αντρας. Στα αποδυτήρια τυλιγμένοι με πετσετα ειστε?
Δηλαδή ο άντρας φαίνεται απο το πόσο κωλοδαχτύλιασμα έχει φάει;Βλεπω οι περισσοτεροι εχουν δοκιμασει. Καλα κανουν γιατι είναι απολαυση. Αυτοι που κοροϊδεύουν εχουμε καταλαβει τι ειστε εξω από εδώ. Πολύ αντριλα το ΠΑΙΖΟΥΝ ρε παιδακι μου μερικοι. Νομιζετε από εκει φαινεται ο αντρας. Στα αποδυτήρια τυλιγμένοι με πετσετα ειστε?
Δηλαδή ο άντρας φαίνεται απο το πόσο κωλοδαχτύλιασμα έχει φάει;