Διαγραμμένο μέλος 234622
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2023
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Καλό ;πήγαινε καλλιρόης 48
Καλό ;πήγαινε καλλιρόης 48
Μασατζιδικο είναι;Καλό ;
Μια χαρά οργασμό θα έχεις απλά δε θα βγάζεις φλόκι.Σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει προστατεκτομή, υπάρχει η διέγερση απο προστάτη; Δεν εννοώ ολική αφαίρεση, αλλά μερική.
Ρωτάω γιατί μεσ τη βδομάδα έχω προγραμματίσει επέμβαση. Ο γιατρός μου έχει πει πως δεν χάνεται η στήση, αλλά μόνο το σπέρμα. Θα έχω οργασμό σαν τρανς ...
Πάντα σημαντικό είναι ο τρόπος και το timing που το ζητάς από μια πρωτάρα...οι περισσοτερες θα ξενερωναν αν τους το ζηταγες...
Υπαρχει η αντιληψη οτι αν ο αντρας ζητησει κατι τετοιο τοτε ειναι "αδερφη" και αλλες τετοιες βλακιες..
Ισχύει... Χύνεις στο λεπτόαν η γυναικα ξερει να το δουλευει καλα το δακτυλο σε συνδυαμο με πιπα γινεται καλη δουλιτσα
Απαπαπια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει
Βαριά δήλωση.....όταν δαχτιλιαζεις γκόμενα στο κολαντερο....κάνει τις ίδιες γκριμάτσες πόνου άμα την ξεκολιαζεις με τον πουτσο....δεν νομίζω....κατ εμέ είσαι λάθοςο αντρας το κωλο θα επρεπε να τον εχει μονο για χεσιμο.και δε λεω οτι οποιοι βαζουν δαχτυλα ειναι απαραιτητα αδερφες.αλλα οποιοι το κανουν και τους αρεσει να ξερουν οτι δεν απεχουν πολυ απο τη πουτσα..
Δεν είναι μερακλήςΜε αυτόν που ΄μαι τώρα του το ΄χα προτείνει μια φορά (χωρίς να ψήνομαι) για να κόψω αντιδράσεις.
Τελικά μόνο χάιδεμα και γλείψιμο με άφησε και αυτά με το ζόρι και μάλιστα δεν μου τα ΄χει ξαναζητήσει ποτέ πάλι.
Σοβαρά τώρα....δλδ εσύ γυναίκες και πουτανες...δεν τις δαχτυλιαζεις και δεν τους γαμας το κόλιαντρο...διότι ο κωλος είναι μόνο για χέσιμο...αν το πάμε έτσι και το μουνι είναι μόνο αν θέλει κάποιο παιδιά...το στόμα μόνο για τροφή κλπέχετε προφανώς μπερδέψει τη χρησιμότητα του κάθε οργάνου σας.
με το πέος γαμάς, με τον κώλο χέζεις. Αν θεωρείς πως με τον κώλο γαμάς, προφανώς είσαι σε σύγχιση.
Τώρα, ο καθένας περνάει όπως γουστάρει καλά. Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ή πως το κάνουνε όλοι.
Είναι σαν το μότο των πούστηδων πως αν δεν το δοκιμάσουμε, δεν ξέρουμε τη γλύκα ή σαν το άλλο μόνο πως όλοι οι άντρες το δοκιμάζουν μια φορά. Παραμύθια για να τα λένε μεταξύ τους.
Το τι είναι φυσιολογικό στο σεξ, δεν είναι νόμος. Ολα είναι θέμα στιγμής και χημείας.έχετε προφανώς μπερδέψει τη χρησιμότητα του κάθε οργάνου σας.
με το πέος γαμάς, με τον κώλο χέζεις. Αν θεωρείς πως με τον κώλο γαμάς, προφανώς είσαι σε σύγχιση.
Τώρα, ο καθένας περνάει όπως γουστάρει καλά. Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ή πως το κάνουνε όλοι.
Είναι σαν το μότο των πούστηδων πως αν δεν το δοκιμάσουμε, δεν ξέρουμε τη γλύκα ή σαν το άλλο μόνο πως όλοι οι άντρες το δοκιμάζουν μια φορά. Παραμύθια για να τα λένε μεταξύ τους.