Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 686 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.404

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ρε μαλακα αν εχεις τον θεο σου.Ακομα μου ερχονται πμ για Ραλλη,Φυρου κλπ.Και δεν φτανει που στελνουν ενα,επιμενουν και με επομενα:headbang::confused::confused::confused:
Καλά κάνουν γιατί είσαι μουνης και δεν τα στέλνεις

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ρε μαλακα αν εχεις τον θεο σου.Ακομα μου ερχονται πμ για Ραλλη,Φυρου κλπ.Και δεν φτανει που στελνουν ενα,επιμενουν και με επομενα:headbang::confused::confused::confused:
υπερβολες. ηταν ησυχη βδομαδα :coffee:

ασδσαδσαδσα.png

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Επειδή αναφέρθηκε λίγο πριν ότι είναι δύσκολο να βρεις γκόμενα να θέλει τέτοια πιο προχωρημένα, μου έρχονται στο μυαλό ήδη 2 σχέσεις κανονικές που είχα οι οποίες από μόνες τους το είχαν προτείνει και άλλες 2-3 ξεπέτες που ήταν κι αυτές πολύ πρόθυμες.

Μάλλον το ζητάνε πολλοί τελικά και οι γκόμενες έχουν συνηθίσει...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Άλλο βέβαια να σε γλείψει και να σου βάλει δάχτυλο κι άλλο το στραπ ον...Εκεί πιστεύω οι πιο πολλές δεν θα το έκαναν.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Το ζητάνε πολλοί, οτι βλεπει ο καθένας σε τσόντα θα το κάνει απλα λόγο ταμπου δεν το λένε.
Εδώ πολλές γουστάρουν βία δεσίματα χαστούκια κλπ
Δεσίματα απλά και χαστούκια (με μέτρο) λίγο πολύ όλες τα έχουν ψωμοτύρι πλέον. Πόσες και πόσες δεν δέχτηκαν χειροπέδες ή χαστούκια στα κωλομέρια και λίγο πνιξιματάκι έτσι για το εφέ...

• Like
Αντιδράσεις: riding

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
.... και όχι μόνο ! γιατί όχι ? Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .......... δεν εκφράζω προσωπική άποψη, αν και έχω. :wink:

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
ναι είναι τέλειο το δαχτυλο στην παρεξηγημένη αντρική τρύπα. και το γλύψιμο επίσης.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Επειδή αναφέρθηκε λίγο πριν ότι είναι δύσκολο να βρεις γκόμενα να θέλει τέτοια πιο προχωρημένα, μου έρχονται στο μυαλό ήδη 2 σχέσεις κανονικές που είχα οι οποίες από μόνες τους το είχαν προτείνει και άλλες 2-3 ξεπέτες που ήταν κι αυτές πολύ πρόθυμες.

Μάλλον το ζητάνε πολλοί τελικά και οι γκόμενες έχουν συνηθίσει...
Απο παλιά έβγαινε σε γυναικες να βάζουν δάχτυλα ή να παίζουν με κωλοτρυπίδες. Εμένα μου έχουν τύχει αυτά απο τα 70s και εδώ που οι σημερινές θειτσες το παίζουν μη μου άπτου και κυρίως στο εξωτερικό. Βεβαια ρώταγαν και αν ήθελες όρμαγαν, ωρίς να στο χώσουν και να υπάρχουν ντράβαλα. Όμως πλέον νομίζω ότι και αυτό τείνει να φεύγει απο το φάσμα του ταμπού, όπως και το στραπόν. Ο καθένας να κάνει ότι θέλει και γουστάρει. Απλά μην γίνονται ενοχλητικοί.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Απο παλιά έβγαινε σε γυναικες να βάζουν δάχτυλα ή να παίζουν με κωλοτρυπίδες. Εμένα μου έχουν τύχει αυτά απο τα 70s
Σωστά. Η πρώτη που έπαιξε με τον κώλο μου (με δάχτυλο & γλώσσα) ήταν γιαννιώτισσα φοιτήτρια, το μακρυνό 1981. Με δικιά της πρωτοβουλία.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Απο παλιά έβγαινε σε γυναικες να βάζουν δάχτυλα ή να παίζουν με κωλοτρυπίδες. Εμένα μου έχουν τύχει αυτά απο τα 70s και εδώ που οι σημερινές θειτσες το παίζουν μη μου άπτου και κυρίως στο εξωτερικό. Βεβαια ρώταγαν και αν ήθελες όρμαγαν, ωρίς να στο χώσουν και να υπάρχουν ντράβαλα. Όμως πλέον νομίζω ότι και αυτό τείνει να φεύγει απο το φάσμα του ταμπού, όπως και το στραπόν. Ο καθένας να κάνει ότι θέλει και γουστάρει. Απλά μην γίνονται ενοχλητικοί.
Το γουσταρουνε γιατι ετσι νοιωθουν οτι παιρνουν το πανω χερι.
ο αντρας ο σωστος εκει πρεπει να πατησει ποδι και να τραβηξει κοκκινη γραμμη, μεχρι τρια δαχτυλα το πολυ…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom