captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Τις μαθαίνεις εύκολα αν έχεις το τρόπο.Δύσκολο να βρεις μια να το γουστάρει
Τις μαθαίνεις εύκολα αν έχεις το τρόπο.Δύσκολο να βρεις μια να το γουστάρει
Ομοιοπαθής (το έπαθα από την Άννα την Αλβανή στο Τροφωνίου 13)...Μου είχε βάλει μια φορά με νύχι με ξεσκίσε την επόμενη μέρα με πονούσε ο κωλος..από τότε Μόνο με κομμένο νυχακι...
εχω πετυχει μερικές.... το θέμα ειναι να το γουσταρει η άλλη απο μονη της και να λιωνει.. αν την βάζεις εσύ καλό ειναι αλλα για μένα δεν έχει την ίδια απολαυση, οταν ξερεις οτι την υπερκαυλωνει αυτο!Πάντως, εγώ σε τρεις δεκαετίες σεξουαλικής ζωής, μόνο μια γκόμενα πέτυχα που να γουστάρει να γλείφει κωλοτρυπίδα.
Ζανα παιανιων 24 και Πωλίνα Καλύμνου σίγουραΞερουμε σε πιους οικους φυλης και λιοσιων η κοπελα σου βαζει δαχτυλο;
Ποτέ δεν είσαι για πολυ μαζί με κάποια που σε κάνει να εκπληρώνει φαντασιώσεις.Πέτυχες λαχείο φίλε ...Να φανταστώ είστε ακόμα μαζί.... χαχαχα
Elaborate please.Ποτέ δεν είσαι για πολυ μαζί με κάποια που σε κάνει να εκπληρώνει φαντασιώσεις.
Αυτές δεν είναι ούτε για γάμο ούτε για μακροχρόνιες φάσεις....πλην ελαχιστοτατων περιπτώσεων.
Γιατί αυτό σύντομα φθείρεται από την αδυσώπητη καθημερινότητα...Elaborate please.
Γτ να μην είσαι σε κάτι μακροχρόνιο με γυναίκα που σ εκπληρώνει τις φαντασιώσεις κ γενικά βγάζετε γούστα στο κρεβάτι?
Μα η καθημερινότητα φθείρει ένα ζευγάρι έτσι κ αλλιώς. Είναι ανεξάρτητο το ένα από το αλλοΓιατί αυτό σύντομα φθείρεται από την αδυσώπητη καθημερινότητα...
Σταδιακα δεν έχουν όρεξη όχι για σεξ αλλά ούτε για τίποτα...Μα η καθημερινότητα φθείρει ένα ζευγάρι έτσι κ αλλιώς. Είναι ανεξάρτητο το ένα από το αλλο
Οκ θα συμφωνήσω. Αυτή όμως η ανορεξία θα ρθει είτε κάνεις απλό βαρετό σεξ είτε βγάζεις τα γούστα σου.Σταδιακα δεν έχουν όρεξη όχι για σεξ αλλά ούτε για τίποτα...
Συνήθως βέβαια όσοι αντέχουν ως παντρεμένοι σταδιακά ρίχνουν τον πήχυ μέχρι που φτάνουν να ζουν ως ασεξουαλ συγκάτοικοι ( όχι σε ηλικίες άνω των 50 αλλά πολύ μικρότερες).Οκ θα συμφωνήσω. Αυτή όμως η ανορεξία θα ρθει είτε κάνεις απλό βαρετό σεξ είτε βγάζεις τα γούστα σου.
Είσαι απλώς μια εξαίρεση αγαπητέ και το ξέρεις...Λες ???? Εγώ αντέχω ακόμα
@celebreΠως πλενετε τον κωλο σας για δαχτυλο;
Με χλωρινη ,κανεις και λευκανση ,2 σε 1
Για ρωτα αυτον που ειχες στο προηγουμενο αβαταρ.Κατι παρομοιο επαθε