Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.084
Πόντοι
371

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
800
Πόντοι
86
αν η γυναικα ξερει να το δουλευει καλα το δακτυλο σε συνδυαμο με πιπα γινεται καλη δουλιτσα

Το ίδιο ισχύει και για μαλακία (aka φραπέ για να το καταλάβετε κι εσείς εδώ μέσα :confused:)
Εγώ το χρησιμοποιούσα αυτό (το δάχτυλο στο κωλαράκι/μασάζ στον προστάτη) όταν έβλεπα ότι ο άλλος δυσκολεύετε/αργεί να χύσει
(και ήθελα να τελειώνει είτε γιατί δεν μου άρεσε/είτε επειδή περίμενα άλλο ραντεβού)
και στις 99% πιάνει
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δουλεύει καλά και το τρίψιμο στο... (καλά αυτό δεν το λέω, ας κρατήσω και κανα μυστικό μόνο για μένα και τους πελάτες μου :wink:)

Πάντως εγώ, αν ήταν κάποιος που μου αρέσει, ωραίο σώμα/κορμάρα/ψωλάρα κτλπ και του έβαζα δάχτυλο και ακουμπούσα κουράδα (εννοώ αυτές τις σκληρές, ανάγλυφες έτοιμες για αφόδευση) για κάποιο λόγο καύλωνα/καυλώνω πολύ, μου γίνεται πέτρα σε κλάσματα δευτερολέπτου!!!

Εννοείται δεν περιμένεις από έναν στρ8/γνήσιο αρσενικό/παντρεμένο να έχει καθαρό κωλαράκι όταν πάει για μασάζ... αυτό μας έλειπε δηλαδή :effemine:

Εν τω μεταξύ εννοείται πως σε τέτοια περίπτωση δεν λερώνεσαι καν, γιατί πάντα για δάχτυλο στο κωλαράκι χρειάζεται λάδι/λιπαντικό δεν μπαίνεις έτσι
Απορώ βέβαια με τις γυναίκες πως το κάνουν/και με εσάς τι νιώθετε, όταν η άλλη έχει μακριά νύχια

Και φυσικά θέλει και μία υποτυπώδη γνώση για το που βρίσκεται/πως νιώθεις τον προστάτη του άλλου, δεν το βάζεις μέσα και σπρώχνεις όπου να ναι
Η ένταση της πίεσης (για να μην πονέσει ο άλλος) εξαρτάται από τον καθένα. Άλλοι θέλουν απαλό άγγιγμα, και άλλοι δυνατή πίεση/σπρώξιμο στον προστάτη

Δονητή δεν μου αρέσει να βάζω/να μου ζητάει άντρας να του βάλω, γιατί νιώθω κάπου ότι έχουμε μπερδέψει τους ρόλους :confused: (αλλά και πάλι αν μου αρέσει κάποιος πολύ... και δονητή θα του βάλω και την πούτσα μου... ότι ζητήσει)
Πάντως δάχτυλο/γλώσσα στην τρύπα άνετα!
Και πιστεύω όλοι θα πρέπει να το δοκιμάσετε, σας το προτείνω.

Δεν γίνεσαι γκέι επειδή σου αρέσει το μασάζ στον προστάτη... είναι σαν να έχεις φαγούρα στη πλάτη και να σε ξύσει κάποιος άλλος
Είσαι γκέι αν σου αρέσουν/καυλώνεις/ερωτεύεσαι μόνο άντρες, όχι αν σου αρέσει να σου γλείφουν την τρύπα ή να σου βάζουν δάχτυλο στο κωλαράκι ή ακόμα ακόμα αν θες να κατουρήσεις πουστράκια (σαν κι εμένα) στη μάπα για να τα ξεφτιλίσεις :angel:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487

Ahortagoslikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Κριτικές
8
Like
703
Πόντοι
281
Δεν ειναι ντροπη αν σου αρεσει παντως, μια παρεα ειμαστε εδω, δεν κρινουμε
Καθόλου ντροπή! Στο σεξ αν υπάρχουν ντροπές δεν υπάρχει ευχαρίστηση. Άλλωστε ο καθένας όπως τη βρίσκει. Απλά δεν νομίζω θα μ άρεσε η ιδέα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
Μιλαμε για ενα δαχτυλο μονο ή 5-6;

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Αμα η γκομενα ξέρει να το βάζει τότε το χυσιμο είναι άλλο πράγμα…. Θυμάμαι μια περίπτωση που έχυνα και έτρεμα σαν ψάρι… τόσο δυνατό χυσιμο ποτέ μου

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.734
Πόντοι
2.306
Μιλαμε για ενα δαχτυλο μονο ή 5-6;
Για εξι δαχτυλα τυπε θα πρεπει να περιμενεις χιλια χρονια που θα αναστηθει ο εξαδακτυλος βασιλιάς και θα παρουμε την Πολη πισω…
μεχρι τοτε βολεψου με 5 το πολυ.:confused:

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.473
Πόντοι
216
Αν ξέρει η γκόμενα να ακουμπάει προστάτη, μπορεί να μη θες να ξανακάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου πέρα από αυτό.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
έχετε προφανώς μπερδέψει τη χρησιμότητα του κάθε οργάνου σας.
με το πέος γαμάς, με τον κώλο χέζεις. Αν θεωρείς πως με τον κώλο γαμάς, προφανώς είσαι σε σύγχιση.
Τώρα, ο καθένας περνάει όπως γουστάρει καλά. Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ή πως το κάνουνε όλοι.
Είναι σαν το μότο των πούστηδων πως αν δεν το δοκιμάσουμε, δεν ξέρουμε τη γλύκα ή σαν το άλλο μόνο πως όλοι οι άντρες το δοκιμάζουν μια φορά. Παραμύθια για να τα λένε μεταξύ τους.
Με αυτή την λογική, ούτε χάδια, ούτε φιλιά, ούτε πίπες, ούτε γλυφομούνια γιατί το στόμα είναι για να τρώμε και τα χέρια για να πιάνουμε. Σεξ μόνο για τεκνοποίηση να φανταστώ! Καλως ήρθατε στον μεσαίωνα δηλαδή.
Το σώμα μας είναι γεμάτο ερωτογενείς ζώνες. Άλλες πολύ δυνατές άλλες λιγότερο. Στον άντρα τυχαίνει να βρίσκεται δίπλα στον πρωκτό ο προστάτης που είναι, μαζί με τις ρόγες, τα πιο δυνατά ερωτογενή σημεία. Η κλειτορίδα του άντρα όπως την είπαν. Επίσης εκεί η περιοχή επειδη είναι κοντα στα γεννητικά είναι γεμάτη ερωτογενή σημεία.
Το να υπάρχουν άνθρωποι λόγω καθωσπρεπισμού, πουριτανισμού, θρησκευτικών προκαταλήψεων κ.λ.π. που δεν το απολαμβάνουν, ας πρόσεχαν αυτοί χάνουν. Φαντάζομαι η έλλειψη περιέργειας και εξερεύνησης του σώματος τους αλλά και της /του συντροφου τους, τους οδηγεί στο να μην βιώνουν την υπέρτατη κάβλα και ευχαρίστηση, που μπορούν να πάρουν αλλά και να δώσουν.
Αυτό οδηγεί και στην ερωτική ευτυχία κύριοι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Μέλος τύπος Τελαρας Σταλόνε ξέρει από δάχτυλα στη σουφρα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πήγα πρόσφατα σε μια μασατζού στο κέντρο της Αθήνας και ενώ έκανε μια αριστοτεχνικότατη πίπα στο εργαλειο μου ξεκινησε να μου χαιδεύει την κωλοτρυπίδα.
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
Μετά άρχισε να μου τη σαλιώνει και στο τέλος μου έβαλε δάχτυλο ενώ με τσιμπούκωνε.
Ενώ ένοιωθα παραβιασμένος την άφησα καθώς το απολάμβανα...
Κι έχυσα με σπασμούς στο στόμα της.
Έφυγα από εκεί προβληματισμένος.
Τι έπαθα και ένοιωσα ευτυχία με ένα δάχτυλο να παλινδρομεί στη σούφρα μου;
:think:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.004
Πόντοι
506
Πήγα πρόσφατα σε μια μασατζού στο κέντρο της Αθήνας και ενώ έκανε μια αριστοτεχνικότατη πίπα στο εργαλειο μου ξεκινησε να μου χαιδεύει την κωλοτρυπίδα.
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
Μετά άρχισε να μου τη σαλιώνει και στο τέλος μου έβαλε δάχτυλο ενώ με τσιμπούκωνε.
δοκιμασε το με καβλι και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου τυπε.

(με την πρωτη, δε γινεσαι)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
εισαι μπουστης....

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δοκιμασε το με καβλι και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου τυπε.

(με την πρωτη, δε γινεσαι)
Κάποτε είχα πληρώσει να περάσω σε αυταρχικό πρόγραμμα με μια αφέντρα.
Νόμιζα όμως ότι απλά θα μου συμπεριφερθεί αυταρχικά.Ήμουν άμαθος.
Το αποτέλεσμα η αφέντρα να με κυνηγάει στο δωμάτιο με ένα πλαστικό πούτσο να με γαμήσει.
Ευτυχώς της ξέφυγα και προστάτεψα τη σουφρα μου.

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
33
Like
3.675
Πόντοι
5.391
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
Τύπε για αυτό δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε με τις σούφρες μας, τι να σου πω.... αφού σου άρεσε άντε και καλές ψωλές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom