αν η γυναικα ξερει να το δουλευει καλα το δακτυλο σε συνδυαμο με πιπα γινεται καλη δουλιτσα
Το ίδιο ισχύει και για μαλακία (aka φραπέ για να το καταλάβετε κι εσείς εδώ μέσα
)
Εγώ το χρησιμοποιούσα αυτό (το δάχτυλο στο κωλαράκι/μασάζ στον προστάτη) όταν έβλεπα ότι ο άλλος δυσκολεύετε/αργεί να χύσει
(και ήθελα να τελειώνει είτε γιατί δεν μου άρεσε/είτε επειδή περίμενα άλλο ραντεβού)
και στις 99% πιάνει
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δουλεύει καλά και το τρίψιμο στο... (καλά αυτό δεν το λέω, ας κρατήσω και κανα μυστικό μόνο για μένα και τους πελάτες μου
)
Πάντως εγώ,
αν ήταν κάποιος που μου αρέσει, ωραίο σώμα/κορμάρα/ψωλάρα κτλπ και του έβαζα δάχτυλο και ακουμπούσα κουράδα (εννοώ αυτές τις σκληρές, ανάγλυφες έτοιμες για αφόδευση) για κάποιο λόγο καύλωνα/καυλώνω πολύ, μου γίνεται πέτρα σε κλάσματα δευτερολέπτου!!!
Εννοείται δεν περιμένεις από έναν στρ8/γνήσιο αρσενικό/παντρεμένο να έχει καθαρό κωλαράκι όταν πάει για μασάζ... αυτό μας έλειπε δηλαδή
Εν τω μεταξύ εννοείται πως σε τέτοια περίπτωση δεν λερώνεσαι καν, γιατί πάντα για δάχτυλο στο κωλαράκι χρειάζεται λάδι/λιπαντικό δεν μπαίνεις έτσι
Απορώ βέβαια με τις γυναίκες πως το κάνουν/και με εσάς τι νιώθετε, όταν η άλλη έχει μακριά νύχια
Και φυσικά θέλει και μία υποτυπώδη γνώση για το που βρίσκεται/πως νιώθεις τον προστάτη του άλλου, δεν το βάζεις μέσα και σπρώχνεις όπου να ναι
Η ένταση της πίεσης (για να μην πονέσει ο άλλος) εξαρτάται από τον καθένα. Άλλοι θέλουν απαλό άγγιγμα, και άλλοι δυνατή πίεση/σπρώξιμο στον προστάτη
Δονητή δεν μου αρέσει να βάζω/να μου ζητάει άντρας να του βάλω, γιατί νιώθω κάπου ότι έχουμε μπερδέψει τους ρόλους
(αλλά και πάλι αν μου αρέσει κάποιος πολύ... και δονητή θα του βάλω και την πούτσα μου... ότι ζητήσει)
Πάντως δάχτυλο/γλώσσα στην τρύπα άνετα!
Και πιστεύω όλοι θα πρέπει να το δοκιμάσετε, σας το προτείνω.
Δεν γίνεσαι γκέι επειδή σου αρέσει το μασάζ στον προστάτη... είναι σαν να έχεις φαγούρα στη πλάτη και να σε ξύσει κάποιος άλλος
Είσαι γκέι αν σου αρέσουν/καυλώνεις/ερωτεύεσαι μόνο άντρες, όχι αν σου αρέσει να σου γλείφουν την τρύπα ή να σου βάζουν δάχτυλο στο κωλαράκι ή ακόμα ακόμα αν θες να κατουρήσεις πουστράκια (σαν κι εμένα) στη μάπα για να τα ξεφτιλίσεις