Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 371
Κανεις τρελό χυσιμο έτσιαν η γυναικα ξερει να το δουλευει καλα το δακτυλο σε συνδυαμο με πιπα γινεται καλη δουλιτσα
Κανεις τρελό χυσιμο έτσιαν η γυναικα ξερει να το δουλευει καλα το δακτυλο σε συνδυαμο με πιπα γινεται καλη δουλιτσα
Όχι δεν είμαι του αθλήματος αυτού φίλε, τι το κάναμε?Ναι φιλε μο, εσυ κανεις καποια ειδικη προετοιμασια;
Δεν ειναι ντροπη αν σου αρεσει παντως, μια παρεα ειμαστε εδω, δεν κρινουμεΌχι δεν είμαι του αθλήματος αυτού φίλε, τι το κάναμε?
Καθόλου ντροπή! Στο σεξ αν υπάρχουν ντροπές δεν υπάρχει ευχαρίστηση. Άλλωστε ο καθένας όπως τη βρίσκει. Απλά δεν νομίζω θα μ άρεσε η ιδέα.Δεν ειναι ντροπη αν σου αρεσει παντως, μια παρεα ειμαστε εδω, δεν κρινουμε
Για εξι δαχτυλα τυπε θα πρεπει να περιμενεις χιλια χρονια που θα αναστηθει ο εξαδακτυλος βασιλιάς και θα παρουμε την Πολη πισω…Μιλαμε για ενα δαχτυλο μονο ή 5-6;
Στην Λάρισα πρόσφατα μου το έκανεΚαμία πουτανα που να το κάνει;
Πολύ υγιές το βρίσκω32% ΟΧΙ - 68% ΝΑΙ
Με αυτή την λογική, ούτε χάδια, ούτε φιλιά, ούτε πίπες, ούτε γλυφομούνια γιατί το στόμα είναι για να τρώμε και τα χέρια για να πιάνουμε. Σεξ μόνο για τεκνοποίηση να φανταστώ! Καλως ήρθατε στον μεσαίωνα δηλαδή.έχετε προφανώς μπερδέψει τη χρησιμότητα του κάθε οργάνου σας.
με το πέος γαμάς, με τον κώλο χέζεις. Αν θεωρείς πως με τον κώλο γαμάς, προφανώς είσαι σε σύγχιση.
Τώρα, ο καθένας περνάει όπως γουστάρει καλά. Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ή πως το κάνουνε όλοι.
Είναι σαν το μότο των πούστηδων πως αν δεν το δοκιμάσουμε, δεν ξέρουμε τη γλύκα ή σαν το άλλο μόνο πως όλοι οι άντρες το δοκιμάζουν μια φορά. Παραμύθια για να τα λένε μεταξύ τους.
δοκιμασε το με καβλι και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου τυπε.Πήγα πρόσφατα σε μια μασατζού στο κέντρο της Αθήνας και ενώ έκανε μια αριστοτεχνικότατη πίπα στο εργαλειο μου ξεκινησε να μου χαιδεύει την κωλοτρυπίδα.
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
Μετά άρχισε να μου τη σαλιώνει και στο τέλος μου έβαλε δάχτυλο ενώ με τσιμπούκωνε.
Ενώ ένοιωθα παραβιασμένος την άφησα καθώς το απολάμβανα...
Κι έχυσα με σπασμούς στο στόμα της.
Έφυγα από εκεί προβληματισμένος.
Τι έπαθα και ένοιωσα ευτυχία με ένα δάχτυλο να παλινδρομεί στη σούφρα μου;
εισαι μπουστης....Πήγα πρόσφατα σε μια μασατζού στο κέντρο της Αθήνας και ενώ έκανε μια αριστοτεχνικότατη πίπα στο εργαλειο μου ξεκινησε να μου χαιδεύει την κωλοτρυπίδα.
Στην αρχή παραξενεύτηκα.
Μετά άρχισε να μου τη σαλιώνει και στο τέλος μου έβαλε δάχτυλο ενώ με τσιμπούκωνε.
Κάποτε είχα πληρώσει να περάσω σε αυταρχικό πρόγραμμα με μια αφέντρα.δοκιμασε το με καβλι και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου τυπε.
(με την πρωτη, δε γινεσαι)
Τύπε για αυτό δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε με τις σούφρες μας, τι να σου πω.... αφού σου άρεσε άντε και καλές ψωλέςΠήγα πρόσφατα σε μια μασατζού στο κέντρο της Αθήνας και ενώ έκανε μια αριστοτεχνικότατη πίπα στο εργαλειο μου ξεκινησε να μου χαιδεύει την κωλοτρυπίδα.
Στην αρχή παραξενεύτηκα.