Νέα

Να κάνω πέσιμο, να μην κάνω πέσιμο, τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Το νήμα αυτό είναι ολίγο ψυχοθεραπεία. Αλλά όποιος έχει την υπομονή να το διαβάσει κι έχει άποψη, μπορεί να πει δυο κουβέντες.
Καλές και χρυσές οι επαγγελματίες αλλά εδώ και πολύ καιρό τραβάω ΜΕΓΑΛΟ ζόρι με τη διπλανή μου στο γραφείο. Πολύ γλυκό κορίτσι, πρέπει να είναι 35-40, ψηλή με κορμί λαμπάδα. Χωρίς να κάνει κραυγαλέα προκλητικές εμφανίσεις, είναι όσο πρέπει σέξυ για να με κόβει κρύος ιδρώτας για πάρτη της. Σήμερα ας πούμε την έβλεπα όλη μέρα με άσπρο εφαρμοστό τοπ με τιραντάκι, αρκετά ανοιχτό κι από μέσα cups αντί για σουτιέν. Και ξεφυσούσα. Όπως και πολλές άλλες μέρες με άλλα συνολάκια, μην τα γράφω όλα και μακρηγορώ.
Γιατί δεν της την πέφτω; Διότι είμαι παντρεμένος, το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους και φλερτάκια, ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.
Εν τω μεταξύ σίγουρα έχει καταλάβει ότι τη γουστάρω, δεν δείχνει να της κακοφαίνεται, όμως δεν νοιώθω ότι έχω πάρει κάποιο σήμα της που να μου λέει «προχώρα». Σαν να κρατάει μια απόσταση ασφαλείας, με τον γνωστό γυναικείο αριστοτεχνικό τρόπο. Σ’ αυτό τη βοηθάει και το ότι είμαι ιδιαίτερα διακριτικός τρομάρα μου.
Μέχρι σήμερα δε, δεν έχει τύχει να την ξεμοναχιάσω κάπου εκτός χώρου εργασίας, ώστε να κάνω πιο σαφείς τις προθέσεις μου.
Οι επιλογές μου λοιπόν είναι οι εξής:
α) Κάθομαι και βράζω στο ζουμί μου, έως ότου κάποτε πατσαβουριάσει λόγω ηλικίας και σταματήσω να ζορίζομαι για κείνη. Κι εν τω μεταξύ δίνω τον οβολό μου σε 1-2 επαγγελματίες τη βδομάδα, όπως κάνω τον τελευταίο καιρό.
β) κάνω το απονενοημένο διάβημα και πέφτω κατευθείαν στο ψητό: «Κ. μου, μετά τη δουλειά πάμε κάπου ήσυχα να μείνουμε λίγο μόνοι μας, να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το κεφάλι μας από τη βαβούρα του γραφείου», εννοώντας σαφώς ξενοδοχείο, μπανάκι κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Εδώ εκτιμώ ότι έχω πιθανότητα χυλόπιτας 70-80%, καθώς οι γυναίκες είναι τραβάτε με κι ας κλαίω κι έχουν πολύ εύκολο το όχι, ειδικά όταν τους την πέφτεις με λόγια.
Αν όμως δεν την πέσω, θα μείνω με το γαμώτο ότι δεν προσπάθησα καν.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν. Τι κάνουμε, οέο;

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
ρε παιδιά, εσείς οι ομοιοπαθείς παντρεμένοι που ξενοπηδάτε, πώς στο καλό κάνετε πέσιμο και σας κάθεται η γκόμενα;
Διότι μη μου πείτε ότι η φάση γίνεται ουρανοκατέβατα, όπως στις κινηματογραφικές ταινίες;
Αισθάνομαι εντελώς αδαής...

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Το νήμα αυτό είναι ολίγο ψυχοθεραπεία. Αλλά όποιος έχει την υπομονή να το διαβάσει κι έχει άποψη, μπορεί να πει δυο κουβέντες.
Καλές και χρυσές οι επαγγελματίες αλλά εδώ και πολύ καιρό τραβάω ΜΕΓΑΛΟ ζόρι με τη διπλανή μου στο γραφείο. Πολύ γλυκό κορίτσι, πρέπει να είναι 35-40, ψηλή με κορμί λαμπάδα. Χωρίς να κάνει κραυγαλέα προκλητικές εμφανίσεις, είναι όσο πρέπει σέξυ για να με κόβει κρύος ιδρώτας για πάρτη της. Σήμερα ας πούμε την έβλεπα όλη μέρα με άσπρο εφαρμοστό τοπ με τιραντάκι, αρκετά ανοιχτό κι από μέσα cups αντί για σουτιέν. Και ξεφυσούσα. Όπως και πολλές άλλες μέρες με άλλα συνολάκια, μην τα γράφω όλα και μακρηγορώ.
Γιατί δεν της την πέφτω; Διότι είμαι παντρεμένος, το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους και φλερτάκια, ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.
Εν τω μεταξύ σίγουρα έχει καταλάβει ότι τη γουστάρω, δεν δείχνει να της κακοφαίνεται, όμως δεν νοιώθω ότι έχω πάρει κάποιο σήμα της που να μου λέει «προχώρα». Σαν να κρατάει μια απόσταση ασφαλείας, με τον γνωστό γυναικείο αριστοτεχνικό τρόπο. Σ’ αυτό τη βοηθάει και το ότι είμαι ιδιαίτερα διακριτικός τρομάρα μου.
Μέχρι σήμερα δε, δεν έχει τύχει να την ξεμοναχιάσω κάπου εκτός χώρου εργασίας, ώστε να κάνω πιο σαφείς τις προθέσεις μου.
α) Κάθομαι και βράζω στο ζουμί μου, έως ότου κάποτε πατσαβουριάσει λόγω ηλικίας και σταματήσω να ζορίζομαι για κείνη. Κι εν τω μεταξύ δίνω τον οβολό μου σε 1-2 επαγγελματίες τη βδομάδα, όπως κάνω τον τελευταίο καιρό.
β) κάνω το απονενοημένο διάβημα και πέφτω κατευθείαν στο ψητό: «Κ. μου, μετά τη δουλειά πάμε κάπου ήσυχα να μείνουμε λίγο μόνοι μας, να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το κεφάλι μας από τη βαβούρα του γραφείου», εννοώντας σαφώς ξενοδοχείο, μπανάκι κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Εδώ εκτιμώ ότι έχω πιθανότητα χυλόπιτας 70-80%, καθώς οι γυναίκες είναι τραβάτε με κι ας κλαίω κι έχουν πολύ εύκολο το όχι, ειδικά όταν τους την πέφτεις με λόγια.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν. Τι
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν. Τι κάνουμε, οέο;
ζήτα instagram και στείλε dickpick σίγουρη επιτυχία

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.830
Πόντοι
6.536
ρε παιδιά, εσείς οι ομοιοπαθείς παντρεμένοι που ξενοπηδάτε, πώς στο καλό κάνετε πέσιμο και σας κάθεται η γκόμενα;
Αυτές μας την πέφτουν...
:cool2:

Πρώην παντρεμένος....
:grin:

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.613
Πόντοι
9.931
Καλα ρε τυπε θες να παιξεις φουλ επίθεση χωρίς να εχεις ουτε ενα σημάδι οτι η τυπισσα γουστάρει φάση;; Ξεκίνα με φλερτ και υπονοούμενα και ανάλογα την αντίδραση της προχωράς στο παρασύνθημα.

Αυτη δεν μας ειπες, ειναι ελεύθερη η παντρεμένη;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Διότι μη μου πείτε ότι η φάση γίνεται ουρανοκατέβατα, όπως στις κινηματογραφικές ταινίες;
Αισθάνομαι εντελώς αδαής...
Κοιτα θελει λεπτο χειρισμο γιατι ειστε μαζι στη δουλεια. Να δειξεις διακριτικοτητα οπωσδηποτε και ποτε μη κανεις οποιαδηποτε κινηση μπροστα σε τριτους ωστε να μη τη φερεις σε δυσκολη θεση .
Απο εκει κ περα χτισε το σιγα σιγα , καποιο υπονοουμενο , κανενα ανεπαισθητο αγγιγμα , κανε της πλακιτσα χαλαρη να γελαει , προσεγγιζε την οταν ειστε μονοι σας κ βρισκεις ευκαιρια , μη της ανοιγεσαι να λες πολλα πραγματα απο τη ζωη σου λες και ειστε φιλαρακια και βλεπε σημαδια που δινει καθε φορα . Να ντυνεσαι καλα κ να μη γκρινιαζεις για θεματα της δουλειας μπροστα της , να δειχνεις θετικος . Απο εκει κ περα θελει ετοιμοτητα , ασε τα ξενοδοχεια με τη μια , αν τα λετε προς το τελος της δουλειας προτεινε κανα χαλαρο ποτακι ή να τσιμπησετε καπου, εναλλακτικα προτεινε κ σε ακομα ενα ατομο αν δεις οτι ακομα δεν εχει ξεμπλοκαρει

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
ε βεβαια και να γουσταρει σιγα να μην παει κατευθειαν ξενοδοχειο.
πες της κρατας μυστικο; Θελω να ψωνισω ενα δωρο για την γκομενα μου και αν μπορει να σε βοηθησει να ψωνισεις κατι μαζι της. πηγαινε την σε ενα μαγαζι με ακριβα εσωρουχα και παρε κατι σεξυ προστυχο "για αναλογιες μοντελου"..... ετσι θα τσιμπησει το ψαρι....... Μετα εχεις ολο το καιρο να την ψησεις.....
Μπορεις φυσικα αν θες να της αγορασεις οταν θα ειστε μαζι και δωρο ενα στρινγακι....
ps.
1. Την επομενη μερα, πηγαινε αλλαξε τα εσωρουχα και παρε σωβρακα για σενα. :)
2. PM να σου δωσω bitcoin wallet να μου βαζεις λεφτα για συμβουλες :P

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.763
Πόντοι
6.946
Ελεύθερος εδώ: όπως το βλέπω εγώ, αν ήμουν παντρεμένος, ΜΟΝΟ με εκδιδόμενες και ΠΟΤΕ με γκόμενες, αν θα ήθελα να διατηρήσω το σπιτικό και την οικογένεια.

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Καλα ρε τυπε θες να παιξεις φουλ επίθεση χωρίς να εχεις ουτε ενα σημάδι οτι η τυπισσα γουστάρει φάση;; Ξεκίνα με φλερτ και υπονοούμενα και ανάλογα την αντίδραση της προχωράς στο παρασύνθημα.

Αυτη δεν μας ειπες, ειναι ελεύθερη η παντρεμένη;
μάλλον ελεύθερη - άντε να έχει καμιά πολύ χαλαρή σχέση.
Αυτό με το φλερτ και τα υπονοούμενα είναι το πρόβλημά μου. Κάτι κάνω και η αντίδρασή της μου φαίνεται διφορούμενη: σαν να καλοδέχεται μεν τα υπονοούμενα αλλά από την άλλη να μη μου κάνει πάσα για να προχωρήσω. Δηλ. σαν να μη μου λέει ούτε κοφ'το αλλά ούτε και προχώρα.
Κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα μου λέει "εγώ όταν κάνω σεξ με κάποιον θέλω κάτι παραπάνω" εννοώντας ότι ψάχνει για δέσμευση κι όχι για χαλαρό σεξ. Αλλά οι γυναίκες από τέτοιες δηλώσεις άλλο τίποτα. Αυτά λένε και την επόμενη στιγμή μπορεί να κάνουν one night stand με τον Κύριο Γοητευτικό που τους την έπεσε στο κλαμπ.
Πάντως αυτό το "ανάλογα την αντίδραση της" με προβληματίζει. Έτσι όπως αντιδρά, φοβάμαι ότι σε 10 χρόνια θα είμαστε ακόμα στο ίδιο στάδιο.
Δεν έχω και θράσος ο πούστης. Διαχρονικό κουσούρι που το κουβαλάω από πιτσιρικάς. Είμαι υπερβολικά διακριτικός, οπότε η γκόμενα εύκολα μπορεί αυτό να το χρησιμοποιήσει για να αφήνει την κατάσταση να χρονίζει, χωρίς να μου πει το ναι ή το όχι.

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
ε βεβαια και να γουσταρει σιγα να μην παει κατευθειαν ξενοδοχειο.
πες της κρατας μυστικο; Θελω να ψωνισω ενα δωρο για την γκομενα μου και αν μπορει να σε βοηθησει να ψωνισεις κατι μαζι της. πηγαινε την σε ενα μαγαζι με ακριβα εσωρουχα και παρε κατι σεξυ προστυχο "για αναλογιες μοντελου"..... ετσι θα τσιμπησει το ψαρι....... Μετα εχεις ολο το καιρο να την ψησεις.....
Μπορεις φυσικα αν θες να της αγορασεις οταν θα ειστε μαζι και δωρο ενα στρινγακι....
ps.
1. Την επομενη μερα, πηγαινε αλλαξε τα εσωρουχα και παρε σωβρακα για σενα. :)
2. PM να σου δωσω bitcoin wallet να μου βαζεις λεφτα για συμβουλες :P
αυτό με τα εσώρουχα μου αρέσει. Αλλά τα bitcoin δεν είναι μούφα τελικά;

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Ελεύθερος εδώ: όπως το βλέπω εγώ, αν ήμουν παντρεμένος, ΜΟΝΟ με εκδιδόμενες και ΠΟΤΕ με γκόμενες, αν θα ήθελα να διατηρήσω το σπιτικό και την οικογένεια.
κι αυτό σωστό. Άλλωστε κι ο φίλος που με παρακίνησε να δοκιμάσω την τύχη μου στις επαγγελματίες, κάτι τέτοιο μου είπε.
Αν εξαιρέσουμε τις επαγγελματίες, οι υπόλοιπες γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ζητήσουν.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
...ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.

Να δειξεις διακριτικοτητα οπωσδηποτε .
Απο εκει κ περα χτισε το σιγα σιγα , καποιο υπονοουμενο , κανενα ανεπαισθητο αγγιγμα , κανε της πλακιτσα χαλαρη να γελαει , προσεγγιζε την οταν ειστε μονοι σας κ βρισκεις ευκαιρια , μη της ανοιγεσαι να λες πολλα πραγματα απο τη ζωη σου λες και ειστε φιλαρακια και βλεπε σημαδια που δινει καθε φορα . Να ντυνεσαι καλα κ να μη γκρινιαζεις για θεματα της δουλειας μπροστα της , να δειχνεις θετικος . Απο εκει κ περα θελει ετοιμοτητα , ασε τα ξενοδοχεια με τη μια , αν τα λετε προς το τελος της δουλειας προτεινε κανα χαλαρο ποτακι ή να τσιμπησετε καπου, εναλλακτικα προτεινε κ σε ακομα ενα ατομο αν δεις οτι ακομα δεν εχει ξεμπλοκαρει
Για μένα, επειδή ακριβώς γνωρίζονται με τη σύζυγο, καλύτερα μην κάνεις πρώτος κίνηση. Καλύτερα να μην μπλέξεις καθόλου δηλαδή μαζί της, τόσες γυναίκες υπάρχουν...
Αν σου έχει καρφωθεί, όμως, σώνει και καλά, κλίνω περισσότερο, προς την προσέγγιση του @maradona7 . Δηλαδή, κάν' την να σε θέλει, να κάνει εκείνη πρώτη κίνηση, ώστε να μην εκτεθείς εσύ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Κοιτα θελει λεπτο χειρισμο γιατι ειστε μαζι στη δουλεια. Να δειξεις διακριτικοτητα οπωσδηποτε και ποτε μη κανεις οποιαδηποτε κινηση μπροστα σε τριτους ωστε να μη τη φερεις σε δυσκολη θεση .
ίσως το πιο ουσιαστικό σχόλιο μέχρι στιγμής, ευχαριστώ.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Τυπε αυτή μας είπες τι ηλικία έχει και πως είναι .. Εσύ δεν μας είπες τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά σου να βγάλουμε καποιο συμπέρασμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom