troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.014
- Πόντοι
- 5.506
σε ποιο χωρο καλε μας φιλε?Εχω παρελθον ανω των 15 ετων στο χωρο ρε παιδια.
...χαχα
σε ποιο χωρο καλε μας φιλε?Εχω παρελθον ανω των 15 ετων στο χωρο ρε παιδια.
...χαχα
Ναι, αλλά λες Τόμυ17 και όχι Τομυ15. Πας να μας εξαπατήσεις δηλαδήΕχω παρελθον ανω των 15 ετων στο χωρο ρε παιδια.
...χαχα
επισκεπτης τοσα χρονια που αποφασισε να μπει φετος στην παρεα μας.Εχω παρελθον ανω των 15 ετων στο χωρο ρε παιδια.
...χαχα
Μπουρδελα,call girl...σε ποιο χωρο καλε μας φιλε?
Να ανακαλεσεις το ρε...ρε αρκιντι!φερσου λιγο γιορτινα και ανθρωπινα ρε μουνοπανο επιτελους!!!!!!
Ασχετα που δεν ανεβαζω κριτικες...κατα 99% μονο με χρηματα γαμαω απο ανηλικος κιολας σε οικουςεπισκεπτης τοσα χρονια που αποφασισε να μπει φετος στην παρεα μας.
ξερουμε παιχτη
γουελκομ προσοχη σε κατι κλωναραιους-παρακλωναραιους και καλα γαμησα
δεν εχουμε σχεση με τετοια εμεις....κοπιασε καλε μας φιλε....Μπουρδελα,call girl...
ανακαλω γιατι σε αγαπαωΝα ανακαλεσεις το ρε...ρε αρκιντι!
μην τρελενεσαι, καποιοι δε γαμανε ΟΥΤΕ με χρηματα εδω μεσα.Ασχετα που δεν ανεβαζω κριτικες...κατα 99% μονο με χρηματα γαμαω απο ανηλικος κιολας σε οικους
Απλα μπαινουν και τρολαρουν?μην τρελενεσαι, καποιοι δε γαμανε ΟΥΤΕ με χρηματα εδω μεσα.
ειναι πνευματικοι και μοιραζουν γνωσηΑπλα μπαινουν και τρολαρουν?
πωπω με απαξιωσες τωρα μωρη σαπουτζακηΕσύ πάντως δροσερούλη είσαι ξεχωριστή περίπτωση. Εσένα σε γαμάνε με χρήματα.
γαματο παιχτη, αν και το ηθελα σε μαυροEτοιμαζόμαστε για ημιτελικό - τιτανομαχία..... Μπορεί ο φαλαινολάγνος ναυαγός παρ' Αρείω πάγω να υπερκεράσει το εμπόδιο του Big Papa;
γαματο παιχτη, αν και το ηθελα σε μαυρο
εσυ btw, απο οσο εχω παρατηρησει, δεν εχεις κομπλεξ οπως ο αλλος κλωνος, ο κεργιακος.
νησιωτης - επισκεπτης χρονιος... ειδα λιγοEγώ δεν είμαι κλώνος...
νησιωτης - επισκεπτης χρονιος... ειδα λιγο
ουτε εγω, δυστυχως, γιατι θα ηξερα ΑΚΟΜΑ περισσοτερα και ωραια πραγματακια για καποια "εκλεκτα" μελη.Δυστυχώς δεν έχω προλάβει τις χρυσές εποχές.... Από Πικερ και Δημητράκη και μετά...
Εορταστικό μακελειό με το Στέφανο Χίο προβλέπεταιEτοιμαζόμαστε για ημιτελικό - τιτανομαχία..... Μπορεί ο φαλαινολάγνος ναυαγός παρ' Αρείω πάγω να υπερκεράσει το εμπόδιο του Big Papa;