troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.074
- Πόντοι
- 5.506
μην μου τα γαμας και παω να φτιαξω κατασταση ρε μπινετεα πως τα βλεπεις τα τσακρα του σεβαστου μελους τρουμπακη?
μην μου τα γαμας και παω να φτιαξω κατασταση ρε μπινετεα πως τα βλεπεις τα τσακρα του σεβαστου μελους τρουμπακη?
Δεν ασχολούμαι με τσάκρα είναι για άσχετους κ (αρχάριες το τμήμα κ μούφα)τεα πως τα βλεπεις τα τσακρα του σεβαστου μελους τρουμπακη?
ε αντε και γαμησου χρονιαρες μερες κυρα θεα μου....εχουν πολλες πολυ καλυτερο μουνι....Δεν ασχολούμαι με τσάκρα είναι για άσχετους κ (αρχάριες το τμήμα κ μούφα)
Μόνο με πουτσες κ κρεμαστά αρχιδια μην λέμε τα ίδια συνεχώς βαριέμαι...
Μια απλή μασατζου μωρέ τι ψάχνεις...
Τρούμπ θέλει ρεκτιφιε πολύ πεσμένος τελευταία
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!ε αντε και γαμησου χρονιαρες μερες κυρα θεα μου....εχουν πολλες πολυ καλυτερο μουνι....
ουρακοταγκε
Κλαιωωωωω.ε αντε και γαμησου χρονιαρες μερες κυρα θεα μου....εχουν πολλες πολυ καλυτερο μουνι....
ουρακοταγκε
Ταξιαρχε Θεοχαρη εσυ;Κλαιωωωωω.
ΡΕΑ
Ρε δυσλεκτικό σκουλήκι
Τι μαλακας εισαι θα μπει μεσα ο καταπιεσμενος μπουστης και θα αρχισει τις μουνοκλαψες για τα εργαζομενα κοριτσια του χωρου που πρεπει να τα εχουμε εικονισμα πανω απο το κρεβατι διπλα απο τη Παναγια.....αρχισαν τα μπινελικια, παμε ολοταχως προς σκληρο σκουπιδιασμα. ο τυπαρας ο @barock που ειναι να επιβαλλει την ταξη?
Δεν έχει πτήση καυλιδι μου Αυστρία - Ελλάδα άμεσα.. τι να σου κάνω... Υπομονή έως 09/01 που θα επιτρέψω Ελλάδα για προσκύνημα,.Ένα προσκύνημα τώρα το χρειαζομουν
Ο Ιησους σωζει αδερφε Τρουμπακη!!!ο μαλακας ο τεος νομιζει οτι ειναι βρισια το δυσλεκτικος....αλλα λογικο ειναι ....ειναι η μεγαλυτερη λεξη που εμαθε ποτε
Ρε μην μου το πειράζετε το παιδί.Τι μαλακας εισαι θα μπει μεσα ο καταπιεσμενος μπουστης και θα αρχισει τις μουνοκλαψες για τα εργαζομενα κοριτσια του χωρου που πρεπει να τα εχουμε εικονισμα πανω απο το κρεβατι διπλα απο τη Παναγια.....
εντωμεταξυ πως τα καταφερνει ο τυποσ τρουμπακης να πουμε. πως γινεται καθε φορα που μιλαει με τεα να καταληγει σε σκουπιδιασμα εκατερωθεν. μηπως εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος ?Τι μαλακας εισαι θα μπει μεσα ο καταπιεσμενος μπουστης και θα αρχισει τις μουνοκλαψες για τα εργαζομενα κοριτσια του χωρου που πρεπει να τα εχουμε εικονισμα πανω απο το κρεβατι διπλα απο τη Παναγια.....
Το δικό μου πότε το βλέπεις να πονέσει ρε συ...ποναει το κωλαρακι τους μαλλον και βρηκαν ευκαιρια
πες τα ρε ανθρωπα.....αλλα δεν γουσταρω Θεα με τιποτα ....μου βγαζει μεγαλη γκινιαεντωμεταξυ πως τα καταφερνει ο τυποσ τρουμπακης να πουμε. πως γινεται καθε φορα που μιλαει με τεα να καταληγει σε σκουπιδιασμα εκατερωθεν. μηπως εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος ?
Apo 09/01Το δικό μου πότε το βλέπεις να πονέσει ρε συ...
ναι αλλα στο μασαζ ακουγεται οτι κανει θαυματα ξανασκεψου το. εσυ και αυτη στο χοτελι, με αναμμενα στικς για ατμοσφαιρα και τσακρα γεματα ενεργειαπες τα ρε ανθρωπα.....αλλα δεν γουσταρω Θεα με τιποτα ....μου βγαζει μεγαλη γκινια
ουτε με την καμμια ακομα και να πεζει λαστ κρισμας το βιντεο λουπα.....ναι αλλα στο μασαζ ακουγεται οτι κανει θαυματα ξανασκεψου το. εσυ και αυτη στο χοτελι, με αναμμενα στικς για ατμοσφαιρα και τσακρα γεματα ενεργεια
Τεα ρε σκουληκι θα τα ξερασεις ολα!!!πες τα ρε ανθρωπα.....αλλα δεν γουσταρω Θεα με τιποτα ....μου βγαζει μεγαλη γκινια