jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
ειπε θα κανει διαιτα ειναι σελέμπριτι τωρα πρεπει να προσεχει την εικονα τουΕνω με τα 2 θα μπαινει....αυτος πρεπει να του φτιαξεις κανενα τεντοπανο για να χωραει.
ειπε θα κανει διαιτα ειναι σελέμπριτι τωρα πρεπει να προσεχει την εικονα τουΕνω με τα 2 θα μπαινει....αυτος πρεπει να του φτιαξεις κανενα τεντοπανο για να χωραει.
Ραντεβού τανάτου είχαμε ή ακόμα κρατάνε LGBTQWERTY+ επίπεδο ?Γεμάτη ηταν η μέρα σήμερα με πρωινό μαδομούνι μεταξύ πρώτου και δευτέρου και απογευματινό μεταξύ πέμπτου με τον μικρομεσαίο μη όμως ευκαταφρόνητο Χελ.
Είχαμε και μεγάλες συγκινήσεις με τον τυπάρα @RETRO που κλήθηκε να λύσει δική του παρεξήγηση με κατάθεση ψυχής
Καλά πήγε και ελπίζουμε ακόμα καλύτερα τώρα στα τελευταία
αγράμματοι που το μονο που εχουν διαβάσει ειναι υποτιτλοι απο ταινίες..εχουμε κολλησει ασχημα εδω
τα εργα στο μετρο της θεσσαλονικης πιο γρηγορα προχωρανε
εκανε μια κοιλια γαμησετααγράμματοι που το μονο που εχουν διαβάσει ειναι υποτιτλοι απο ταινίες..
Παλι καλα που δεν ποσταρουν σχηματα να λες για να συννενοηθουν
ξέρουμαι γράματα κίρυεαγράμματοι που το μονο που εχουν διαβάσει ειναι υποτιτλοι απο ταινίες..
Παλι καλα που δεν ποσταρουν σχηματα να λες για να συννενοηθουν
ολΚαλημέρα σε υποψηφίους και ψηφοφόρους! Who's gonna be your favorite MALAKAS for today ?
οχι παιχτη.Η Μαντώ?
κιθαρα εχει το αβαταρ γκιφ κλωνε μου και οχι μπουζουκι, δεν ειμαστε λαϊκατζες.Το μπλουζάκι papaphilips μπορεί να βγει σε μπλέ με ένα μπουζούκι
Σιγά που θα σου βάλουμε κιθάρα ρε μπαγλαμάκιθαρα εχει το αβαταρ γκιφ κλωνε μου και οχι μπουζουκι, δεν ειμαστε λαϊκατζες.
σε πειραξανε οι 13 ψηφοι μαστορακο εεε ?Σιγά που θα σου βάλουμε κιθάρα ρε μπαγλαμά
Ακόμα δεν έχω αλλάξει τους δικούς μου. Μην προσπαθείς, δεν σε ψηφίζωσε πειραξανε οι 13 ψηφοι μαστορακο εεε ?
Ποιος στο πουτσο εισαι εσυ ρε τυπε;Εμενα δεν βαλατε στην ψηφοφορια...χαχα
εγω ομως σε ψηφισα κλωνε μου με το ιδιο νομισμα.Ακόμα δεν έχω αλλάξει τους δικούς μου. Μην προσπαθείς, δεν σε ψηφίζω
φερσου λιγο γιορτινα και ανθρωπινα ρε μουνοπανο επιτελους!!!!!!Ποιος στο πουτσο εισαι εσυ ρε τυπε;
ο τομυς 17.Ποιος στο πουτσο εισαι εσυ ρε τυπε;
Εχω παρελθον ανω των 15 ετων στο χωρο ρε παιδια.Ποιος στο πουτσο εισαι εσυ ρε τυπε;