Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 6.256
Και συ πως θα τη βγαζεις τοτε εδω μεσα ρε;καλα χριστουγεννα τυπαρα, ευχομαι ο νεος χρονος να φερει ομονοια στο σαη
Και συ πως θα τη βγαζεις τοτε εδω μεσα ρε;καλα χριστουγεννα τυπαρα, ευχομαι ο νεος χρονος να φερει ομονοια στο σαη
ελα ρε μαν μην βριζεις τωρακαλα χριστουγεννα τυπαρα, ευχομαι ο νεος χρονος να φερει ομονοια στο σαη
δεν καταλαβες τυπε, εννοω να γραφτουν μελη ολο και περισσοτερα ζακιαπρε απο ΟΜΟΝΟΙΑ στο σαη για να πετυχουμε περισσοτερο σκουπιδιασμαΚαι συ πως θα τη βγαζεις τοτε εδω μεσα ρε;
τεα, εχω κατι μεσα στην καρδια μου, νιωθω οτι θελω να πω μια κουβεντα συγγνωμης για να ρεφαρωΑν κ είστε μαλακισμένα...(κλαίω)
Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο και όταν μπορούμε να περνάμε καλά.
Δικό σας.
σε ψηφισα φιλεμονο στο λαστ κρισμας εχω συγκινηθει πιο πολυ ρε πουστη...με πηραν τα κλαματα
α να χαθειτε παλιοπαιδα
ευχαριστω τυπε μου...καλες γιορτες να εχουμε με υγειασε ψηφισα φιλε
ευχομαι τα καλυτεραευχαριστω τυπε μου...καλες γιορτες να εχουμε με υγεια
Βρε δεν γαμιεσαι...Nα δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε τύπους @Hellraiser4Ever @papaphilips και ακόμα περισσότερο στο καλό μου φιλαράκι @tellystalone6969. Υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και επαγγελματικές επιτυχίες για το 2023.
Χρονια πολλα τυπε.....μαλακες διπολικοι ειστε ρε πουστη μου?
απο τα πουστριλικια στις ευχες ετσι μπαμ μπαμ σαν να μην τρεχει τιποτα
ΚλαιωΤου αλατιού τον έκανες...
Οι καλόβουλες ευχες σου ως προς τον Λάκη πέφτουν πάνω στον τοίχο που λέγεται IGNORE LIST.Nα δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε τύπους @Hellraiser4Ever @papaphilips και ακόμα περισσότερο στο καλό μου φιλαράκι @tellystalone6969. Υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και επαγγελματικές επιτυχίες για το 2023.
Βρε δεν γαμιεσαι...
Αν και είσαι ικανός διοργανωτής ψηφοφοριών δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βγω από τη μήνη του συμφορουμίτη μας.Οι καλόβουλες ευχες σου ως προς τον Λάκη πέφτουν πάνω στον τοίχο που λέγεται IGNORE LIST.
Αν θες οργανώνω μια ψηφοφορία τον ιανουάριο ναι ή όχι «να βγει ο μπαρόκ από την ignore list του Λακη» αλλά τα αποτελέσματα δεν θα έχουν εκτελεστική αξία παρά μόνο επικουρική ως πίεση με την τελική απόφαση να την παίρνει ο ίδιος.
Σκέψου να γινόταν το αντίθετο και να τον είχες εσύ ignoreΑν και είσαι ικανός διοργανωτής ψηφοφοριών δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βγω από τη μήνη του συμφορουμίτη μας.