TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.487
Όλα καλά ?ο τυπαρας μπαροκ ειναι το καλύτερο παιδι απλα εχει καποιες αδυναμιες και αυτος οπως ολοι μας αλλωστε. σα χτες που τολμησε καποιο νιαμου να κανει παραπονα στο νημα της ΚΥΡΙΑΣ τεας οτι δεν μπορει να την κλεισει ραντεβου στον αιωνα τον απαντα να πουμε.
και αμεσως βγηκε μπροστα ο τυπος μπαροκ ΚΕΡΒΕΡΟΣ να βαλει τα πραματα στη θεση τους
οτι δηλαδης ο λογος που δεν βγαινει στον αλλονα, ειναι επειδη η ιδια ειναι μεγαλοψυχη και αφηνει τις αλλες κοπελες να βγαζουν περισσοτερο μεροκαματο.
Τέα - Page 211 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!www.bourdela.com
Γιατί απ'ότι φαίνεται υπάρχει θεματακι βλέπω..
Ότι αφορά εμένα μπορείς να ρωτήσεις εμένα υπάρχει νήμα να ρωτήσεις αν βγαίνω στον αγώνα η όχι αν είμαι κ τι είμαι κ ως άνθρωπος και ως εργοδότης κ ως θεραπεύτρια.
Αν δεν ξέρεις όμως μην γράφεις για να γράψεις την κουτοπόνηρια σου δεν σε τιμά σαν μέλος ούτε ως ποιότητα ανθρώπου.
Όσο για τον barock άσε να ξέρουμε εμείς οι γυναίκες που έχουμε συναναστροφή μαζί του ποιος είναι κ τι παίζει.
Δεν έχει να κάνει με αδυναμίες σε μέλη αλλά με πολλά περισσότερα που αν δεν αξίζεις δεν θα τα λάβεις ποτέ από κανένα άνθρωπο.
Καλές γιορτές σε όλους.
Υγεία και ανθρώπους αληθινούς κοντά μας.
ΤΕΑ