Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Άστα να πάνε, αποτυχία σκέτηΌλο μανούρα και προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Όλοι πλέον ασχολούνται με τέχνες, λογοτεχνία και επιστήμες
Άστα να πάνε, αποτυχία σκέτηΌλο μανούρα και προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δεν έχεις ζήσει γιορτες στο Μπου?btw... μαλακια επισης που θα το πας μεχρι και αναμεσα στις γιορτες.
σιγα μην κατσει κανεις να βλεπει το θρεντ αναμεσα σε χριστουγεννα και πρωτοχρονια μαζι με παραμονες.
κλωνε μου τι λες ????????Δεν έχεις ζήσει γιορτες στο Μπου?
Τότε είναι που μαζεύεται όλος ο κόσμος
κλωνε μου τι λες ????????
θα κατσω γιορτες εδω μεσα... να κανω τι ?
δε θυμαμαι καλα, αλλα ουτε περυσι ημουν εδω μεσα γιορτες.
βασικα καμια χρονια απο οσο θυμαμαι.
anyway... θα δειξει, γιατι ειμαι και υποψηφιος φετος βλεπεις.
κλωνους παιχτη μου, δε χρειαζεται να κανω... ποιος ο λογος ?Γιορτές στο μπου φέτος papaphilips.
Θα ζεις με την αγωνία μέχρι την πρωτοχρονιά.
Μη γίνει καμία στραβή και χρειαστεί χριστουγεννιάτικα να φτιάχνεις κλώνους.
κλωνους παιχτη μου, δε χρειαζεται να κανω... ποιος ο λογος ?
ουτε κρυβομαι, ουτε εχω καποια αναγκη να επιβαλλω κατι ντε και καλα, σαν φαινομενικη υποστηριξη.
οπως βλεπεις μια χαρα ειμαι και βγαζω και ποστ που καινε, ενω κανεις δεν εχει βγαλει δικα μου με κατι που να με στοχοποιει.
ειμαι απο τα λιγα καθαρα προφιλς εδω μεσα.
καμια αγωνια επισης.
αναγκαστικα λογω υποψηφιου ισως μπω να ψηφισω οντως, αλλα μεχρι εκει.
σε ολες τις παλιες δεν ειχα ψηφισει ποτε παντως, ενω μου ειχαν πει καποια χρονια, χωρις να ξερω κανεναν τοτε.
ηταν μαλλον η 2η χρονια μου, αν θυμαμαι καλα.
μονο το κλωνινγκ εχει ενδιαφερον.Άλλος ένας χρήστης του bou φίλος της τέχνης και του πολιτισμού.
Nαι βρε μαλάκα, εσύ τις προηγούμενες γιορτές καβάλαγες το ελικόπτερο και πεταγόσουν στη Χαλκίδα να γαμήσεις την κουνιάδα του άλλου, Μινχάουζεν.κλωνε μου τι λες ????????
θα κατσω γιορτες εδω μεσα... να κανω τι ?
δε θυμαμαι καλα, αλλα ουτε περυσι ημουν εδω μεσα γιορτες.
βασικα καμια χρονια απο οσο θυμαμαι.
anyway... θα δειξει, γιατι ειμαι και υποψηφιος φετος βλεπεις.
καλοκαιρι ηταν ηλιθια.Nαι βρε μαλάκα, εσύ τις προηγούμενες γιορτές καβάλαγες το ελικόπτερο και πεταγόσουν στη Χαλκίδα να γαμήσεις την κουνιάδα του άλλου, Μινχάουζεν.
Μήπως ήταν της Παναγίας; Το λέω γιατί πιστεύω ότι είναι δυνατό να φιλιώσετε αν αποδειχθεί ότι έχετε και οι 2 δίκιο.καλοκαιρι ηταν ηλιθια.
αλλα οταν σου εχουν κανει την πρωκτοραφη σα μπουρι μοτοσακου, ολες οι εποχες γιορτες σου φαινονται.
Αυτο σε πειραξε βρε ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ του διαγωνισμου;καλοκαιρι ηταν ηλιθια.
αλλα οταν σου εχουν κανει την πρωκτοραφη σα μπουρι μοτοσακου, ολες οι εποχες γιορτες σου φαινονται.
εσυ μαρη σουρλουλου, το ηλιθια το εχεις αποδεχτει τουλαχιστον και δε σε πειραξε καθολου βλεπω.Αυτο σε πειραξε βρε ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ του διαγωνισμου;
Από ότι έχω καταλάβει όμως την σήμερον ημέραν, τα καλά παιδιά θεωρούνται μ....ς, για αυτό ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στον διαγωνισμό ! Τουλάχιστον έχω το γνώθι σαυτόνΠαικταρά μου ο διαγωνισμός δεν είναι "ποιος είναι ο Mr. Καλό Παιδί" ,για άλλους χτυπά η καμπάνα
Δε θελω να σε επηρεασω αλλα φηφιζουμε τον μπουστη μιστερ μαλακα Καλογερο-Παπαφιλιπς κι αν θελεις χωνεις μια σε κανενα Λακαρο και χελγκειζερτσακαλια τι ψηφιζουμε ...?
μιστερ μαλακα η μιστερ πουστη ...?