papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.579
- Πόντοι
- 27.261
πιπουλα ρωτησα μαρη ροδιτικη γιρλαντα.Δεν το δίνω σε μπούστηδες το πουλί μου, σύρε παραπέρα.
παλι τα'χασες ???
πιπουλα ρωτησα μαρη ροδιτικη γιρλαντα.Δεν το δίνω σε μπούστηδες το πουλί μου, σύρε παραπέρα.
Όξω μπούστη, ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ του διαγωνισμούπιπουλα ρωτησα μαρη ροδιτικη γιρλαντα.
παλι τα'χασες ???
μην τσιτωνεις μαρη, θα βγαλεις ερπη στα χειλακια και μετα...Όξω μπούστη, ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ του διαγωνισμού
νευριασες που εφτασες 11 ψηφαλακια κεργιακο-διοργανωτη κλωνε?Από τον χλεχλε να στερήσω μια ψήφο για εσένα ή απο τον μπαρόκ?
παει ταμαμ σε σενα κλωνε μου, εχεις το γνωθι σαυτον βλεπω τουλαχιστον.Talent show έχει γίνει ο διαγωνισμός. Εκεί που περιμέναμε όλοι την κλασική τετράδα πξ, άλεξ, μπαρόκ,λεκλερ μας ξεπετάχτηκαν δυο νέα ταλέντα που τινάζουν την μπανκα στον αέρα.
Ίσως έπρεπε να ονομαστεί «Μαλάκα έχεις Ταλέντο 2022»
Παπάς και καλόγερος?Talent show έχει γίνει ο διαγωνισμός. Εκεί που περιμέναμε όλοι την κλασική τετράδα πξ, άλεξ, μπαρόκ,λεκλερ μας ξεπετάχτηκαν δυο νέα ταλέντα που τινάζουν την μπανκα στον αέρα.
Ίσως έπρεπε να ονομαστεί «Μαλάκα έχεις Ταλέντο 2022»
ξεχνας μαλλον ευκολαΕνταξει να πατε να γαμηθειτε δεν μπορω αυτο το ακατασχετο υβρεολογιο....αποχωρω.
Αυτα ηταν πριν ξεκινησω γιογκα και διαλογισμο....τωρα ειμαι αλλο ακαουντ.ξεχνας μαλλον ευκολα
#104,911
Μου θύμισες αθώες εποχές που μιλούσαμε σαν λόρδοι με το σείς και με το σαςξεχνας μαλλον ευκολα
#104,911
ευχομαι μην ανακαλυψω τιποτα αλλα μαργαριταρια σου και παει αλλου το θεμα μετα κλωνε μου...Μου θύμισες αθώες εποχές που μιλούσαμε σαν λόρδοι με το σείς και με το σας
φλωρεψες.Αυτα ηταν πριν ξεκινησω γιογκα και διαλογισμο....τωρα ειμαι αλλο ακαουντ.
Παίξε τη μπαλίτσα σου όπως ξέρειςευχομαι μην ανακαλυψω τιποτα αλλα μαργαριταρια σου και παει αλλου το θεμα μετα κλωνε μου...
Με απαξιωσες ρε γαμημ.....αγαπητε.φλωρεψες.
μονο πουστομπαροκα γουσταρεις τελικα
μεγααααααλη πουστροσαγηνευτρα τελικα η καρχια λαστιχου.Με απαξιωσες ρε γαμημ.....αγαπητε.
δε νομιζω να εισαι επιπεδου δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου.Παίξε τη μπαλίτσα σου όπως ξέρεις