★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Πάψε μωράκι μου, μόνο μια φορά μπορώ να σε ψηφίσω.Κι'εσύ είσαι αηδία ρε συριζαίικο σίχαμα.
Πάψε μωράκι μου, μόνο μια φορά μπορώ να σε ψηφίσω.Κι'εσύ είσαι αηδία ρε συριζαίικο σίχαμα.
Ναι, αλλά τα γκαφρά που είναι?Είσαι λατρεία ρε πούστη.
Τα κατάπιε ο ντροςχο 57xp από εποχές νδρεουπαπα.Ναι, αλλά τα γκαφρά που είναι?
Παιχταρά Tony πρόσεξε μη σου ρίξει κανένα ραδιόφωνο στη μούρη και σε χάσουμεΠάψε μωράκι μου, μόνο μια φορά μπορώ να σε ψηφίσω.
Τυπε Kyriako πολύ φοβάμαι ο χοντρός θα το ρίξει πανω στην οθόνη και θα τρέχει στους κωτσόβολους για νέο ταμπλετ αντί να χλαπακιάζει δίπλες στο κρεβάτι.Παιχταρά Tony πρόσεξε μη σου ρίξει κανένα ραδιόφωνο στη μούρη και σε χάσουμε
Σε θέλω δυνατό στους ημιτελικούς να υποστηρίξεις τους παίκτες που το έχουν ανάγκη
Επιτέλους, πήγε Μετάξι (ξερεις απο μεταξι βλεπω, σου εχει μαθει τα κολπα με τα γυφτικα κωλαρακια ο ΠΙΝΑΤ και σενα)
αχ τα μωρακια μου, τα εχω παραμελησει τωρα τελευταια και μου κανουνε σκηνουλεςΞέρεις εσύ από κιουρίες ρε δροσερούλη. Σου'χουν κάνει τα πάκια τη ροδαλή ροδελίτσα σου σα βουλγάρικο θυμιατό.
Που τραγουδάει το κορίτσι τρελέ μου;
Σκέφτομαι να γράψω διάφορα ποιήματα εμπνευσμένος απο την κωλάρα της, δια ζώσης.
σορρυ, αλλα δεν ειναι του "χωρου" μαγκες.Τιμούλα;
το νουσου στους πακηδες τον εχεις μαρη συνεχειαΔε σε παρεξηγούμε δροσερούλη. Έχει πολλή δουλειά η Συγγρού αυτή την εποχή που πήρανε οι πάκηδες το δώρο και έρχονται να το καταθέσουν στην απύθμενη κωλοτρυπιδίτσα σου.
εσυ τους εχεις και στα δυο προφανως, μη μαρτυρας μονη σου γλυκεια μου μπαμπουσκαΆλλος τους έχει στο νου του κι'άλλος τους έχει στον κώλο του δροσερούλη.
Στα ύψη και πάλι η πολιτική αντιπαράθεση στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση κι εσείς έχετε αφήσει ανέγγιχτο τον κώδωνα που επαναφέρει στην τάξη τους ρήτορες. Γιατί;Καλημέρα
μωρη λεκανατζου της αχαρνων, απο τα πομολα και τους πυροσβεστηρες του 104, εκανες απγκρεϊντ σε οβιδες στη γαλλικη ριβιερα ???Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε ρε δροσερούλη.
Ρίξτε ένα ειδοποιητήριο στον κ.Χελ αν τον πετύχετε πουθενά, για να προσέλθει στην συνεδρίαση του νήματος και να καταθέσει κι αυτός τις απόψεις τουΣτα ύψη και πάλι η πολιτική αντιπαράθεση στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση κι εσείς έχετε αφήσει ανέγγιχτο τον κώδωνα που επαναφέρει στην τάξη τους ρήτορες. Γιατί;
Είναι ένας κύριος που μπορεί να συμμετάσχει εποικοδομητικά στην παραπάνω συνδιάλεξη μεταξύ πρώτου και δεύτερουΔεν γνωρίζω τον κ.Χελ φίλε μου. Είναι κάποιος σατανιστής;
μην αντιμιλας μωρη γαλαζοπρασινη χλαπατσα του μαξιμου, γιατι θα φωναξω το γαμια σου τον αχμετ και θα σου βουλωσει οτι τρυπα αγαμητη σου εχει μεινει.Μη σκούζεις έτσι δροσερούλη γιατί θα σου σκιστεί η πρωκτοραφή και θα μας γεμίσεις κουράδες πάλι.
οπως φετος το μουντιαλ ηταν να το δωσουν στο μεσσι ετσι και φετος ο τιτλος δε γινεται να καταληξει καπου αλλου περα απο τον πιεξ!!!μην αντιμιλας μωρη γαλαζοπρασινη χλαπατσα του μαξιμου, γιατι θα φωναξω το γαμια σου τον αχμετ και θα σου βουλωσει οτι τρυπα αγαμητη σου εχει μεινει.
μεχρι και τα ρουθουνια που μυριζεις το αφγανοπακικο σπερμα, που σε ποτιζουν καθε μερα στην πιατσα πισω απο το ωνασειο, οι ασιατες φανς σου.
εμενα μου κανει εντυπωση που ο μεσσι της μαλακιας, ο πιμποδικηγορος, εχει σνομπαρει τους φανς του.οπως φετος το μουντιαλ ηταν να το δωσουν στο μεσσι ετσι και φετος ο τιτλος δε γινεται να καταληξει καπου αλλου περα απο τον πιεξ!!!