Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.167
- Πόντοι
- 2.606
περίμενε γιατί θα μπει ο βάρος και θα ψάχνει παρέα για το λαστ κριστμαςσημερα ΑΡΑΖΟΥΜΕ στο νημα του ΛΑΚΑΡΟΥ ρε μουνοπανα
περίμενε γιατί θα μπει ο βάρος και θα ψάχνει παρέα για το λαστ κριστμαςσημερα ΑΡΑΖΟΥΜΕ στο νημα του ΛΑΚΑΡΟΥ ρε μουνοπανα
Μα ακόμα και αν έχεις ρίξει και τις 8 μπορείς να τις αλλάξεις μετά.Φοβερή ιδέα! Όλοι οι άλλοι έχετε ρίξει και τις 8 δηλαδή; Μόνο εγώ σκέφτηκα το μέλλον μου;
Δε λες παλι καλα που δεν καλεσε το λιμενικο ελεω πισινας;Κλαίω με τον μπάρμαν που του έφαγε τη γκόμενα και ο τραλαλάκης έψαχνε τον προϊστάμενο του μπαρ για να κάνει παράπονα.
συγκινηθηκα με το νημα ρε μαλεα...ημουν επισκεπτης τοτε βεβαιαΔε λες παλι καλα που δεν καλεσε το λιμενικο ελεω πισινας;
Νημα επος, συγκινομουνηθηκα και γω μπροσυγκινηθηκα με το νημα ρε μαλεα...ημουν επισκεπτης τοτε βεβαια
Ναι όντως ....σημερα ΑΡΑΖΟΥΜΕ στο νημα του ΛΑΚΑΡΟΥ ρε μουνοπανα
Σωστά τα λες αλλά δεν θέλω να δίνω χαρά και να την παίρνω πίσω, είναι αντιδεοντολογικόΜα ακόμα και αν έχεις ρίξει και τις 8 μπορείς να τις αλλάξεις μετα.
Ωρίωνα, είσαι κρυφό μέλος στο κόμμα Καλόγερου; Τί κάνει αυτός ο κώλος εκεί; Υπαινίσσεσαι ότι όποιος ψηφίσει Καλόγερο έχει κώλο Αριάνας; Κι εδώ πελατειακές σχέσεις για προσωπικό και μικροπολιτικό όφελος;
Είσαι πολύ παρατηρητικός. Με παρεξήγησες, ωστόσο. Αυτός ο κώλος συμβολίζει το "δαγκωτό" που ψήφισα τον Καλόγερο.Ωρίωνα, είσαι κρυφό μέλος στο κόμμα Καλόγερου; Τί κάνει αυτός ο κώλος εκεί; Υπαινίσσεσαι ότι όποιος ψηφίσει Καλόγερο έχει κώλο Αριάνας; Κι εδώ πελατειακές σχέσεις για προσωπικό και μικροπολιτικό όφελος;
ελα σε εψαχνα...πηγαινε στην κρυπτη που εχεις το μπακαγιοκο και στειλε μου 5000 να δωσω προκαταβολη για αμαξιTo χαζό με την κιθάρα αποδείχθηκε κρυφό ταλέντο, άτι, κέρβερος, ΑΙΘΕΡΑΣ!!!!
Τι καλό θα πάρουμε;ελα σε εψαχνα...πηγαινε στην κρυπτη που εχεις το μπακαγιοκο και στειλε μου 5000 να δωσω προκαταβολη για αμαξι
κατι φθηνο και καλο γιατι σαξο σβηνειΤι καλό θα πάρουμε;
Ποιος ειναι ο καλος,ποιος ο κακος και ποιος ο ασχημος
τετοιος πουστης εισαι....ουτε στο αγιο βασιλη δεν πιστευεις ρε μουνοπανο...μαζευτηκε ολη η λέρα πάλι ...
Μπορώ να σου πω ποιός είναι ο μαλάκας αν θες...Ποιος ειναι ο καλος,ποιος ο κακος και ποιος ο ασχημος
Με συγκινείς τώρα ρε μπαγάσα.....κατι φθηνο και καλο γιατι σαξο σβηνει
Κάτι τέτοιο παράδειγμα ; Η πιο μεγάλο σε χώρους ; Με αυτό εδω μένουν και ρέστα απο τις 5000κατι φθηνο και καλο γιατι σαξο σβηνει
Πολύ μετριότητα οι παίκτες των δύο νημάτων. Στους 5-15 παίζουν όλοι τουςΒλέπω το φύλλο μηδέν και chat-spam επανενώθηκε εδώ, αλήθεια ποιο μέλος είναι πρώτο σε ψήφους από αυτά τα 2 νήματα ...