Hyundai_Elantra
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Έλα να σε πάω βόλτα να δείς.. φέρε και τις πουτάνες μαζίΩραιο νικ τυπε...ποια εκδοση εισαι;
Έλα να σε πάω βόλτα να δείς.. φέρε και τις πουτάνες μαζίΩραιο νικ τυπε...ποια εκδοση εισαι;
Κάπως έτσι, άντε ίσως σαν τα μουντιάλ των 16 ομάδων που έπαιζαν απευθείας στους 8.Σαν το Mundial του Κατάρ η φάση.
Τουλάχιστον ο πίξουλας δε βάζει τα κλάματα σαν την αφεντιά σου μωρή κουράδα.Μπροστά στον πίξουλα φέτος, κανείς δεν έπιανε μία.
Μην κλαις, θα σου βάλω εγώ μία.Ειχα 9 ψηφους και ηλπιζα να φτασω τις 10 .
Ωσπου καποιος μπούστης απεσυρε την ψηφο του κι επεσα στις 8...
Εμεις δηλαδη στο πηγαδι κατουρησαμε?
Γιατι το εκανες αυτο ρε τυπε, τοσα ονειρα, τοσα ξενύχτια, ολα στον βρόντο
Ωρίωνα, η ψήφος δεν είναι διασκέδαση, συναλλαγή, ή φιλανθρωπία. Η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον. Παρά τις καλές σου προθέσεις, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι απεκδύεις την διαδικασία από τον βαθύ πολιτικό της χαρακτήρα; Θέλουμε σκεπτόμενους πολίτες ή κλακαδόρους ;Μην κλαις, θα σου βάλω εγώ μία.
Έχω κρατήσει άλλες 3, για τέτοιες περιπτώσεις.
Καπουτάνο, έχεις δίκιο, αλλά στενοχωριέμαι που στενοχωριέμαι εγώ που δεν είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους, να στενοχωριούνται και οι υποψήφιοι; Δεν το δέχομαι. Όποιος ζητήσει την ψήφο μου, θα την έχει.Ωρίωνα, η ψήφος δεν είναι διασκέδαση, συναλλαγή, ή φιλανθρωπία. Η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον. Παρά τις καλές σου προθέσεις, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι απεκδύεις την διαδικασία από τον βαθύ πολιτικό της χαρακτήρα; Θέλουμε σκεπτόμενους πολίτες ή κλακαδόρους ;
Αφήνω διακριτικά εδώ κάτι που είχε γραφτεί στις πρώτες σελίδεςΚαπουτάνο, έχεις δίκιο, αλλά στενοχωριέμαι που στενοχωριέμαι εγώ που δεν είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους, να στενοχωριούνται και οι υποψήφιοι; Δεν το δέχομαι. Όποιος ζητήσει την ψήφο μου, θα την έχει.
ΠΑΡΕ ΚΟΖΜΕ.
Ψηφίζουμε Καλόγερο, βοηθούμε ούλοι. Αγωνιζόμαστε για να κρατηθεί στην πρώτη τριάδα.
ΠρινΑφήνω διακριτικά εδώ κάτι που είχε γραφτεί στις πρώτες σελίδες
Φοβερή ιδέα! Όλοι οι άλλοι έχετε ρίξει και τις 8 δηλαδή; Μόνο εγώ σκέφτηκα το μέλλον μου;@Ωρίων , μία ψήφος συμπάθειας σου έμεινε πια. Βγαλτην σε πλειστηριασμό και πας διακοπές στο Μπαλί
καταστροφη τυπεΠως σου φαινεται που ο ΜπονΒιβερ των Καλυβίων απο εκει που εμπαινε με υφακι και 0 ψηφους τωρα τσιμπησε 3 ;
Γιατί σε στοχοποιεί έτσι;καταστροφη τυπε
Να και τα κοπλιμεντα.Προσπαθεις να κερδισεις την ευνοια μας για να πας στο 2ο γυρο,αμ δε.moynopana.....
Που χαθηκες τυπε?Τωρα που μπηκρε στο νημα,βρηκα τυχαια ενα φυτιλι,λιγο μπαρουτι κι ενα ζιπποΓιατί σε στοχοποιεί έτσι;
ΥΓ.Εφαγα χθες στον Τομας, χάλια μαύρα, το πιο υπερτιμημένο κεμπάπ, γεμάτο κοκαλάκια μέσα και ανοστο...