troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
θα τα παμε ΠΟΛΥ καλυτερα μετα την διακοπη του μουντιαλ ρε μουνιΠολύ μετριότητα οι παίκτες των δύο νημάτων. Στους 5-15 παίζουν όλοι τους
θα τα παμε ΠΟΛΥ καλυτερα μετα την διακοπη του μουντιαλ ρε μουνιΠολύ μετριότητα οι παίκτες των δύο νημάτων. Στους 5-15 παίζουν όλοι τους
Μάλλον δε θα μπορεί να κάτσει σε καρέκλα.Κρύβεται ή απλώς η χθεσινή βάρδια στη Συγγρού τράβηξε πολύ και τώρα ξεκουράζει τη ροδαλή σουφρίτσα του;
σε είπα εγώ ΡΕ?θα τα παμε ΠΟΛΥ καλυτερα μετα την διακοπη του μουντιαλ ρε μουνι
ενταξει....ανακαλωσε είπα εγώ ΡΕ?
Μη βρίζεις μπροενταξει....ανακαλω
με επνιξε το αδικοΜη βρίζεις μπρο
Κρύβεται ή απλώς η χθεσινή βάρδια στη Συγγρού τράβηξε πολύ και τώρα ξεκουράζει τη ροδαλή σουφρίτσα του;
σας εχω πονεσει πολυ αγαπουλες εεε???Μάλλον δε θα μπορεί να κάτσει σε καρέκλα.
Αυτά παθαίνεις δροσερούλη όταν κάθε βράδυ δίνεις την αχόρταγη κωλοτρυπιδίτσα σου στον κάθε πάκη που σου γυαλίζει.
Στο μπου. μόνο, σε εμάς τους ανθρώπους σου, θα βρεις την παρηγοριά και την αγάπη που σου αξίζει.pao na koimitho,,,tsakothika me to moro....
oyte last crisman den tha do fetos
MHTSOTAKH GAMIESE
σε ευχαριστω καλε και μοναδικε παππουλη μου....200ευρωΣτο μπου. μόνο, σε εμάς τους ανθρώπους σου, θα βρεις την παρηγοριά και την αγάπη που σου αξίζει.
Σε ευχαριστώ που σκέφτηκες τον ανήμπορο παππού σου χριστουγεννιάτικα. Σου στέλνω σε πμ το IBAN να μου τα βάλεις.σε ευχαριστω καλε και μοναδικε παππουλη μου....200ευρω
Nissan micra 1500cc dieselκατι φθηνο και καλο γιατι σαξο σβηνει
ντηζελια πλεον φιλε ειναι στα δεν...Nissan micra 1500cc diesel
Ρε πήγαινε κάνε καμία σούζα με το σαχοντηζελια πλεον φιλε ειναι στα δεν...
Θα πας για hybrid ή θα παραμείνεις στη μπιτζίνα?ντηζελια πλεον φιλε ειναι στα δεν...
προς ωρας τιποτα....Θα πας για hybrid ή θα παραμείνεις στη μπιτζίνα?