baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
το αναποδο απο τον δικο μου μαλλον σε μυριστηκε και φοβαται μην την παρατησεις στο βουνο.με το ζορι την βγαζω ρε μαλακα δεν θελει με τιποτα
το αναποδο απο τον δικο μου μαλλον σε μυριστηκε και φοβαται μην την παρατησεις στο βουνο.με το ζορι την βγαζω ρε μαλακα δεν θελει με τιποτα
τι λες ρε μαλακατο αναποδο απο τον δικο μου μαλλον σε μυριστηκε και φοβαται μην την παρατησεις στο βουνο.
γονιδιακο ειναι εμενα κανει σαν τρελος με το που πιανω το λουρι.τι λες ρε μαλακα
θελω να πιστευω οτι με τον καιρο θα ισιωσει και θα θελει
ωχ λες;και θα παει ετσι με την ροφιανα;γονιδιακο ειναι εμενα κανει σαν τρελος με το που πιανω το λουρι.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟτο αναποδο απο τον δικο μου μαλλον σε μυριστηκε και φοβαται μην την παρατησεις στο βουνο.
τεμπελα σου λαχε.ωχ λες;και θα παει ετσι με την ροφιανα;
θα ισιωσειτι λες ρε μαλακα
θελω να πιστευω οτι με τον καιρο θα ισιωσει και θα θελει
εντελως ομως....ο καημος της μην βγει απο το δωματιο μου ρετεμπελα σου λαχε.
θα πας άνθρωπο ;
μακαρι ρε μακαρι γιατι μου εχει πρηξει τα αρχιδια λεμε...μολις δει λουρι παει και χωνεται οπου βρει να μην βγειθα ισιωσει
και ο δικος μου δεν ηθελε μικρος και τωρα βαραω τα κουδουνια να κατεβουν οι γειτονες να βοηθησουν να τον μαζεψω μεσα
Νομίζω φοράει το κουστούμι "πολυζωης" τώραΝομίζω ο τύπος @NEW(3) αν και μοιάζει για κλώνος έχει σοβαρό λόγο να λάβει μέρος!!! Ο Καρυπίδης έχει πάει για μπάνιο;;; Γιατί λείπει;;;;
τα σκυλια στα αφεντικα τους μοιαζουντεμπελα σου λαχε.
ακριβως τα ιδια κανει και η πινεζα του νιπλη...οταν γινει ενος χρονου θα την βγαλω για κυνηγι Γλυφαδα να ξεσκισει κατι μουνοπανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εντελως ομως....ο καημος της μην βγει απο το δωματιο μου ρε
Νομίζω φοράει το κουστούμι "πολυζωης" τώρα
πατα F5 και ξαναριξε μια ματιαΟ Brabus67 είναι ο μοναδικός χωρίς ψήφους. Ψήφισε τον εαυτό σου μη γίνεσαι Κουβέλης. Εκτός αν είσαι της άποψης τελευταίος στη σειρά = πρώτος στη μεταβολή ,δηλαδή ο λιγότερο μαλάκας όλων.