troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ψηφισες νιπλη?
ψηφισες νιπλη?
οσο και να το γρασαρεις το γκροβερ σου παλι θα πονεσει να ξερειςπόνεσε πολύ η ψήφος
Έχεις φορντ μπρόνκο ;;; Γιατί για 911 ή κορβέτ χλωμό το κόβω ! Εκτός κι αν μιλάς για μηχανάκι !δεν θελω να σε βρει η πινεζα στη μπανιερα σε εμβρυικη σταση να κλαις για αυτο εχω 7η με 2000 στροφες στο κιβωτιο και παω χαλαρα στην ισιαδα
του εδωσα κατι ψιλα που ηθελε και πηγε αλλου το χερι του τελευταια στιγμηψηφισες νιπλη?
Σμουθυ,μελομακαρονα με κουραμπιεδες και λιγο βασιλοπιτα μεσαTi pineis?
Δεν ψηφισα ακομα(ποτε δεν ψηφιζω σε τετοια βασικα).ΑΚΟΜΑψηφισες νιπλη?
μέσα έπεσεςΈχεις φορντ μπρόνκο ;;; Γιατί για 911 ή κορβέτ χλωμό το κόβω ! Εκτός κι αν μιλάς για μηχανάκι !
καλα μην τρελενεσαι , ουτε αυτοςΝίπλη, δεν ξέρω από μηχανάκια . Δεν έχω οδηγήσει ποτέ.
καλα μην τρελενεσαι , ουτε αυτος
με αυτο βολταρει
βρε αντε γαμησουγιατι βριζεις ρε γαμημενε ολη την ωρα ??
Στα 67 απέτυχε να ανανεώσει το δίπλωμα ; Έχω άκρες αν είναι να τον φτιάξουμε. Μετά τα 80 είναι δύσκολα που θέλει και ακοόγραμμα.
Νίπλη, δεν ξέρω από μηχανάκια . Δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Όταν ήμουν δημοτικό, θαύμαζα κάτι μάντα, ασκόνα, 2002 , 323i , βελότσε, πισωκίνητες σέλικα και άλλες αλητείες. Τότε οι πουρέητζερς που τα είχαν , είχαν σουξέ και σε μουνέτα 1/4 του αιώνα νεότερα. Τώρα γουστάρουν πατινάτους με μούσια αγιορείτη.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμεΝα βοηθήσω?
μουνοπανο......θα σε σφαξει η πινεζα και θα σε τσιμεντωσει στο φαληρο....θα κανει ρεβεγιον στο σπιτι σου και θα παμε ολοι να γιορτασουμε
ο νιπλης ειναι η καιλη του μπου....
μην πεφτεις επιπεδο φιλε-Τρουμπ...ο νιπλης ειναι η καιλη του μπου....