athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
οχι τον Μονσελα ρε πουστη μου ΟΧΙ
τα νέα σουοχι τον Μονσελα ρε πουστη μου ΟΧΙ
Τον είχαμε ξεχάσει ήδη και πριν το μπάνιοοχι ρε πουστη , και ειχε σκληρες αποψεις που λειπουν απο το σαητ
Ωραιο νικ τυπε...ποια εκδοση εισαι;Αγαπημένη μας συνήθεια τελικά είναι η μαλακία! Ορισμένοι βέβαια προτιμούν τα καργιολίκια αλλά ο.κ γούστα είναι αυτά! Τη μαλακία πάντως την έχουμε κάνει επιστήμη. Σίγουρα άλλος κάνει μαλακία, άλλος λέει μαλακία, και άλλος είναι τυφλός απο τη μαλακία γιατί το παίζει 700 φορές την μέρα... Δεν εχω καταλάβει όμως με τι κριτήρια κλπ ψηφίζουμε το μαλάκα... δεν διευκρινίζει ο mr koulis... το δημοψήφισμα σε ποιά κατηγορία απευθύνεται δεν το είπαμε! προτείνω να πάμε σε 2ο γύρο και να κηρυχθεί άκυρη η ψηφοφορία
7.644Ωραιο νικ τυπε...ποια εκδοση εισαι;
το παιζει ντιβα , να του πεις ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩti paixthke?δεν μου απαντησες για τους τιτανες της επιχειρηματικοτητας.
πρεπει να ανοιχτει δικο του θεμα αυτος ο λιμναζων εφοπλιστης θα χαρισει γελιο.το παιζει ντιβα , να του πεις ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩ
Για το παιχνίδι κάτσε να ξεκινησει και θα σου πω
ευκολάκι για εμας ολο αυτο
το θεμα θα ηταν να γινει παιχνιδι με το πως θα :
-Ξεπλυνεις χρήμα
-Γλυτωσεις φόρους (εννοειται να μην πληρωνεις καθόλου)
-Πιστολιασεις τραπεζα
-Πιστολιασεις ασφαλιστικά ταμεία
Αυτο θα ειχε 95% ακροαματικότητα
γιατι δεν εισαι υποψηφιος?πρεπει να ανοιχτει δικο του θεμα αυτος ο λιμναζων εφοπλιστης θα χαρισει γελιο.
φιλος-μπαρος ειναι asset για το μπου για αυτογιατι δεν εισαι υποψηφιος?
με περιφρονουν.γιατι δεν εισαι υποψηφιος?
Πως το ξέρεις αφού δε γράφεις...Eδω σου κανε μενσιον ο φιλος σου στο αλλο νημα
και ο αλεξ ειναι αλλα καλπαζει..φιλος-μπαρος ειναι asset για το μπου για αυτο
μας παρακολουθουν οι νεφελιμ.Πως το ξέρεις αφού δε γράφεις...
ουτε εγω.Αλεξουκος ειναι αδυναμια με τα καλα του και τα κακα τουκαι ο αλεξ ειναι αλλα καλπαζει..
εγω παντως δεν τον ψηφισα
Λάδωσε κόσμο και κοσμάκι...γιατι δεν εισαι υποψηφιος?