Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.587
- Πόντοι
- 3.936
πουστομπαροκα-πιξουλα πανε μαζι τα πιτσουνακια- ενωσαν τις τρυπες τους, να μην υπαρξουν παραπονα
πουστομπαροκα-πιξουλα πανε μαζι τα πιτσουνακια- ενωσαν τις τρυπες τους, να μην υπαρξουν παραπονα
Κανε μια διαγραφη ρε. Θα λυτρωθεις εγγυημένα στο λέωΡε ναζίδιο, πήγες Κορυδαλλό να πεις τα κάλαντα στον κολλητό σου τον Κασίδα ή τον απαξίωσες χρονιάρες μέρες;
Απογοητευση....περιμενα κατι με αυτο εδω.ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ;;;;;;;
Ο αιθέρας του bou , το καθαρόαιμο αραβικό άτι του χειρογλύκανου , ο Λέοντας του Αυναν , η Λερναία Υδρα της μαλακίας ξεπέρασε το ιστορικό φράγμα των 100 ψήφων και στην επίσημη μπουτικ της ΜΠΟΥΕΦΑ γιορταζουμε το μοναδικό επιτευγμα με ένα συλλεκτικό tshirt σε περιορισμένο αριθμό !
Απογοητευση....περιμενα κατι με αυτο εδω.
22ος στους 80 τυπε....πληρη απαξιωση στο εργο και στη προσφορα μου εδω μεσα.ξυπνα @Kyriakos29 αντε βαλε το επομενο θελω να ψηφισω και να φυγω
Χρονια πολλα κουραδομαλακα τυπε....Χρόνια πολλά μαλάκες...
Τυπε περιμενουμε με αγωνια ολοι οι φαν σου....μια μικρη διορθωση στο προηγουμενο το σωστο ειναι Greater that Titanic.Ειναι κριμα να ζημιωθουν οι πωλησεις μας στο εξωτερικο....Θα το ετοιμάσω για τα επινίκια.... Λίγη υπομονή παρακαλώ!
Ο αργεντινικος λαός περίμενε 36 χρόνια για το Μουντιαλ , ο λαός του bou περιμένει 16 χρόνια για την στέψη του υπερτατου μαλάκα κλασομπανιέρα αρχιρουφιάνου πατατάκια.
Σλάβα Πιξι!
εγω τι να πω? 8 ψηφαλακια με τα χιλια ζορια22ος στους 80 τυπε....πληρη απαξιωση στο εργο και στη προσφορα μου εδω μεσα.
Του χρόνου θα τα πας καλύτερα...22ος στους 80 τυπε....πληρη απαξιωση στο εργο και στη προσφορα μου εδω μεσα.
εγω τι να πω? 8 ψηφαλακια με τα χιλια ζορια
Καποιο αρκιντι τελευταια στιγμη μου αφαιρεσε τη ψηφο και βγηκα εκτος 20αδας....που να του καει το γουρουνοπουλο.Του χρόνου θα τα πας καλύτερα...
Μιλάμε για μαλακά...Καποιο αρκιντι τελευταια στιγμη μου αφαιρεσε τη ψηφο και βγηκα εκτος 20αδας....που να του καει το γουρουνοπουλο.
Αντε τελειωνε να πουμε εχουμε να παμε και σε τραπεζια.....Χρόνια πολλά σε όλους τους παίκτες εντός και εκτός λίστας
Σε λίγο ολοκληρώνονται τα προκριματικά και θα τρέξει ο πρώτος ημιτελικός μέχρι τις 27 του μήνα.
πες τα ντε με τον πονο μας παιζειΑντε τελειωνε να πουμε εχουμε να παμε και σε τραπεζια.....
Μπορεί σήμερα το πρωί να τον έπεισες να την αφαιρέσει..Καποιο αρκιντι τελευταια στιγμη μου αφαιρεσε τη ψηφο και βγηκα εκτος 20αδας....που να του καει το γουρουνοπουλο.
Απο προχθες την εχει αφαιρεσει....αντε τελειωνε και βγαλε τη καινουρια ψηφοφορια.Μπορεί σήμερα το πρωί να τον έπεισες να την αφαιρέσει..
Ακολουθώ το χρονοδιάγραμμα που δίνει το σάιτ και διαφέρει από την ώρα εισαγωγής που δίνει η διοργάνωση ..Αντε τελειωνε να πουμε εχουμε να παμε και σε τραπεζια.....