sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Κολλητος του τραλαλακη; Χοντρο.
πως τα καταφερνουν τα πιτσουνακια μου να ειναι συνεχεια μαζι... πως ???Αφού όλο του κωλοτρίβεται η λουγκρίτσα.
Σ'έχει φάει η ζήλια ρε δροσερούλη γιατί εσένα μόνο οι πάκηδες καταδέχονται να ποτίσουν την αχόρταγη ροδελίτσα σου.
Ρε μπουφο, εκτος απο ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ της μπουεφα, κολλητος του τραλαλακη;;; Ποσο πιο ναυαγιο ποια;πως τα καταφερνουν τα πιτσουνακια μου να ειναι συνεχεια μαζι... πως ???
μη μιλας καλυτερα για ναυαγια εσυ κλωνομαξιμωΡε μπουφο, εκτος απο ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ της μπουεφα, κολλητος του τραλαλακη;;; Ποσο πιο ναυαγιο ποια;
Γεια σου κολλητε του τραλαλακη..μη μιλας καλυτερα για ναυαγια εσυ κλωνομαξιμω
μελος της επιστημονικηςΓεια σου κολλητε του τραλαλακη..
Μελος της ιγνορε λιστ του λακη βρε τριμπουρδελε, κολλητε του τραλαλακη βοδαρεμελος της επιστημονικηςομαδαςμαλακιας του bou.
ελα παρε και ενος αλλου πουστοκομματοσκυλου, σαν και σενα, να νιωσεις καλυτερα κλωνομαξιμωΜελος της ιγνορε λιστ του λακη βρε τριμπουρδελε, κολλητε του τραλαλακη βοδαρε
μας μπερδευεις με barock και barocκαι του χρόνου
καλα ασε εμενα, γιατι θα σας γλενταω και του χρονου στο χαλαρο προβλεπω.Δροσερούλη, αληθεύει ότι προσφέρθηκες να αντικαταστήσεις την γκόμενα του τραλαλάκη που του την έφαγε ο μπάρμαν στο ξενοδοχείο;
Του τα ειπα του μπουστη, εχω χασει ψηφουςμας μπερδευεις με barock και baroc
αρχικα ειχα ψηφισει λαθος
Μπραβο ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ προς το παρον, εις ανωτερα
το μπραβο πεστο στον εαυτο σου κλωνε, πουσταρχε και υπερναυαγιο χρονιο.Μπραβο ΔΕΥΤΕΡΕ ΜΑΛΑΚΑ προς το παρον, εις ανωτερα